ورود

View Full Version : حمایت برنامه نویسان اندرویدی از هم دیگر

godofphp
چهارشنبه 04 آذر 1394, 15:05 عصر
خدمت تمام برنامه نویسان اندرویدی سلام عرض میکنم و خسته نباشید میگم

همه ی ما در یک تخصص در یک شغل و از یک راه درآمد داریم اما متاسفانه چرا بیشترمون زیرپای هم رو خالی میکنیم این روزها؟
الان کافه بازار هزاران برنامه نویس داره که همشون از راه برنامه نویسی اندروید خیلی راحت پول در می آورند
من خودم قبلا اینطوری بودم که به هرجا میرسیدم فکر میکردم من از همه سرتر هستم و نباید دیگه اونجا کسی غیره من باشه ولی حقیقتی که کشف کردم چیز دیگه ای بود !!!
مثلا یکی از کارهای اشتباهی که کردم بدنام کردن کافه بازار بود - جایی که به هزاران برنامه نویس اندروید داره ماهانه درآمد میده ! و آمار ها و ارقامش هم که ماشالا عالیه !

خب هدف این تاپیک اینه که ما بجای خراب کردن هم دنیای هم دیگه رو بهتر کنیم ، فرقی نداره منی که 5 ساله برنامه نویسی میکنم با کسی که یک روزه میخاد شروع کنه !!!
باید به هم احترام بزاریم و هوای هم دیگر رو داشته باشیم

---

یه سری قوانین من نوشتم که تقدیم میکنم به تمام برنامه نویسان اندروید ایرانی عزیز:

- وقتی از جایی درآمد دارید و همچنین یک منبع خوب درآمد برای هم نوعان ما هست لطفا همیشه در جهتی قدم بردارید که اون سیستم پیشرفت کنه - دستمزدی با عنوان امید دهی
- وقتی برنامه نویسی موفق میشه و بیشتر از ما پول در میاره براش حسادت نکنیم چون حسادت باعث جلوگیری از پیشرفت آدمی میشه
- همیشه خودتون باشید و به ایده های خودتون اکتفا کنید حتما موفق خواهید شد - مثلا یکی یه کاری کرد موفق شد دلیل بر این نیست که ما هم اون کارو بکنیم حتما موفق خواهیم شد
- سعی کنیم خلاق و قوی باشیم برای شکست دادن موانع در زمینه ای که ما تخصص داریم اراده نیازه

:قلب:
خوشحال میشیم در این تاپیک میزان در آمد خودتون از کافه بازار و لینک برنامه هاتون رو قرار بدید و توضیحاتی که در مورد کافه بازار دارید رو به اشتراک دوستان بگذارید
با تشکر

pbm_soy
چهارشنبه 04 آذر 1394, 19:20 عصر
من تاحالا بابازار کار نکردم بیشتر کارسفارشی انجام دادم ولی قصد کار بابازار را دارم
این مواردی که فرمودید عالی است ولی خیلی وقتها مشکلات با قانون گذاری حل نمیشوند!
چون مستقیم به فرهنگ و نوع آموزش ما از دوران بچگی وابسته است
چندتا مثال میزنم
کار تیمی یادگرفتم
وقتی تمرینی را از جایی کپی کرده باشیم نمره خوبی میگیریم
معلمها واساتید متاسفانه روشهای صحیح قضاوت بروی اخلاق و کاراهای دانش آموزان را نمیدانند ویا اینکه اهمیت نمیگذارند
از دوره ابتدایی تمرینات و درسها در راستای پرورش خلاقیت و نوآوری نیستند

با اینکه مسلمان هستیم و دروغ گفتن و حسادت و دزدی جزو گناهان کبیره است ولی تو جامعه ما زیاد به چشم میخوره چون به نظرم بیشتر تبدیل به فرهنگ شده و عادی است
خیلی جالبه تو فیلمها وسریالهای خارجی طرف یکبار دروغ میگه اونم بخاطر خود طرفه ولی بعداز اینکه میفهمه دروغ بوده دیگه با طرف قطع رابطه میکنه!

