PDA

View Full Version : import ناقص اطلاعات از اکسل به فاکس

EBRAHIM_BANIHOSEINI
شنبه 30 آبان 1394, 21:05 عصر
جناب خواجه زاده با سلام (ظاهرا کس دیگه تو این قسمت فعالیتی نداره. خدا سایه شما رو از سر ما مبتدیها کم نکنه)<br>یکی از امکاناتی که برنامه دانا (اداره آموزش و پرورش) داره اینه که خروجی اکسل از گزارشاتش تولید میکنه و میشه اونها رو import &nbsp;کرد تو فاکس. جدیدا وقتی فایل اکسل دریافتی از دانا رو ایمپورت میکنم یکی از ستونها در dbf هام نمیاد. مثلا اکسل از ستون A داره تا M ولی ستون H رو تو dbf ندارم دلیل این کار چی میتونه باشه؟

gh_khajehzade
یک شنبه 01 آذر 1394, 11:22 صبح
سلام
متشکرم دوست عزیز منم مبتدی ام .با برنامه زیر تست کردی؟ اگه آره یک نمونه از فایل اکسل رو بذار.
http://barnamenevis.org/showthread.php?509050-تبدیل-فایل-excel-به-dbf

EBRAHIM_BANIHOSEINI
دوشنبه 02 آذر 1394, 00:19 صبح
سلام با این برنامه تست کردم. تا 50 رکورد رو انتقال میده. ضمنا من با فرمان import ساده کارم راه می افتاد و ضمنا کاربر رو نمی خوام درگیر برنامه های جانبی کنم چون بعضی هاشون خیلی مبتدی هستند و میخوان با چند تا کلیک کارشون راه بیافته. لطفا ایمیل بذارین فایل اکسل فوق را ایمیل کنم چون اطلاعات یک مدرسه داخلش هست. ضمنا من با فرمان Import from enzebat.xls type xl5 اطلاعات رو به یک دی بی اف میفرستادم. با تشکر

gh_khajehzade
دوشنبه 02 آذر 1394, 08:23 صبح
سلام

دستوری که استفاده میکنی محدودیت داره و بیشتر برای کار با ورژنهای قدیمیتره. هرچند محدودیت رکورد بالای حدود 60000 رکورد داره نه 50 رکورد.ضمنا میتونی کاری کنی استفاده از این برنامه به همون سادگی فرمان import باشه .ولی به نظر من ابتدا باید بفهمیم علت مشکل محدودیت 50 رکوردجیه!
rezakhajeh96@yahoo.com

EBRAHIM_BANIHOSEINI
دوشنبه 02 آذر 1394, 22:21 عصر
جناب خواجه زاده با عرض سلام
فایل مورد بحث به ایمیل شما ارسال شد. ممنون از بررسی و وقتی که گذاشتین.

gh_khajehzade
سه شنبه 03 آذر 1394, 08:21 صبح
سلام
فایلی رو که فرستادی هیچ مشکلی تو import نداشت (با همون فرمان شما) و کل 294 رکورد import شد.

EBRAHIM_BANIHOSEINI
سه شنبه 03 آذر 1394, 16:54 عصر
سلام
مشکل من تعداد رکورد نیست بلکه فیلد H در دی بی اف نیست. ممنون

gh_khajehzade
چهارشنبه 04 آذر 1394, 09:23 صبح
سلام
درسته من دقت نکردم ستون H نیست .ولی با برنامه ای که پیشنهاد کردم مشکلی نداره .البته برنامه هم برا اکسل 2007 است و هم ورژنهای پایینتر از اون.و چون فایلت ورژن پایینه باید خطوطی از برنامه رو که برای 2007 هست فعال و خطوط مربوط به ورژنهای پایینتر رو فعال کنی.
137035

EBRAHIM_BANIHOSEINI
پنج شنبه 05 آذر 1394, 05:52 صبح
سلام
جناب خواجه زاده خیلی ممنون از پاسخگوییتون. عکسی که گذاشتین کدهای قسمت پایین تو عکس نیست. لطف کنید یه عکس از قسمت پایین آپلود کنید یا کدها رو بذارین. باز هم ممنون.

