View Full Version : راهنمایی شکایت
downloadbenab
دوشنبه 25 آبان 1394, 22:43 عصر
من یک طراح هستم یک سایتی رو برای یکی از مشتریان طراحی کردم و بعداز دادن اسکریپت نسبت تست اقدام کنند
الان میگن اونی که من میخواستم نیست و مشکل داره
من درهنگام طراحی موارد رو بهشون میگفتم و هربار از زیر جواب دادن تفره میرفتن
وقتی ایمیل میدم جواب دیر میدن حداقل یک روز در بسیاری موارد
دو ماه هست به جای اینکه ایشون دنبال من باشن من دنبالشونم
هرچی میگم سوء تفاهم ایجاد میکنن نمیگم باز همینطور
و تهدید به شکایت کردن درحالی که ایشون بی اعتنایی میکنن نه من طراح
به نظر شما من چیکارکنم؟
به من میگن تست کن درصورتی که به تست من اعتماد ندارند
محسن شامحمدی
سه شنبه 26 آبان 1394, 07:53 صبح
کلا اینطوریه که هر چی بیشتر به مشتری بها بدی.بیشتر سوارت میشه.
نباید پر رو شون کنی.کار رو تو دستت نگه دار تا کپیش نکنن.بعد بذار اونا بیان دنبالت.(با احترام البته) اگر بیان خوب همه چی ok میشه
اگر هم نیان.کلا هیچی.
ضمنا باید ودیعه هم بگیرید همیشه.
downloadbenab
سه شنبه 26 آبان 1394, 10:29 صبح
هزینه رو تمام و کمال اول کار گرفتم.
الان دوماه هست تحویل دادم دارن تست میکنن تقی به توقی میخوره باید نتیجه رو اعلام کنم و برای شکایت اقدام کنم و... حال ادم رو بهم میزنه .
باید از اول بیخیالش میشدم تا اینطوری به قول شما سوارم نشه باید بیارمش پایین.
us1234
سه شنبه 26 آبان 1394, 14:27 عصر
هزینه رو تمام و کمال اول کار گرفتم.
الان دوماه هست تحویل دادم دارن تست میکنن تقی به توقی میخوره باید نتیجه رو اعلام کنم و برای شکایت اقدام کنم و... حال ادم رو بهم میزنه .
باید از اول بیخیالش میشدم تا اینطوری به قول شما سوارم نشه باید بیارمش پایین.
من خودم هم برنامه نویسی میکنم و هم بسته شرایط با بقیه برنامه نویس ها کار میکنم
راستش یکطرفه نمیشه قاضی شد و شما سفارش اولیه را دقیق بررسی کنید ببیند واقعا مشتری ادعا بی اساس دارد یا اینکه کم کاری از طرف شماست .
اگر به این نتیجه رسیدی که واقعا چیزی که اول کار توافق کردید را تحویل دادید و وجدانت راحته و حق الناسی صورت نگرفته با توجه به اینکه پول را هم کامل گرفتید ، کلا بیخیال موضوع شوید و به مشتری بگید برای تغییرات دیگه نیاز به توافق و هزینه مجدد می باشد .
downloadbenab
سه شنبه 26 آبان 1394, 15:03 عصر
من خودم هم برنامه نویسی میکنم و هم بسته شرایط با بقیه برنامه نویس ها کار میکنم
راستش یکطرفه نمیشه قاضی شد و شما سفارش اولیه را دقیق بررسی کنید ببیند واقعا مشتری ادعا بی اساس دارد یا اینکه کم کاری از طرف شماست .
اگر به این نتیجه رسیدی که واقعا چیزی که اول کار توافق کردید را تحویل دادید و وجدانت راحته و حق الناسی صورت نگرفته با توجه به اینکه پول را هم کامل گرفتید ، کلا بیخیال موضوع شوید و به مشتری بگید برای تغییرات دیگه نیاز به توافق و هزینه مجدد می باشد .
وجدان من راحت هست چون واقعا وقتی که برای تحلیل این پروژه گذاشتم روی موارد دیگه میگذاشتم ارزشش بیشتر بود!!! ولی اشتباه کردم قبول کردم این پروژه رو تقریبا دو ماه هست وقتم رو بیخودی گرفته اعصابم نزاشته کسی که واقعا دنبال بهانه نباشه دلیلی نداره از تست و پاسخ سریع و دادن حدالمقدور اطلاعات هاست سرباز کنه بعدا هم بگه شکایت میکنم این میکنم.الانم میگه برای اشکال های گفته شده باید کدها رو خط به خط توضیح بدی بعدا اونی که پروژه رو تبدیل به اموزش میکنه میشم من!!!
میخواستم بدونم با شکایت کاری میتونه بکونه ؟
us1234
سه شنبه 26 آبان 1394, 20:29 عصر
اگر احساس میکنی کاری که کردی خوب بوده و سفارش را به نحو احسن انجام دادی و مشتری قصد سو استفاده دارد ، بهترین کار ( با توجه به این که طلبی هم ندارید ) بیخیال موضوع شدن است .
شما بخاطر اینکه طرف تحدید شکایت میکنه ، می خواهید بروید شکایت ؟ :بوس:
وقتی گفت شکایت می کنم ، بهش میگید شکایت کردن نیاز به گفتن ندارد ، برو شکایت کن و احضاریه برام اومد میام دادگاه جهت پیگیری ... ( به همین لحن و بهمین سادگی )
downloadbenab
چهارشنبه 27 آبان 1394, 11:43 صبح
اگر احساس میکنی کاری که کردی خوب بوده و سفارش را به نحو احسن انجام دادی و مشتری قصد سو استفاده دارد ، بهترین کار ( با توجه به این که طلبی هم ندارید ) بیخیال موضوع شدن است .
شما بخاطر اینکه طرف تحدید شکایت میکنه ، می خواهید بروید شکایت ؟ :بوس:
وقتی گفت شکایت می کنم ، بهش میگید شکایت کردن نیاز به گفتن ندارد ، برو شکایت کن و احضاریه برام اومد میام دادگاه جهت پیگیری ... ( به همین لحن و بهمین سادگی )
دلیل اینهمه بازی هاشون مشخص شد.
ایشون قصد داشتن بعداز دادن اسکریپت برای اینکه براشون مفت باشه من رو تهدید به شکایت کنند تا مبلغ دریافتی برگشت داده شود که داده نشد برای همین میخوان اقدام به شکایت کنن به جرم کلاهبرداری از من :-@ برای همین منم گفتم شکایت کنید جهت پیگیری خواهم امد.
البته یک مورد دیگری هم هست چون ایشون اشاره کردن این یک سایت برای کلاهبرداری بوده و من وقتم رو برای اینکار صرف کردم و متهم هست درصورتی که در توضیحات ارسالیشون توجیه کرده بودن که موردی نداره قانونی هست و حتی بنده خودم مشاهده کردم چندین ایرانی فعالیت میکنن البته این سایت ها مشابه داخلی فعلا ندارن (قمارو... نیست.).
پیام حیاتی
چهارشنبه 27 آبان 1394, 14:51 عصر
سلاماین مشکلات و موارد به خاطر ضعف در بندهای قرارداد است اگر قرار داد کاملی داشته باشید این مشکلات پیش نخواهد آمد.موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.