وخیلی نکات دیگه
امیدوارم این تاپیک به نتیجه برسد هرچند کوچک!

godofphp
چهارشنبه 04 آذر 1394, 20:29 عصر
من تاحالا بابازار کار نکردم بیشتر کارسفارشی انجام دادم ولی قصد کار بابازار را دارم
این مواردی که فرمودید عالی است ولی خیلی وقتها مشکلات با قانون گذاری حل نمیشوند!
چون مستقیم به فرهنگ و نوع آموزش ما از دوران بچگی وابسته است
چندتا مثال میزنم
کار تیمی یادگرفتم
وقتی تمرینی را از جایی کپی کرده باشیم نمره خوبی میگیریم
معلمها واساتید متاسفانه روشهای صحیح قضاوت بروی اخلاق و کاراهای دانش آموزان را نمیدانند ویا اینکه اهمیت نمیگذارند
از دوره ابتدایی تمرینات و درسها در راستای پرورش خلاقیت و نوآوری نیستند

با اینکه مسلمان هستیم و دروغ گفتن و حسادت و دزدی جزو گناهان کبیره است ولی تو جامعه ما زیاد به چشم میخوره چون به نظرم بیشتر تبدیل به فرهنگ شده و عادی است
خیلی جالبه تو فیلمها وسریالهای خارجی طرف یکبار دروغ میگه اونم بخاطر خود طرفه ولی بعداز اینکه میفهمه دروغ بوده دیگه با طرف قطع رابطه میکنه!

وخیلی نکات دیگه
امیدوارم این تاپیک به نتیجه برسد هرچند کوچک!
تنها به فشردن دکمه تشکر نتونستم قانع باشم - ممنون از پاسخ و نوشته ی کاملا صحیحتون
متاسفانه همین فرهنگ بدی که میفرمائید باید از بین برود
باید خودمان کاری کنیم که عدالت بین تمام برنامه نویسان برقرار باشه مثلا کسی که زحمت بیشتر میکشه پول بیشتری در بیاره نه کسی که زبون و ... بیشتری داره چون در زمینه ی کاری ما تخصص مهم ترین رکن هست
=
برای حل این مشکل ما باید یک فرهنگی برای خودمان پیاده کنیم و با اون فرهنگ جلو بریم و بهم احترام بزاریم
شما فرض کنید در قسمتی از شهر مردم تصمیم میگیرند روی زمین آشغال نریزند ، همه رعایت میکنند بجز یک نفر
به نظر شما اون جمعیت بیشتر اذیت میشن یا اون یک نفری که متمایزه ؟
پس مجبور میشه اون محل رو ترک کنه یا اینکه تابع قوانین اونجا باشه
بحث من هم دقیقا همیننه
وقتی ما برنامه نویسان یک قاعده رو پیش بگیریم اونایی هم که نمیتونند از اونها پیروی کنند خودشون اذیت میشن
درنهایت یا مجبور میشن از جامعه ما برن یا اینکه تابع قوانین ما باشند

godofphp
چهارشنبه 04 آذر 1394, 20:30 عصر
در مورد کافه بازار هم باید خدمتتون عرض کنم که بنده کافه بازار رو پیشنهاد میکنم حتما باهاش کار کنید و سعی کنید پیرو قوانین اونا باشید میبینید که لذت خواهید برد

اندرویدی
چهارشنبه 04 آذر 1394, 20:45 عصر
در مورد کافه بازار هم باید خدمتتون عرض کنم که بنده کافه بازار رو پیشنهاد میکنم حتما باهاش کار کنید و سعی کنید پیرو قوانین اونا باشید میبینید که لذت خواهید برد

شما همونی هستی که تو کافه بازار موفق بودی بنابراین نفست از جای گرم بلند میشه و داری از کافه بازار تعریف و تمجید می کنی. نمیگم زحمت نکشیدید. حتما زحمت کشیدید که از کافه بازار درامد قابل قبولی رو در میارید. اما این دلیل نمیشه که تاپیکی که ساختید بر پایه تعریف و تمجید کافه بازار باشه. من و عده ای از دوستان داریم این روزها روی یک مارکت خوب و اصولی کار می کنیم. خیلی از کارهاش هم انجام شده. خلاصه اینکه هدف ما اینه که این انحصار کافه بازار رو دربیاریم. نه اسم کافه بازار می ترسیم و نه از عظمتش.
حرف من با مسوولان کافه بازار اینه که به زودی زود این انحصار رو می شکنیم و با خدماتی که می دهیم دل هموطنان خوب و و توسعه دهندگان زحمت کش رو به دست میاریم.

hamedg1366
چهارشنبه 04 آذر 1394, 22:11 عصر
دوستان عزیز برای بنده یه موضوعی اتفاق افتاده چون مرتبط به کافه بازار هستش همینجا میگم
؛
برای یکی از برنامه هام دیروز میخاستم آپدیت جدید ارئه بدم ؛ چون بر اثر اتفاقاتی کلید اصلی (امضاء) برنامه رو از دست دادم بلااجبار کلید جدیدی رو ایجاد کردم ؛ اما هنگام آپلود ، آپدیت برنامه با خطای زیر مواجه شدم :
" بسته باید با کلیدی یکسان با آخرین بسته منتشر شده امضا شود"

آیا برای شما هم همچین موضوعی پیش اومده ؟ من تا حالا با این موضوع مواجه نشده بودم !

