ورود

View Full Version : نحوه ارسال دمو به بازار

mr_ayma
جمعه 29 آبان 1394, 12:25 عصر
سلام ، من برنامه امو برای بازار ارسال کردم روالش این بود که کاربر دو بار رایگان استفاده کنه بار سوم که وارد نرم افزار شد با پرداخت درون برنامه ای مبلغ رو پرداخت کنه ، مسول بازار برام
تذکر داده که این روال در تضاد با فلسفه درون برنامه ای است .

حالا من از قید پرداخت درون برنامه ای گذاشتم و میخوام یک نسخه رایگان (دمو ) و یک نسخه کامل ارسال کنم ، سوالی که دارم اینکه من الان باید دو پکیج جدا ارسال کنم ؟!
من که تا پکیچ پولی تایید نشده ادرسشو ندارم ، چطوری تو نسخه دمو اشاره کنم در صورت تمایل به خرید نسخه کامل به این ادرس مراجعه کنید ؟!
دقیق باس چی کار کنم ؟ پیشاپیش از توجه و پاسخ شما ممنونم

pbm_soy
جمعه 29 آبان 1394, 22:55 عصر
دو روش دارید یکی. اینکه اول نسخه پولی را بفرستید وآدرس آنرا در دمو بگذارید و بعد دمو را به بازار بفرستید
رو دوم اینه که در دمو آدرس نشخه پولی را از وب سرور بگیرید که در ابتدای کار اید آدرسی نباسد ومقدار خالی نمایس دهد ویااینکه اگه مقداری که وب سرویشس میده خالی بود کاری نکنه دراینصصورت وقتی آدرس نسخه پولی را بدشت آآردید آنرا در وب سرویش ثبت میکنید نشخه دمو از استفاده کند و نمایس دهد

mr_ayma
شنبه 30 آبان 1394, 22:21 عصر
دو روش دارید یکی. اینکه اول نسخه پولی را بفرستید وآدرس آنرا در دمو بگذارید و بعد دمو را به بازار بفرستید
رو دوم اینه که در دمو آدرس نشخه پولی را از وب سرور بگیرید که در ابتدای کار اید آدرسی نباسد ومقدار خالی نمایس دهد ویااینکه اگه مقداری که وب سرویشس میده خالی بود کاری نکنه دراینصصورت وقتی آدرس نسخه پولی را بدشت آآردید آنرا در وب سرویش ثبت میکنید نشخه دمو از استفاده کند و نمایس دهد

ممنون از شما ، من میخواستم که در نسخه اصلی هم ادرس نسخه دمو باشه تا کاربر رو اگاه کنم که قبل از خرید می تونه نسخه دمو رو تست کنه که فقط همون وب سرویس
راهکارش هست ..ولی حیف حال پست شما رو دیر دیدم ، در دو نسخه رایگان و پولی برای بازار فرستادم

armin8651
یک شنبه 01 آذر 1394, 20:25 عصر
آدرس هر برنامه در بازار به صورت زیر هستش:

https://cafebazaar.ir/app/پکیج برنامه