ورود

View Full Version : آیا برای پخش ویدئو در اندروید نیاز به لایبرری خاصی هست

EHSAN99100
پنج شنبه 28 آبان 1394, 17:07 عصر
سلام من دارم یک برنامه ویدئو پلیر برای اندروید می نویسم که فیلم ها رو از روی sdcard می خونه . می خواستم بدونم برای اینکه 80-90 درصد ویدوئو های موجود در بازار مثل mp4 و mkv و ... رو بخواد پخش کنه آیا نیاز به لایبرری خاصی داره؟
حقیقتش من راجب این دوتا خوندم Exoplayer و Vitamino ولی می خوام اگه واقعا نیازی بهشون نیست ازشون استفاده نکنم. ویدوئو آموزشی براشون پیدا نکردم.

EHSAN99100
پنج شنبه 28 آبان 1394, 18:26 عصر
سلام من دارم یک برنامه ویدئو پلیر برای اندروید می نویسم که فیلم ها رو از روی sdcard می خونه . می خواستم بدونم برای اینکه 80-90 درصد ویدوئو های موجود در بازار مثل mp4 و mkv و ... رو بخواد پخش کنه آیا نیاز به لایبرری خاصی داره؟
حقیقتش من راجب این دوتا خوندم Exoplayer و Vitamino ولی می خوام اگه واقعا نیازی بهشون نیست ازشون استفاده نکنم. ویدوئو آموزشی براشون پیدا نکردم.

منظور من حالتی هستش که در اون اکثریت فیلمهایی که کلوب ها و سایت های دانلود فیلم ارائه میشن رو بتونه ساپورت کنه

msroid
پنج شنبه 28 آبان 1394, 18:31 عصر
برای اجرای ویدیوها نیاز به codec دارین که معمولا روی گوشی ها نصب هست. حالا اگرم نباشه با نصب کردنشون میشه ویدیوها رو اجرا کرد. البته تا جایی که من اطلاع دارم.