با بازار هم مکاتبه کردم میگه راهی نداره بجز اینکه پکیج جدید برای برنامه تعریف کنم و اون رو منتشر کنم نداره (و اینکه تازه های بازارهم نمیادش)

---------
پ.ن :
آخه بازار عزیز وقتی من توی پنل کاربری خودم هستم چه نیازی هستش حتما آپدیت بر اساس کلید قدیمی باشه

konkoroid
پنج شنبه 05 آذر 1394, 13:38 عصر
دوستان عزیز برای بنده یه موضوعی اتفاق افتاده چون مرتبط به کافه بازار هستش همینجا میگم<br>
؛ <br>
برای یکی از برنامه هام دیروز میخاستم آپدیت جدید ارئه بدم ؛ چون بر اثر اتفاقاتی کلید اصلی (امضاء) برنامه رو از دست دادم بلااجبار کلید جدیدی رو ایجاد کردم ؛ اما هنگام آپلود ، آپدیت برنامه با خطای زیر مواجه شدم :<br>
" بسته باید با کلیدی یکسان با آخرین بسته منتشر شده امضا شود"<br>
<br>
آیا برای شما هم همچین موضوعی پیش اومده ؟ من تا حالا با این موضوع مواجه نشده بودم !<br>
<br>
با بازار هم مکاتبه کردم میگه راهی نداره بجز اینکه پکیج جدید برای برنامه تعریف کنم و اون رو منتشر کنم نداره (و اینکه تازه های بازارهم نمیادش)<br>
<br>
---------<br>
پ.ن : <br>
آخه بازار عزیز وقتی من توی پنل کاربری خودم هستم چه نیازی هستش حتما آپدیت بر اساس کلید قدیمی باشه<br>
<br>این کار به خاطره امنیت انجام میشه<br>درسته شما تو پنل کاربری خودتون هستید ولی ممکنه هک شده باشید و کسی از کانال شما سوئ استفاده کنه<br>گوگل پلی هم به همین صورته همچنین اکثر مارکت های بزرگ

godofphp
پنج شنبه 05 آذر 1394, 14:51 عصر
شما همونی هستی که تو کافه بازار موفق بودی بنابراین نفست از جای گرم بلند میشه و داری از کافه بازار تعریف و تمجید می کنی. نمیگم زحمت نکشیدید. حتما زحمت کشیدید که از کافه بازار درامد قابل قبولی رو در میارید. اما این دلیل نمیشه که تاپیکی که ساختید بر پایه تعریف و تمجید کافه بازار باشه. من و عده ای از دوستان داریم این روزها روی یک مارکت خوب و اصولی کار می کنیم. خیلی از کارهاش هم انجام شده. خلاصه اینکه هدف ما اینه که این انحصار کافه بازار رو دربیاریم. نه اسم کافه بازار می ترسیم و نه از عظمتش.
حرف من با مسوولان کافه بازار اینه که به زودی زود این انحصار رو می شکنیم و با خدماتی که می دهیم دل هموطنان خوب و و توسعه دهندگان زحمت کش رو به دست میاریم.
ببخشیدها
کافه بازار ساخته ی دانشجویان قوی یکی از بزرگترین دانشگاه های ایران هست که مدیرش در خارج از ایران تجارت الکترونیکی میخونده
حاصل زحمت حدود 6 7 سال هست که یک تیم روش کار کردند
شما میخای به زودی جای اینا رو بگیرید ؟
دوستان توجه کنید به همون جلمه ای که در استارت تاپیک زدم :
من اولش هر جا میرفتم فکر میکردم من بهترین هستم و جز من نباید کسی اونجا باشه
فکر کنم شما دچار همین توهم اشتباه من در گذشته شده اید که اونم درست میشه ایشالا
شما بهتره بجای کار روی یه پروژه ی که صددرصد شکست میخوره
به بازار کمک کنید و برنامه های خوب درست کنید و پول در بیارید
ممنون که پاسخ دادید

