ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی برای شروع طراحی وب

saraahmadi1
چهارشنبه 04 آذر 1394, 10:16 صبح
من تازه می خوام طراحی سایت رو شروع کنم و اصلا قبلا تو این زمینه نبودم فقط کمی سی پلاس پلاس بلدم و می خوام یک طراح سایت حرفه ای بشم، اما تو این مدت انقدر گیج شدم که از کجا باید شروع کنم یا کدوم آموزشگاه کلافه شدم، می خوام اگه میشه راهنماییم کنید من از چه دوره ای باید شروع کنم؟ حتما بایدhtml و cssرو بگذرونم یا از همین اول می تونم مثلا php یا c#رو شروع کنم اگه کسی باشه کاملا راهنماییم کنه ممنون میشم؟

saraahmadi1
چهارشنبه 04 آذر 1394, 10:18 صبح
و کدوم زبان برنامه نویسی راحت تره و زودتر به نتیجه می رسم چون هیچ شناختی از زبان های برنامه نویسی جز سی پلاس پلاس تا حدی ندارم

anvar
چهارشنبه 04 آذر 1394, 10:47 صبح
قدم اول - یادگیری html و css در حد پایه
قدم دوم - یادگیری یک زبان سمت سرور (من php رو پیشنهاد می کنم) در سطح حرفه ای

بعدش کم کم حساب کار دستت مییاد و سایر آپشن های جانبی مثل jquery - javascript و .... رو به مرور یاد می گیری

اما بدون html سراغ زبان سمت سرور نرو - از برنامه هایی که بصورت ویژوال صفحات رو می سازن حتی الامکان پرهیز کن

saraahmadi1
چهارشنبه 04 آذر 1394, 11:49 صبح

بعدش کم کم حساب کار دستت مییاد و سایر آپشن های جانبی مثل jquery - javascript و .... رو به مرور یاد می گیری

اما بدون html سراغ زبان سمت سرور نرو - از برنامه هایی که بصورت ویژوال صفحات رو می سازن حتی الامکان پرهیز کن

خیلی ممنون از راهنماییتون پس من الان دوره html و css رو می گذرونم بعد php رو شروع می کنم فقط من به یه آموزشگاهه زنگ زدم گفت می تونی c#رو به جای php یاد بگیری زودتر به نتیجه می رسی، منم که اطلاعاتم کمه و گیج شدم ، اگه می تونید در مورد تفاوت این دو تا هم بهم بگید و در مورد آموزش بهترین آموزشگاه ها تو تهران رو اگه بهم معرفی کنید ممنونتون میشم، چند روز پیشم htmlوcss مجتمع فنی رو یک جلسه رفتم ولی فکر می کنم آموزشگاه های برنامه نویسی و طراحی سایت بهتر باشن اما نمی دونم کدوم آموزشگاه واقعا برای من مبتدی بهتره؟

amir6268
چهارشنبه 04 آذر 1394, 14:41 عصر
سلام
اول از همه ببین اصلا هدفت چیه ...
واسه سرگرمی میخوای یاد بگیری یا قصد داری بشه شغل آیندت ...
اگه قصد ادامه دادنش رو داری و خیلی هم علاقه داری سعی کن از همین اول هر آموزشگاهی که میری بعد از تموم شدن کلاس ها و آموزش ها مدرک معتبر برای خودت بگیری ...
متاسفانه، متاسفانه و بازم متاسفانه الان برای کار بیشتر به مدرکهایی که طرف داره نگاه میکنند که مشکل خیلی بزرگی شده برای خیلی ها ...

saraahmadi1
چهارشنبه 04 آذر 1394, 16:59 عصر

سلام
اول از همه ببین اصلا هدفت چیه ...
واسه سرگرمی میخوای یاد بگیری یا قصد داری بشه شغل آیندت ...
اگه قصد ادامه دادنش رو داری و خیلی هم علاقه داری سعی کن از همین اول هر آموزشگاهی که میری بعد از تموم شدن کلاس ها و آموزش ها مدرک معتبر برای خودت بگیری ...
متاسفانه، متاسفانه و بازم متاسفانه الان برای کار بیشتر به مدرکهایی که طرف داره نگاه میکنند که مشکل خیلی بزرگی شده برای خیلی ها ...

راستش واقعا شغل مورد علاقم نیست ولی تو این مدت انقدر اطرافیانم نیاز به طراح سایت داشتن و هزینه های بالا کردن برای سایت که خانوادم الان بهم میگن بهتره حداقل طراحی سایت رو یاد بگیرم و اگه هم بتونم ادامش بدم، واقعا الان حتی بهم می گن مثلا به جای پی اچ پی، سی شارپ برو گیج شدم نمی دونم کدوم رو برم؟ بهترین آموزشگاه تو تهران رو میشناسید؟

پیام حیاتی
چهارشنبه 04 آذر 1394, 19:56 عصر
سلام مطالعه کنید:http://ahvazsell.ir/Doc.aspx

saraahmadi1
چهارشنبه 04 آذر 1394, 22:21 عصر
سلام مطالعه کنید:http://ahvazsell.ir/Doc.aspx

سلام ممنون، مطالعه کردم و خیلی عالی بود و یه ایمیل هم گذاشته شده اگه سوالی داشتم می پرسم ازتون.

farnoud
شنبه 19 دی 1394, 14:18 عصر
پیشنهاد می‌کنم از سرویس‌های طراحی سایت (http://camva.ir) مثل کاموا استفاده کنید.

پیام حیاتی
شنبه 19 دی 1394, 14:44 عصر
پیشنهاد می‌کنم از سرویس‌های طراحی سایت (http://camva.ir) مثل کاموا استفاده کنید.
سلام
مشخص هست که برنامه و اطلاعاتی در مورد بازار هدف برای تبلیغات ندارید.
اینجا همه دستی در کار دارند مبتدیان هم به دنبال آموزش هستند تا بتوانند خود این حرفه رو ادامه بدند.
موفق باشید.