View Full Version : سوال: الگوریتم نویسی و رسم فلوچارت
Sina.iRoid
چهارشنبه 27 آبان 1394, 10:49 صبح
سلام
می خواستم بدونم الگوریتم نویسی و رسم فلوچارت در برنامه نویسی چه کاربردی داره؟ آیا اصلا کاربرد داره یا فقط برای شروع برنامه نویسی ازش استفاده میشه؟ اگه کاربرد داره لطفا چند نمونش و مثال بزندی.
ممنون :)
dele514
چهارشنبه 27 آبان 1394, 21:19 عصر
سلام
برنامه نویسی بدون الگوریتم و فلوچارت و یا شبه کد یا.... یعنی هیچی(جزء جدا نشدنی از منطق و فلسفه برنامه نویسی هست:لبخند:)
یا فقط برای شروع برنامه نویسی ازش استفاده میشه؟
اتفاقا هرچی جلوتر بری(دانشت بیشتر بشه)نیاز به الگوریتم بیشتر حس میشه
Sina.iRoid
چهارشنبه 27 آبان 1394, 22:29 عصر
دوست عزیز من جاوا کار می کنم و خیلی وقت هم هست که شروع کردم و تقریبا یه جاوا کار متوسط رو به بالا هستم. اما تا الان، به جز یک سری برنامه ها، خیلی نتونستم کاربرد الگوریتم نویسی مخصوصا رسم فلوچارت و درک کنم. از ساختمان داده ها خیلی استفاده میشه، اما از الگوریتم نویسی و فلوچارت نه!!! لطف کنید مثال بزنید. مثال های ساده هم نه. مثل مثلا پیدا کردن اعداد اول از بین یه سری اعداد. مثال از برنامه های بزرگ که چطور الگوریتم و فلوچارت می نویسن و رسم می کنن و ازش در برنامه نویسی استفاده می کنن. ممنون.
ravand
پنج شنبه 28 آبان 1394, 07:04 صبح
الگوریتم رو اگه به صورت عملی بخوای یاد بگیری خوبه ولی اگه بخوای تئوری یاد بگیری بدون هیچ وقت برنامه نویس نمیشی.
همین بحث مثلاً اگه متغییر مساوی این عدد بود این پیام رو چاپ کن این خودش الگوریتم هست. همینا رو شما در طول برنامه نویسی یاد میگیری و نیازی نیست حتما جداگانه بری یاد بگیری . که خودت رو اذیت کنی و از برنامه نویسی زده بشی. متاسفانه سیستم اموزشی کشور به جای عملی کار کردن به تئوری کار کردن می پردازه.
.:hoom:.
پنج شنبه 28 آبان 1394, 18:37 عصر
اگر از دید آرشیتکت نرم افزار به موضوع نگاه کنید متوجه ضرورت داشتن یک پلان قبل از شروع به کار اصلی میشوید. همانطور که یک مهندس ساختمان قبل از ساختن بنا طرح اون رو میکشه تا بتونه تمامی اجزای لازم برای انجام کار را شناسایی کنه، برای انجام پروژه های نرم افزاری هم احتیاج به طرح کلی فرایند کار و اجزای مورد نیاز برای ساخت برنامه دارید.
فلوچارت یک کمی به نظر من قدیمی شده و کاربرد خودش رو از دست داده.
با استفاده از مدل های UML مثل Sequence Diagram و یا Class Diagram خیلی بهتر میتونید فکر خودتون رو پیاده کنید. حداقل برای من که تا حالا اینطوری بوده.
dele514
پنج شنبه 28 آبان 1394, 18:59 عصر
جناب ravand درست گفتند
الگوریتم چیزی نیست که همه باید با یک روش از اون استفاده کنن(البته روش های استانداردی مثل فلوچارت و شبه کد وجود داره)
هرکسی میتونه با هر روشی مسئله رو حل کنه که به اون میگن الگوریتم
حتی برنامه های کوچیک رو میشه ذهنی حل کنید(تو ذهنتون مشخص می کنید که باید چکار کنم)این همون الگوریتمه
مثلا پیدا کردن اعداد اول از بین یه سری اعداد
پیدا کردن اعداد اول با استفاده از الگوریتم غربال (http://golestane.net/showthread.php?t=37587&p=217881&viewfull=1#post217881)
اینم یه سایته که مسائل مسابقات برنامه نویسی و هر چی مربوط به الگوریتم میشه رو داره (http://www.algorithmha.ir/)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.