godofphp
پنج شنبه 05 آذر 1394, 14:56 عصر
دوستان عزیز برای بنده یه موضوعی اتفاق افتاده چون مرتبط به کافه بازار هستش همینجا میگم
؛
برای یکی از برنامه هام دیروز میخاستم آپدیت جدید ارئه بدم ؛ چون بر اثر اتفاقاتی کلید اصلی (امضاء) برنامه رو از دست دادم بلااجبار کلید جدیدی رو ایجاد کردم ؛ اما هنگام آپلود ، آپدیت برنامه با خطای زیر مواجه شدم :
" بسته باید با کلیدی یکسان با آخرین بسته منتشر شده امضا شود"

آیا برای شما هم همچین موضوعی پیش اومده ؟ من تا حالا با این موضوع مواجه نشده بودم !

با بازار هم مکاتبه کردم میگه راهی نداره بجز اینکه پکیج جدید برای برنامه تعریف کنم و اون رو منتشر کنم نداره (و اینکه تازه های بازارهم نمیادش)

---------
پ.ن :
آخه بازار عزیز وقتی من توی پنل کاربری خودم هستم چه نیازی هستش حتما آپدیت بر اساس کلید قدیمی باشه

بهتره قبل از اینکه برنامه رو منتشر میکنید یکم در مورد نحوه ی انتشار اونها مطالعه کنید
در اکثر مارکت های جهانی این مسئله رعایت میشه که هر بسته باید با امضا منتشر شه و آپدیت اون هم باید با امضاهای قبلی یکسان باشه
حتی توی خود گوگل پلی
این مطلب خود من هست که توی استک پرسیدم که یکی اومده کامل جواب داده البته انگلیسی میتونید برید و ببینید
راهنمایی در مورد امضا هم هست
لینک تاپیک من در استک (http://stackoverflow.com/questions/33848580/retrieve-signed-key-from-source-code-without-building/)
تازه من امتیاز منفی هم خوردم اونجا که چرا چنین مسئله ی پیش پا افتاده ای رو پرسیدم
امضاها رو باید همیشه رعایت کنید مشکلی در آینده پیش نمیاد
و اینکه شما اگه از همون محیط قدیمی و همون سیستمی قدیمی build بگیرید مطمئنا امضا هم همون امضای قدیمی هست پس شما حتما محیط و سیستمون رو عوض کردید

godofphp
پنج شنبه 05 آذر 1394, 14:56 عصر
دوستان تبلیغات گروه و کانال و ... نکنید خواهش میکنم

godofphp
پنج شنبه 05 آذر 1394, 22:25 عصر
دوستانی که ادعا میکنند درآمد زایی کافه بازار نسبت به سال قبلی کم شده و چند تا تاپیک توی همین انجمن دیدم
توجه کنید که امسال درآمد برنامه نویسان از بازار شاید 300 درصد زیاد شده چطور شما میگید که درآمد کم شده ؟
با توجه به اینکه برنامه ها و بازی های با کیفیت تر تولید میشه و شما هم باید برای دیده شدن و پسندیده شدن برنامه هاتون تلاش کنید
دوست من
شما شاید پارسال با یک کتاب میتونستی ماهی 500 هزار تومان در آمد داشته باشی ولی امسال نمیتونی 5 هزار تومان هم درآمد داشته باشی
دوران برنامه های محتوایی خیلی وقته تموم شده و اون چندتایی که هنوز موفق بودند روشون زحمت کشیده شده و خاص هستند

خدا روشکر من که میبینم دیگه برنامه های کم کیفیت و الکی آروم آروم از دور خارج میشن خیلی خوشحال میشم و بازم صد مرتبه شکر میکنم که راهی بسوی پیشرفت باز شده
بازار که بهترین سیاست رو داره
بهترین مارکت هم هست
هیچ مارکتی نمیتونه توی ایران جای بازار رو بگیره حتی گوگل پلی اگه باز شده نمیتونه چون ذائقه ی ایران چیزی رو پسند میکنه که با جهانیان و مردم انگلیس زبان شاید فرق داشته باشه

hamedg1366
جمعه 06 آذر 1394, 00:50 صبح
دوست من ؛ بنده همه حرفای شما رو تایید میکنم و قلبا با همه حرفای شما درباره پیشرفت برنامه نویسی موافقم خدا وکیلی میگم ؛؛

فقط دوتا علامت سوال بزرگ برام پیش اومده ، امیدوارم سوء تعبیر نشه .

