View Full Version : ردیابی افراد از روی شماره موبایل
mnakhaeipoor
چهارشنبه 27 آبان 1394, 14:28 عصر
سلام
این نرم افزار ردیابی افراد از روی شماره موبایل بدون نیاز به gps (http://www.app-98.ir/sako3848) رو چطوری درست میکنن؟
تو توضیحاتش گفته نه نیاز به GPS داره نه NET !!
پس چطوری مختصات دقیق شماره رو روی نقشه نشون میده؟؟
negative60
چهارشنبه 27 آبان 1394, 15:38 عصر
چند وقت پيش مشخصات و اطلاعات چند مليون کاربر تلفن های ايرانسل و همراه اول (نام، نام خانوادگی ، آدرس، شماره ملی و تمام مشخصاتی که موقع ثبت نام خط لازم هست) رو دزيده بودند و به فروش ميرسوندند
بنده خودم با عنوان خريدار با يکی از اين فروشنده ها صحبت کردم و برای تست شماره خودم و دو تا از دوستان نزديک رو فرستادم و مشخصات نام, نام خانوادگی و آدرس کاملاً درست رو برام فرستاد , من خودم از اين نرم افزارها استفاده نکردم و فقط تبليغشون رو تو سايت های مختلف ديدم اگر اين نرمفزارها اطلاعات درست بدن و سر کاری نباشند پس احتمالاً از همين دتابيس استفاده ميکنند.
معلوم نيست چه کسانی و چطور اين همه اطلاعات خصوصی مردم ميدزدن و با کمال پرويی به فروش ميرسوند و حتی نرم افزارش هم ميسازند و کسی جلوی اين افراد رو نمگيره اگر اطلاعات کاربری يک سايت پيش و پا افتاده آمريکايی يا اروپايی هک شده بود الان تو صدر اخبار بود
ali_khodayar
چهارشنبه 27 آبان 1394, 15:45 عصر
اگر لینک رو باز کنید ، میبینید که شماره ثبت داره و نوشته که توی سایت سرآمد هم ثبت شده و میشه استعلام گرفت.
البته من شماره ثبتش رو چک نکردم و توی سایت سرآمد دنبال اسم این برنامه نگشتم.
اما اگر همونطور که نوشته ، برنامه رو ثبت کرده باشه بعیده که از اون اطلاعات دزدی استفاده کرده باشه.
ahmadpj
چهارشنبه 27 آبان 1394, 15:53 عصر
موقع اجرا میگه باید روی گوشی طرف نصب شده باشه!!
گوگل پلی سرویس هم میخواد و گیر میده که نصب نیست در حالی که نصبه
دسترسی های ارسال و دریافت اس ام اس و برقراری تماس و ... هم میخواد
و آخرش هم کار نمیکنه.
من 5000 تومن خودمو میخوام
mnakhaeipoor
چهارشنبه 27 آبان 1394, 20:19 عصر
چند وقت پيش مشخصات و اطلاعات چند مليون کاربر تلفن های ايرانسل و همراه اول (نام، نام خانوادگی ، آدرس، شماره ملی و تمام مشخصاتی که موقع ثبت نام خط لازم هست) رو دزيده بودند و به فروش ميرسوندند
بنده خودم با عنوان خريدار با يکی از اين فروشنده ها صحبت کردم و برای تست شماره خودم و دو تا از دوستان نزديک رو فرستادم و مشخصات نام, نام خانوادگی و آدرس کاملاً درست رو برام فرستاد , من خودم از اين نرم افزارها استفاده نکردم و فقط تبليغشون رو تو سايت های مختلف ديدم اگر اين نرمفزارها اطلاعات درست بدن و سر کاری نباشند پس احتمالاً از همين دتابيس استفاده ميکنند.
بعید میدونم اینطوری باشه اخه اینطوری که حجم نرم نرم افزارشون خیلی میشه
بعدشم میشه اون دیتابیس رو برداشت اگه اینطوری باشه
احتمالا از روش دیگه ای استفاده میکنن
معلوم نيست چه کسانی و چطور اين همه اطلاعات خصوصی مردم ميدزدن و با کمال پرويی به فروش ميرسوند و حتی نرم افزارش هم ميسازند و کسی جلوی اين افراد رو نمگيره اگر اطلاعات کاربری يک سايت پيش و پا افتاده آمريکايی يا اروپايی هک شده بود الان تو صدر اخبار بود
دادا اینجا ایرااااانه!!! :قهقهه:
اروپا و آمریکا رو با هر جایی قیاس نکن... از شکوهشون کم میشه...
keyhan.taktaz
پنج شنبه 28 آبان 1394, 01:48 صبح
اگه اطلاعاتی ندارید پشت سر مردم حرف نزنید!
