View Full Version : ساخت منو
CsharpNevisi
جمعه 29 آبان 1394, 12:04 عصر
سلام خسته نباشید .. !!!
من میخوام یه منو داشته باشم مثل منو تلگرام که منوم خودش یه لایوت دیگه باشه ... !!!
یا یه فرگمنت (نمیدونم چجوری فرگمنت بسازم و استفاده کنم)
چجوری باید این کارو بکنم .. لطفا راهمایی کنید .. من برنامه نویسی اندروی و جاوا بلد نیستم .. من دات نت کارم و تازه اندروید استدیو رو شروع کردم ..
مرسی
pbm_soy
جمعه 29 آبان 1394, 23:35 عصر
یک کانتینر خطی و یا جدولی و یا هر مدلی که دوشت دارید در لایوتتان بگذارید و در آن منو و گزینه ها را قرار دهید و کل کانتینر را مخفی کنید یعنی visibility آنرا gone گنید حالا در زمان اجرای کد اگر بروی گزینه منو گلیگ شد کانتینر مورد نر را نمایش دهید و یا مخفی کنید
من از همون اوایا چنین کاری میکردم با اینکه فرگمنت و غیره آمدند اینجوری مجبور نیستم وقت برای یادگیری اونا بگذارم هرچند که تمکانات خوبی دارند و حتی افکتهای زیبایب هم دارند که شما هم میتوانید چنین افکتهایی را هم ایجاد کنید
ویا حتی action bar که در نسخه سه معرفی شد حالا اگر برنامه را برای نشسخه دو ویا برای 2.2 سروع کنید مسکلی که دارید اینه اگر در نسخه سه به بالا اجرا سود بالا گزینه سه نقطه بجای منوی کلاسیک طاهر میود و حتی در دستگاههایی که دگمه منو ندارند این گزینه وجود دارد ولی در زیر سه دگمه منو کار میکند و گزینه شه نقطه منو دیده نمیسود
حتی اگه اشتباه نکنم نوار عنوان برنامه در نسخه های زیر سه titlebar است و در بالای سه actionbar است که این مسله در زمان کد نوستن برخی را دچار سردرگمی میکند
من خودم بروس کلاسیک گفتم نه titlebr میخوام و نه actionbar و لایوت را تمام صفحه در نظر میگیرم و خودم اگه نآار عنوان لازم دارم یک گانتینر خطی به عنوان نمایس آیکن برنامه و نام و اطلاعات دیگر و حتی یک آیکن سه نقطه برای منو میگذارم و در ضورت کلیک کاربر یک کانتینر دیگر که دارای گزینه های منو است را نمایس میدهم در اینصورت منوی کلاسیک را هم از برنامه حذف میکنم و یا اینکه نمایش و مدیریت آنرا خودم بدست میگیرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.