1- چظور شد نظرتون انقدر تغییر کرد؟ چه اتفاق فوق العاده ای شما را اینطور تغییر داد؟

2- مگه نه ابنکه اینجا انجمن برنامه نویسی هستش ( و شما خودتون از منتقدان خوب افرادی بودین که با تایپیک های الکی و پست های بی مورد فقط در تلاش برای آپ نگه داشتن اون و تبلیغ بودن ، بودید) پس چرا این تایپیک هنوز پابرجاست ؟ مدیریت ؟

پ.ن:
من خودم تنها با کافه بازار کار میکنم ، و کارهام رو فقط اونجا میذارم چون مخاطب داره و انصافا هم تغییرات خوبی داشته اما اینکه اون رو مقدس و پاک از هرگونه اشتباه بدونیم و همه سیاست هاش رو کورکورانه قبول کنیم (نظر شخصی) اشتباه هس و مطمئنن یه جای کار میلنگه !

؛ یادمون باشه حق مطلق فقط علی بود و بس

pbm_soy
جمعه 06 آذر 1394, 01:52 صبح
من هم گفته این دوستمون را در پست بالا تایید میکنم
مطمینا بازار ایرادات زیادی دارد
ولی قبول دارد که بخاطر بالا بودن مخاطبش همه از آن استفاده میکنند
مارکت ایرانی کم نیست اگر شما هم مارکت بزنید ایرادی ندارد ولی برای رسیدن به پای بازار راه درازی درپیش دارید صرف نوشتن برنامه و آپلود کردنش باعث نمیشه مارکت خوبی بشه و مخاطبش زیاد بشه و سود بالا هم بده! تازه اون موقع اول راه خواهید بود!
مارکتهای دیگه ایرانی هم بدنیستند حداقل از لحاظ پیاده سازی!

از عنوان تاپیک دور نشوید البته اگر واقعا هدفتون اینه و سعی کنید به نتیجه هم برسید
مثلا برنامه نویسان اندرویدی فقط برای مارکتها برنامه نمینویسند شاید کار سفارشی انجام میدهند!
فقط بحث مارکت را درنظر نگیرید مشکلات دیگه را هم بررسی کنید مثل مشکلات قیمت گذاری و مشخص کردن معیارهای صحیح قیمت گذاری برای برنامه ها حالا میخواد سفارشی باشه و یا برای مارکت تهیه شده باشه
ویا خدمات و روشهای پشتیبانی از برنامه ها و حتی مشخص کردن قیمت پشتیبانی برنامه
ویا دستمزد برنامه نویس اندروید چقدر باید باشد؟!
ماهیانه چقدر باید بگیرد؟
اگر کار پروژه ای انجام میده چقدر باید بگیرد؟
اینا مشکلات اصلی هستند وخیلی مشکلات ریز وددرشت دیگر
قانون هم میخواهید بگذارید در راستای این موارد باشد که واقعا برای حمایت برنامه نویسان است
در حال حاضر کارگر ساختمانی روزی ۴۰ یا ۵۰ هزارتومان حداقل میگیرد که جمعا در یکماه حدود ۱.۵ میلیون تومان میشود ولی درحالی که برنامه نویس را استخدام میکنند اینقدر هم نمیدهند و یا خیلی کمتر میدهند البته شاید به مرور زمان بیشتر بشه!
ولی میخواهم بگم که ارزش کار برنامه نویسان خیلی پایین است به نسبت دیگر مهندسین
وهیچ مرجع قیمت گذاری و قانون گذاری صحیح و موثری هم نداریم به غیر از صنف رایانه و شورای عالی انفورماتیک که تاثیر اونها هم در حل این مشکلات ضعیف است
وخیلی حرفهای دیگر که فکر نمیکنم نیاز به گفتن باشد!