این مکان تقریبی رو از دکل مخابراتی میگیره، نه مکان دقیق
mnakhaeipoor
پنج شنبه 28 آبان 1394, 04:41 صبح
اره منم تو همین فکر بودم
ما چطوری میتونیم از دکل های مخابراتی اطلاعات بگیریم؟
negative60
پنج شنبه 28 آبان 1394, 06:02 صبح
بعید میدونم اینطوری باشه اخه اینطوری که حجم نرم نرم افزارشون خیلی میشه
بعدشم میشه اون دیتابیس رو برداشت اگه اینطوری باشه
احتمالا از روش دیگه ای استفاده میکنن
همونطور که گفتم اين برنامه رو تست نکردم و نميدونم اصلاً کار ميکنه يا خير، قرار نيست کل ديتابيس کنار برنامه باشه يه API تحت وب براش ميسازند شماره ميدهند مختصات ميگيرند...
آقای مطلع فرض بگيريم اين اين تئوری درست باشه باز هم تجاوز به حريم خصوصی افراد حساب ميشه و فرقی با دزدی نداره
skkhossein
پنج شنبه 28 آبان 1394, 06:36 صبح
ردیابی بدون نیاز به gps و اینترنت!!
بدون نیاز به فعال بودن GPS گوشی شما و طرف مقابل
دو تا سناریو میتونه داشته باشه
۱.از کدهای دستوری استفاده میکنه(و میبایست اجازه طرف مقابل رو با اس ام اس گرفت)
۲.از سیستم ردیابی دکل های بی تی اس استفاده میکنه (در هر مکان که قرار داشته باشید برای موقعیت یابی باید ۳ دکل وجود داشته باشه-خود گوگل map وقتی gps وجود نداشته از این استفاده میکنه)
s3rv3r
پنج شنبه 28 آبان 1394, 13:11 عصر
اون دیتابیس ایرانسل یا ... فقط آدرس طرف هست که موقع ثبت نام داده ردیابی حساب نمیشه. آدرس راه آهن هست ولی طرف تو تجریش هست. پس دیتابیسی در کار نیست
رو گوشی طرف باید نصب باشه چون مختصات رو خود گوشی مقابل به این طرف ارسال میکنه. حالا ممکنه از طریق پیامک باشه یا سایر راه ها. حالا چرا پیامک به لیست پیامکا چرا نمیاد چون خود برنامه قبل رسیدن مختصات ارسال شده رو میگیره و پیامک رو حذف میکنه.
اینکه چجوری از دکل ها میگیرن دستورات AT Command هستش احتمال زیاد
keyhan.taktaz
پنج شنبه 28 آبان 1394, 13:23 عصر
آقا مزخرف نگید، میگم از دکل استفاده میکنه تموم!
من خودم یکی نوشته بودم قبل اینکه این یارو اینو بیرون بده، ولی مجوز ندادن بهم.این یارو از ما بهترون بود!
mnakhaeipoor
جمعه 29 آبان 1394, 23:57 عصر
آقا مزخرف نگید، میگم از دکل استفاده میکنه تموم!
من خودم یکی نوشته بودم قبل اینکه این یارو اینو بیرون بده، ولی مجوز ندادن بهم.این یارو از ما بهترون بود!
از شما بهترون نبوده از شما پارتی دار تر بوده!!
میشه آموزش و یا لینک آموزشی در مورد دریافت اطلاعات از دکل بدید؟
خیلی ممنون
mnakhaeipoor
دوشنبه 02 آذر 1394, 13:33 عصر
چی شد پس؟!
کسی سراغ نداره آموزش این کارو؟
pbm_soy
دوشنبه 02 آذر 1394, 22:07 عصر
فکر میکنم فقط موقعیت آنتنی که به گوشی سرویس میده را نمایش میدهند
از الگوریتمهای مشخص کننده موقعیت استفاده نمیکنند!
