ورود

View Full Version : اتصال برنامه به درگاه بانک امکان پذیره؟

mojtaba5
سه شنبه 03 آذر 1394, 22:07 عصر
فکر کنید یک برنامه ساده حسابداری داریم که مدیریت هزینه و درآمد رو کاربر خودش مستقیما وارد میکنه
ایا میشه کاری کرد برنامه مستقیما به درگاه بانک مورد نظر وصل بشه و تراکنش ها مستقیما در برنامه ثبت بشه؟

ahmadpj
چهارشنبه 04 آذر 1394, 16:01 عصر
منظور شما دریافت اطلاعات حساب از اینترنت بانکه؟
در این صورت باید بانک مورد نظر این سرویس رو در اختیار شما بذاره، باید از خدمات کامپیوتری همون بانک سوال کنین. نتیجه رو اینجا بگین شاید بقیه لازم داشته باشن.

mojtaba5
چهارشنبه 04 آذر 1394, 18:49 عصر
نه کاری به اینترنت بانک ندارم
یه برنامه حسابداری شخصی داریم که مدیریت هزینه و درامدمون رو باهاش انجام میدیم،مثل برنامه جیب
سوال من اینه که میشه کاری کرد که برنامه به بانک متصل باشه و هر تراکنشی در حساب اتفاق میفته توی برنامه مستقیم ثبت بشه؟

ahmadpj
جمعه 06 آذر 1394, 12:01 عصر
این سرویس رو باید بانک در اختیار شما قرار بده، مثلا بانک ملی تو سایتش یه امکانی داره که صورتحساب رو به افراد نشون میده بدون اینکه بتونین برداشت انجام بدین، من گردش حسابمو میبینم اما هیچ کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم. با اینحال اگر قرار باشه این اطلاعات رو در یک نرم افزار دیگه دریافت کنم باید سرویس اون رو بانک در اختیارم بذاره (چون‌ بانکها بدون احراز هویت این کار رو نمیکنن) یا اینکه خودم صورتحساب رو که میبینم مثلا به اکسل تبدیل کنم و در نرم افزار از اون استفاده کنم.

mojtaba5
جمعه 06 آذر 1394, 12:02 عصر
دوست عزیز منظور من اینه که تمام تراکنش هایی که توی حساب اتفاق میفته توی برنامه مستقیم ثبت بشه.