godofphp
جمعه 06 آذر 1394, 12:31 عصر
ولی من نمیتونم همه ی حرفهای شما رو قبول داشته باشم !!!
مثلا این حرف که چون کافه بازار مخاطب زیادی داره پس خوبه
این حرف یک حرف غیر تخصصی هست دوست من
خود محصول اندرویدی کافه بازار رو در نظر بگیرید
گرافیک کاربرپسند ایرانی توش موج میزنه
وقتی من برنامه ی کندو رو باز میکنم هیچ فرقی با کتاب های اندرویدی که دوستان مینویسند فرقی نداره اینترنت الان پر از کتابخانه هایی هست که فقط زحمت ایمپورت کردن میخاد
ولی قبول کنید هیچ مارکتی در ایران به گرافیک بازار نمیرسه
شاید بگید چرا گیر دادم به گرافیک - خب من و شما برنامه نویس هستیم 90 درصد و شاید بیشتر استفاده کنندههای بازار یه مردم عادی هستند که شاید نمیدونند گرافیک چیه
اونا دوست دارند برنامه ای باشه که کاربر راحت باشه و اذیت نشه
مورد بعدی که میگم سیستم پیشرفته و سرعت بالای کافه بازار هست
مثلا من به کندو ایمیل میدم
یکبار میبینی جوابش توی چندساعت داده شد یکبار میبینی من ده روزه ایمیل دادم هنوز جوابی ندیدم
توی بازار آدم میفهمه که بله کار من حداکثر تا سه روز انجام میشه و واقعا هم همینطوره
من توی ایران اپز یه برنامه گذاشته بودم سال پیش الان میخاستم فایل APK اون رو خودم دانلود کنم از توی پنلم - هر کاری کردم دیدم یه همچین امکانی وجود نداره
ماه پیش حساب کندو من قاطی کرده بود برنامه هایی توی لیست برنامه های من بود که اصلا مال من نبودند
پلازا و اول مارکت و .... هم که دو سه روزه ساخته شدند و حالا حالاها کار دارند

godofphp
جمعه 06 آذر 1394, 12:33 عصر
اصلا این تاپیک ایجاد نشده برای اینکه ما مارکت جدیدی بسازیم یا اینکه دنبال جایگزین برای بازار باشیم
سیاست های بازار عالی
کیفیتش عالی
مدیریتش عالی
و کسی هم نمیتونه جای بازار رو بگیره
پس بحث ما چیزز دیگه ای بود متاسفانه دوستان دور شدند از بحث
مثلا اون اقایی که میگه

1- چظور شد نظرتون انقدر تغییر کرد؟ چه اتفاق فوق العاده ای شما را اینطور تغییر داد؟
باید بگم دوست گرامی من ، شما حتی زحمت ندادی استارت تاپیک رو بخونی
که من اونجا عنوان کردم که من قبلا شاید اشتباهاتی میکردم که الان میخام اون توهم ها رو شما رو نداشته باشید

hamedg1366
جمعه 06 آذر 1394, 17:39 عصر
اصلا این تاپیک ایجاد نشده برای اینکه ما مارکت جدیدی بسازیم یا اینکه دنبال جایگزین برای بازار باشیم
سیاست های بازار عالی
کیفیتش عالی
مدیریتش عالی
مثلا اون اقایی که میگه باید بگم دوست گرامی من ، شما حتی زحمت ندادی استارت تاپیک رو بخونی
که من اونجا عنوان کردم که من قبلا شاید اشتباهاتی میکردم که الان میخام اون توهم ها رو شما رو نداشته باشید

دوست عزیز هر کسی نظر شخصی داره و اون برای همه قابل احترام هستش ، مثلا شما میفرمائید :

سیاست های بازار عالی
کیفیتش عالی
مدیریتش عالی

بنده به نظرتون احترام میذارم پس لطفا شما هم نظرات دیگران احترام بذارین حتی اگه مخالف نظر شخصی شما باشد.

حالا برگردیم به این متن شما:

مثلا اون اقایی که میگه

باید بگم دوست گرامی من ، شما حتی زحمت ندادی استارت تاپیک رو بخونی

دوست عزیز بنده اتفاقا تمام صحبت های شما رو خواندم ؛ براتون یکم تحلیل میکنم تایپیکتون رو:

عنوان تایپیک شما : حمایت برنامه نویسان اندرویدی از هم دیگر

متن تایپیک اولتون : نظراتتون درباره بازار

متن دوم گذاشته شده شما : پیروی از بازار

متن سوم : پیروی از قوانین بازار

متن چهارم : پشیمانی از دشمنی با بازار

...