اگر اینکار را میکردند میشد موقعیت را دقیقتر پیدا کرد در خیلی مواقع حتی در حد gps هم دقیق میشود
مثلا روشTriangulation که دوستمون در بالا گفتن با وجود سه آنتن میشه نقطه دقیق را پیدا کرد!
برای اینکار نیاز به اطلاعاتی هست که نمیدانم این اطلاعات وجوددارد یا خیر؟ مثلا
موقعیت جغرافیای تمام آنتنها به این ترتیب میتوان فاصله بین آنتنها را پیدا کرد و یک مثلث فرضی را ترسیم کرد و
توانایی مشخص کردن فاصله بین گوشی تا آنتنها
میتوانید با سرچ کردن عبارت پیدا کردن موقعیت به روش Triangulation بیشتر اطلاعات کسب کنید
والبته باید بگم که فکر نمیکنم این نرم افزار چنین کاری را انجام داده باشد!
djtrex
دوشنبه 02 آذر 1394, 22:38 عصر
همین نرم افزار (توی کافه بازار ارزون تره :)) )
https://cafebazaar.ir/app/safirco.android.imobiletracker/?l=fa
● ● ●این برنامه باید قبلا بر روی گوشی موبایلی که می خواهید ردیابی و کنترل کنید نیز نصب شده باشد
نرم افزار مشابه با توضیحات کاملتر:
https://cafebazaar.ir/app/ir.modernafzar.navigation.guidance/?l=fa
هشدار: مراقب کلاه بردارها باشید! امکان ردیابی یک طرفه در هیچ کجای ایران توسط هیچ نرم افزاری امکان پذیر نیست،تکرار می کنم امکان پذیر نیست .پس خواهشمندیم قبل از خرید توضیحات زیر را تا انتها بخوانید و پس از نصب برنامه جهت پاسخگویی به سوالات شما ، شماره پشتیبان و برنامه نویس این برنامه وجود دارد.پس با خیال راحت اقدام به خرید نمایید.این برنامه کامل ترین برنامه ردیابی در کافه بازار با بالاترین رضایت کاربران است.باز هم تاکید می کنیم برنامه باید روی گوشی دو طرف نصب باشد.ب
منطقی باشیم به نرم افزار جاسوسی که موقعیت هر شماره رو از راه دور بدون اطلاع طرف میده مجوز میدن؟!!
-----------------
روشی که pbm_soy عزیز هم گفتند درسته ولی هر کسی به این دیتا دسترسی نداره (مشابه این روش توی gps هم استفاده میشه با ۳-۴ ماهواره)
pbm_soy
دوشنبه 02 آذر 1394, 23:00 عصر
بله جایی همین نرم افزار با همین شماره ثبت ۵۰۰۰ تومان بود و تو کافه بازار ۳۰۰۰تومان بود!
ولی این برنامه ۲۰۰۰تومانی را ندیدم و بررسی نکردم واقعا امکاناتزیادی را مطرح کرده! و گفته توانایی پیدا کردن موقعیت از طریق آنتنهای مخابراتی دارد نمیدانم روش این برنامه چیست؟ و چگونه موقعیت را تشخیص میدهد!
،
djtrex
سه شنبه 03 آذر 1394, 10:28 صبح
بله جایی همین نرم افزار با همین شماره ثبت ۵۰۰۰ تومان بود و تو کافه بازار ۳۰۰۰تومان بود!
ولی این برنامه ۲۰۰۰تومانی را ندیدم و بررسی نکردم واقعا امکاناتزیادی را مطرح کرده! و گفته توانایی پیدا کردن موقعیت از طریق آنتنهای مخابراتی دارد نمیدانم روش این برنامه چیست؟ و چگونه موقعیت را تشخیص میدهد!
،
در مورد آنتن های مخابراتی این ۲ تا لینک توضیحات کاملی رو دادند:
http://friendscorner.info/index.php?option=com_content&view=article&id=94:location-finder-and-gsm-mapper&catid=78&Itemid=500
http://cellidfinder.com/articles/how-to-find-cellid-location-with-mcc-mnc-lac-i-cellid-cid
اینم اپ لینک اول که رایگان هست میتونید تست کنید (یا دیکامپایل کنید!) :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ssglocator.android&hl=en
اینجا هم دیتابیس آنتن های مخابراتی هست که به صورت رایگان گذاشته + روی نقشه نشون میده:
http://opencellid.org/#zoom=14&lat=35.69905&lon=51.35674
137017
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.