ورود

View Full Version : بروز رسانی dbcombobox

disiba
دوشنبه 25 آبان 1394, 12:34 عصر
سلام
در برنامه از یک dbcombobox استفاده میکنم که به یک بانک sql وصل است . هنگامیکه به بانک یک رکورد اضافه میکنم همان موقع رکورد اضافه شده در dbcombobox نشون داده نمیشه . باید فرم را ببندم و دوباره باز کنم تا مقدار جدید هم نشان داده بشه . از دستورات dbcombobox.refresh و dbcombobox.update هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد . چه راهی پیشنهاد میکنید ؟

ابوالفضل عباسی
دوشنبه 25 آبان 1394, 14:12 عصر
با سلام
برای بانک هایی که ممکن است اپدیت بشن باید از این کامپوننت استفاده کنید
DBLookupComboBox

disiba
سه شنبه 26 آبان 1394, 10:44 صبح
سلام
از dblookup استفاده کردم . این مشکل رو ندارم ولی مشکل دیگه ای بوجود امد . به این صورت که میخوام توی combobox تایپ کنم و همزمان بانک نیز جستجو شده و رکوردهای متناظر نمایش داده بشه . dbcombobox این خصوصیت رو داره ولی dblookupcombobox این خصوصیت رو نداره . چه پیشنهادی دارید ؟

یوسف زالی
سه شنبه 26 آبان 1394, 11:11 صبح
برای بانک هایی که ممکن است اپدیت بشن باید از این کامپوننت استفاده کنید

همه بانک ها آپدیت می شن، مگه می شه بانکی داشته باشیم که نشه آپدیتش کرد؟؟

شما باید بعد از عملیات، دیتاست خودتون رو requery کنید.

disiba
سه شنبه 26 آبان 1394, 13:20 عصر
منظورم رو با شکل میگم میخوام طبق شکل زیر با شروع تایپ نام متقاضی ، اسامی موجود بانک که تطبیق میکنه نشون داده بشه . در صورتیکه نام تایپ شده در بانک نبود علامت + فشرده بشه و فرم دیگری جهت ورود نام جدید باز شده و نام جدید وارد شود . بعد از ذخیره نام جدید بلافاصله در کمبوباکس بتویم نام رو ببینیم . مشکل من اینه که باید فرم رو یک بار ببندم و دوباره باز کنم تا نام جدید رو در لیست کمبوباکس ببینم

136854136855

ابوالفضل عباسی
سه شنبه 26 آبان 1394, 13:32 عصر
یه کاری انجام بده.
برای اسامی یه بانک جدید بساز همراه برنامه بعد وقتی اسم جدید اضافه میکنی همون موقع بهش اضافه میشه و بعد اسمش رو اگر خواستی در بانک sql ذخیره کن . و قبل از این کار دستوری که اقای زالی گفتند اجرا کنید یعنی بانک رو requery یا رفرش کنید اگر نشد یا باید از DBLookupComboBox استفاده کنی و یا از روش ساخت بانک جدید برای اسامی. خودم یک بار به این روش نیاز داشتم که بانک جدید ساختم.
اگر روش دیگری هست که نیاز به بانک نداره و یه فرمان کار رفرش رو درست انجام میده خوشحال میشیم کسی راهنمایی کنه.(ولی من همه فرمان ها رو تست کردم برای من به شخصه کار نکرد.)

یوسف زالی
چهارشنبه 27 آبان 1394, 00:01 صبح
لازم نیست بانک جدید بسازی. دقیقا بعد از خروج از فرم دوم، requery کن. همین.

disiba
چهارشنبه 27 آبان 1394, 08:07 صبح
بعد از خروج از فرم دوم هم requery میکنم ولی combobox اپدیت نمیشه

disiba
چهارشنبه 27 آبان 1394, 09:07 صبح
مشکل رو حل کردم به این صورت که ایتمهای کمبوباکس رو کلا پاک کرده و دوباره کمبوباکس رو پر کردم