سوال بنده از شما دقیقا چه راهکاری در این تایپیک برای حمایت از برنامه نویس ارائه دادید؟ چرا آپش میکیند تایپیک رو ؟

و یه مطلب دیگه ؛ لطف مودب باشید ،

... الان میخام اون توهم ها رو شما رو نداشته باشید

بنده با شما کاری ندارم اما هیچ برنامه نویسی و هیچ کاربری ایرانی که اینجاس توی توهم نیستش ؛ همه در تلاش برای پیشرفت هستن هر کس به نحوی ، اگه انحصار باشه پیشرفتی در کار نخواهد بود ،

پ.ن:

به شعور هیچ کس توهین نکنیم ، همه آگاه هستن و قدرت ادراک دارن و کمی با کنار هم گذاشتن پازل ها میشه فهمید چی به چی شده.

یا علی

godofphp
شنبه 07 آذر 1394, 02:36 صبح
سوال بنده از شما دقیقا چه راهکاری در این تایپیک برای حمایت از برنامه نویس ارائه دادید؟ چرا آپش میکیند تایپیک رو ؟

متاسفانه کینه ای که از بازار دارید شما رو کور کرده و دقیقا چیزایی رو دیدی که از کافه بازار تعریف بوده
چرا اون چیزهای دیگه ای که نوشتم رو نمی خونید و در موردش بحث نمی کنید ؟
آیا کسی که بیاد بگه من در عرض چند روز مارکت میزنم که انحصار کافه بازار رو میگیرم توهم نیست ؟؟؟
گفته های من اگه غیز از حقیقت چیز دیگه ای هست لطف کنید با دلیل و منطق جوابم رو بدید

هدف تاپیک حمایت از برنامه نویسان اندرویدی هست که 90 درصدشون توی بازار کار میکنند و از اونجا نون میخورند
پس باید هم از بازار حرفی بشه اینجا
در ضمن من توهینی نکردم چرا به خودتون میگیرد
و اینکه پول سرورهای این انجمن رو شما نمیدید این انجمن مدیریت داره که اگه من اشتباه کرده باشم به من هشدار میده منم قبول میکنم

محمد آشتیانی
شنبه 07 آذر 1394, 12:40 عصر
متاسفانه کینه ای که از بازار دارید شما رو کور کرده و دقیقا چیزایی رو دیدی که از کافه بازار تعریف بوده
چرا اون چیزهای دیگه ای که نوشتم رو نمی خونید و در موردش بحث نمی کنید ؟
آیا کسی که بیاد بگه من در عرض چند روز مارکت میزنم که انحصار کافه بازار رو میگیرم توهم نیست ؟؟؟
گفته های من اگه غیز از حقیقت چیز دیگه ای هست لطف کنید با دلیل و منطق جوابم رو بدید

هدف تاپیک حمایت از برنامه نویسان اندرویدی هست که 90 درصدشون توی بازار کار میکنند و از اونجا نون میخورند
پس باید هم از بازار حرفی بشه اینجا
در ضمن من توهینی نکردم چرا به خودتون میگیرد
و اینکه پول سرورهای این انجمن رو شما نمیدید این انجمن مدیریت داره که اگه من اشتباه کرده باشم به من هشدار میده منم قبول میکنم

سلام
ابتدا خواهش میکنم از الفاظ مناسب توی بحث استفاده کنید.

نکته‌ای که خیلی برای بنده و احتمالا سایر دوستان جالبه ، دلیل تغییر موضع ناگهانی و ۱۸۰ درجه‌ای شما نسبت به این تاپیکه
http://barnamenevis.org/showthread.php?492503-ترک-کردن-کافه-بازار-و-مارکتی-جدید
اینکه نمیشه شما هر موقع بنابردلایلی از یک موضوعی خوشتون اومد و یا برعکس بدتون اومد، بیاید بحث راه بندازید و در ادامه اگر دیگران نظرشون بر خلاف شما بود ، اونها رو متوهم خطاب کنید، آیا شما در تاپیکی که لینک اون رو میگذارم ایده ترک بازار و احتمالا ساخت مارکتی جدید رو نداشتید؟

اینکه در اون تاپیک هم ، تمام نوشته هاتون رو ویرایش کردید ، مسئله رو جالب تر میکنه (البته تاریخچه ویرایش ها موجوده) ، اما انصافا دوست دارم دلیل این تغییر موضع رو بدونم دوست عزیزم.

موفق باشید.

godofphp
شنبه 07 آذر 1394, 22:02 عصر
...................

godofphp
شنبه 07 آذر 1394, 23:28 عصر
.....................