gh_khajehzade
پنج شنبه 05 آذر 1394, 08:36 صبح
سلام
فقط قسمتی رو که بسته به ورژن فایل اکسل باید تغییر کنه (2003 یا 2007 ) گذاشتم.بقیه خطوط تغییر نمیکنه.البته میشه مثلا برا دو ورژن اکسل دوتا prg تهیه کرد و یک برنامه ساده از روی پسوند فایل اکسل(xls یا xlsx ) یکی رو اجرا کنه.و به فایل اکسل تو برنامه یک نام ثابت داد و با تغییر نام فایل اکسل به این نام ثابت نیازی به انتخاب فایل نباشه .به هر حال براحتی میشه کاری کرد که یک کاربر عادی بتونه براحتی استفاده کنه .من چون تا حالا نیازی نبوده این کارو انجام ندادم.ولی در کل برنامه خیلی مفیدیه و تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.فقط یک مورد داره و اونم اینه که نام شیت اکسل فارسی نباشه که البته شاید با در گذاشتن مشکل با نویسنده برنامه مشکل حل بشه.
http://barnamenevis.org/showthread.php?509050-تبدیل-فایل-excel-به-dbf

EBRAHIM_BANIHOSEINI
جمعه 06 آذر 1394, 11:39 صبح
جنای خواجه زاده سلام
ممنون فایل رو برداشتم امیدوارم مشکلم رو حل کنه . متوجه عدم انتقال فیلد H به دی بی اف ساخته شده اید یه خیر؟ بازم متشکرم

EBRAHIM_BANIHOSEINI
جمعه 06 آذر 1394, 22:25 عصر
سلام
جناب خواجه زاده، برنامه فوق اطلاعات رو که انتقال میده ساختار همه فیلدهای دی بی اف جدید از نوع MEMO هست و سلولهای خالی فایل اکسل رو تحت عنوان .NULL. نمایش میده. وقتی میخوام اطلاعات فایل ساخته شده جدید (دی بی اف) رو به بانکهای خودم انتقال بدم از فیلدهای .NULL. اشکال میگیره. با فیلدهای پر مشکلی ندارم ولی راستش دفعه اوله که با این نوع فیلدها (NULL)برخورد کردم. چطوری میشه با این نوع فیلدها کار کرد؟ ممنون

gh_khajehzade
یک شنبه 08 آذر 1394, 09:54 صبح
سلام
در ساختار فایل بانک خودت تیک NULL فیلدها رو بزن.تا مقادیر NULL رو هم قبول کنه.
برا فیلدهای memo با برنامه زیر میتونی تمام فیلدهای memo یک بانک رو به کاراکتری تبدیل کنی.

EBRAHIM_BANIHOSEINI
یک شنبه 08 آذر 1394, 20:39 عصر
سلام
جناب خواجه زاده ممنون از فایلی که گذاشته بودین. NULL هایی که صحبت شد در فایلهایی هست که نرم افزار EXCELTOVFPMAIN ایجاد میکنه. در فایلهای من نیست که ساختارش رو عوض کنم. ولی توتستم با یه شرط IF اون مسئله رو حل کنم. ممنون از توجهتون.

EBRAHIM_BANIHOSEINI
شنبه 14 آذر 1394, 07:59 صبح
با عرض سلام
جناب خواجه زاده، تو انتقال اطلاعات از فایل اکسل به دی بی افی که صحبت شد متوجه یه موضوع شدم و اون اینکه ستون بعد از H حاوی نام پدر دانش آموزان می باشد. اسامی بعضی بزرگ بوده و با سلول H یکی شده است. (هنگام نمایش فایل اکسل) این قضیه می تواند باعث چنین مشکلی شود؟ ممنون

gh_khajehzade
یک شنبه 15 آذر 1394, 08:30 صبح
سلام
شرمنده فایلی رو که ایمیل کرده بودی پاک کردم میشه لطفا دوباره بفرستی !

EBRAHIM_BANIHOSEINI
سه شنبه 17 آذر 1394, 19:10 عصر
سلام
فایل فوق را دوباره ایمیل کردم. با تشکر