ورود

View Full Version : button flash

matinebi
جمعه 29 آبان 1394, 15:00 عصر
با سلام
من تازه میخوام کار با فلش رو شروع کنم یک مشکل دارم اونم اینه که چطور وقتی روی یک کلید(button) کلیک میکنم شکلی که از قبل در قسمت down کلید قرار دادم بمونه یعنی وقتی در حالت اجرا دستم رو از روی کلید بر میدارم بازم اون شکل بمونه

به عنوان مثال میخوام مدارس مقاطع مختلف شهر رو نشون بدم و سمت راست چند تا کلید گذاشتم ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان وقتی کاربر روی ابتدایی کلیک میکنه تمامی مدارس ابتدایی سطح شهر نمایش داده بشه

syntiberium
یک شنبه 01 آذر 1394, 07:06 صبح
در این مورد نباید button بسازید . باید movieclip بسازید که وقتی روش کلیک می کنید بره فریم دوم و index ش یه جایی ذخیره بشه و وقتی روی یه دکمه ی دیگه کلیک می کنید اول اون index ذخیره شده رو بخونه و به movieclip ش بگه که برگرده فریم اول . اون جایی که index رو ذخیره می کنید اولش یا باید مقدارش منفی یک باشه یا هم مقدار گزینه ای که به طور پیش فرض انتخاب شده (معمولا گزینه پیش فرض اولین گزینست)

matinebi
پنج شنبه 12 آذر 1394, 12:48 عصر
در این مورد نباید button بسازید . باید movieclip بسازید که وقتی روش کلیک می کنید بره فریم دوم و index ش یه جایی ذخیره بشه و وقتی روی یه دکمه ی دیگه کلیک می کنید اول اون index ذخیره شده رو بخونه و به movieclip ش بگه که برگرده فریم اول . اون جایی که index رو ذخیره می کنید اولش یا باید مقدارش منفی یک باشه یا هم مقدار گزینه ای که به طور پیش فرض انتخاب شده (معمولا گزینه پیش فرض اولین گزینست)

میشه با مثال و کد نویسی توضیح بدین