ورود

View Full Version : شرکت های اینترنتی

djmori
پنج شنبه 05 آذر 1394, 13:14 عصر
سلام دوستان
وقتتون بخیر

دوستانی که از شرکت اینترنتی آسیاتک دارن استفاده میکنن یا قبلا داشتن

میشه بگید سرویس دهیش و پشتیبانیش نسبت به شرکت شاتل و مخابرات چجوریه؟؟
از نظر سرویس دهی و سرعت وب - دانلود-آپلود چجوریه؟؟

الان چه سرویسی استفاده میکنیدو چحوریه؟؟

ممنون میشم

پیام حیاتی
پنج شنبه 05 آذر 1394, 13:36 عصر
سلام
کافوهای نوری خوزستان در سال گذشته با اسیاتک قرارداد داشتن امسال به اجبار منتقلمون کردن به مخابرات.
هیچوقت سمت مخابرات نرید،مخابرات شهر شما رو نمیدونم ولی خوزستان یکی از بدترین سرویس دهی های اینترنتی رو داره که فکر می کنم سایر هم به همین شکل باشه.

djmori
پنج شنبه 05 آذر 1394, 14:09 عصر
خود مخابراتو که خبر دارم خیلی بد
زمانی که آسیاتک داشتید چطور بود؟؟؟

djmori
پنج شنبه 05 آذر 1394, 16:07 عصر
سلام
کافوهای نوری خوزستان در سال گذشته با اسیاتک قرارداد داشتن امسال به اجبار منتقلمون کردن به مخابرات.
هیچوقت سمت مخابرات نرید،مخابرات شهر شما رو نمیدونم ولی خوزستان یکی از بدترین سرویس دهی های اینترنتی رو داره که فکر می کنم سایر هم به همین شکل باشه.

خود مخابراتو که خبر دارم خیلی بد
زمانی که آسیاتک داشتید چطور بود؟؟؟

djmori
جمعه 06 آذر 1394, 00:37 صبح
کسی دیگه از دوستان هم از شرکت آسیاتک استفاده کرده؟؟؟

پیام حیاتی
جمعه 06 آذر 1394, 01:18 صبح
آسیا تک عالی بود ، از هر لحاظ خصوصا پشتیبانی.فقط اگر کافو نوری هستید قبل از خرید سرویس با پشتیبانی آسیاتک تماس بگیرید ، اطلاع پیدا کنید تا چه سرعتی رو می تونن به طور واقعی بهتون ارائه بدن.
من 8 مگ خریدم سرعتش با 1 مگ یکی بود بعد اطلاع پیدا کردم که کافو مخابرات بیشتر از 1 مگ جواب نمیده و مشترکین کافو نوری نمی تونن بیش از این سرعت رو تجربه کنند ، تعویض هر کافو و ارتقاء آن هم تقریبا" 150 میلیون تومان برای مخابرات آب میخوره که کلا" با این وضعیت بودجه شاید نتیجه های ما بتونن شاهد آن باشند!

djmori
جمعه 06 آذر 1394, 20:31 عصر
نه کافو نوری نیست
پس از نظر شما آسیاتک خوبه؟؟؟

چون من شاتل دارم ولی دیگ ازش ناراضیم سخت گیری داره خوشم نمیاد

djmori
جمعه 06 آذر 1394, 20:32 عصر
آسیا تک عالی بود ، از هر لحاظ خصوصا پشتیبانی.فقط اگر کافو نوری هستید قبل از خرید سرویس با پشتیبانی آسیاتک تماس بگیرید ، اطلاع پیدا کنید تا چه سرعتی رو می تونن به طور واقعی بهتون ارائه بدن.
من 8 مگ خریدم سرعتش با 1 مگ یکی بود بعد اطلاع پیدا کردم که کافو مخابرات بیشتر از 1 مگ جواب نمیده و مشترکین کافو نوری نمی تونن بیش از این سرعت رو تجربه کنند ، تعویض هر کافو و ارتقاء آن هم تقریبا" 150 میلیون تومان برای مخابرات آب میخوره که کلا" با این وضعیت بودجه شاید نتیجه های ما بتونن شاهد آن باشند!

نه کافو نوری نیست
پس از نظر شما آسیاتک خوبه؟؟؟

چون من شاتل دارم ولی دیگ ازش ناراضیم سخت گیری داره خوشم نمیاد