View Full Version : استفاده از CDN یا فایل محلی برای jquery و bootstrap
hmahdavi921
شنبه 30 آبان 1394, 19:14 عصر
سلام
من تازگی از cdn بوت استرپ نسخه2.3.2 استفاده کردم که جواب نداد وقتی جستجو کردم سایت www.bootstrapcdn.com رو پیدا کردم اما آخرین نسخه رو ارائه میده . دوستان پیشنهادتون چیه؟ فایل ها رو از هاستمون آدرس بدیم یا از CDN استفاده کنیم چون اگر این جوری باشه بعد چند سال از کار میافته.
frednasri
شنبه 30 آبان 1394, 22:41 عصر
سلام.
می تونید از نمونه کد زیر استفاده کنید توی فایل html تون:
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"></script>
<script>
if (typeof jQuery == 'undefined') {
document.write(unescape("%3Cscript src='scripts/jquery-1.11.3.min.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
}
</script>
این کد (در این مثال برای jQuery)، ابتدا دنبال CDN گوگل می ره و اگه موجود نباشه یا آدرس عوض شده باشه، از فایل روی هاست خودتون (scripts/jquery-1.11.3.min.js) استفاده می کنه.
موفق باشید.
vahidqara
یک شنبه 01 آذر 1394, 20:20 عصر
درود چرا از نسخه 2 استفاده میکنید وقتی نسخه های بالاتر وجود داره دوست خوبم... الانه 3.5.5 هست یا میتونید از 3.2.1 استفاده کنید.
hmahdavi921
دوشنبه 02 آذر 1394, 07:24 صبح
درود چرا از نسخه 2 استفاده میکنید وقتی نسخه های بالاتر وجود داره دوست خوبم... الانه 3.5.5 هست یا میتونید از 3.2.1 استفاده کنید.
بله نسخه جدید اومده اما مشکل اینجاست که تا چه زمانی همین نسخه ساپورت میشه .الان یک وب سایت با این cdn درست میکنم نمیدونم تا چند سال کار کنه اگر بعدا از کار افتاد اونوقت تکلیف چیه؟ فکر مبکنم یک وب سایت خوب 7 یا 8 سال امر مفیدش باشه که تا اون زمان ما میتونیم روی همین cdn کار کنیم و بعدا کل طراحی رو عوض میکنیم .سوال اینجاست که ما میتونیم 7 یا 8 سال به این cdn ها متکی باشیم یا نه؟
پیام حیاتی
دوشنبه 02 آذر 1394, 11:25 صبح
بله نسخه جدید اومده اما مشکل اینجاست که تا چه زمانی همین نسخه ساپورت میشه .الان یک وب سایت با این cdn درست میکنم نمیدونم تا چند سال کار کنه اگر بعدا از کار افتاد اونوقت تکلیف چیه؟ فکر مبکنم یک وب سایت خوب 7 یا 8 سال امر مفیدش باشه که تا اون زمان ما میتونیم روی همین cdn کار کنیم و بعدا کل طراحی رو عوض میکنیم .سوال اینجاست که ما میتونیم 7 یا 8 سال به این cdn ها متکی باشیم یا نه؟
سلام
خیر،شما از هر فریمورک یا ابزار ورژن فعلی استفاده می کنید آن را در کنار فایل های سایت قرار بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.