ورود

View Full Version : ساخت لیست شبیه منوی استارت در WPF

mnakhaeipoor
پنج شنبه 05 آذر 1394, 14:44 عصر
سلام دوستان
من یک لیست دارم که میخوام مثل تصویر زیر وقتی رو هر Item کلیک میکنم یه لیست دیگه دقیقا مثل شکل زیر کنارش باز بشه

137067

چطوری میتونم توی WPF این کارو انجام بدم؟

mnakhaeipoor
پنج شنبه 05 آذر 1394, 19:08 عصر
چطوری میتونم توی WPF این کارو انجام بدم؟ :لبخند:

hadi vafaii
جمعه 06 آذر 1394, 00:26 صبح

سلام میتونی یه منو قرار بدی و بعد از قسمت آیتمز آیتمهای مورد نظرت رو بذاری و روی آیتم هایی که قرار دادی کلیک میکنی و آیتم هایی که میخوای رو آتیم اصلی کلیک کردی دیده بشن رو قرار بدی

mnakhaeipoor
جمعه 06 آذر 1394, 12:58 عصر
سلام میتونی یه منو قرار بدی و بعد از قسمت آیتمز آیتمهای مورد نظرت رو بذاری و روی آیتم هایی که قرار دادی کلیک میکنی و آیتم هایی که میخوای رو آتیم اصلی کلیک کردی دیده بشن رو قرار بدی
خیلی ممنون
اما حقیقتش کامل متوجه نشدم چکار کنم!
سرچ هم زیاد زدم اما چیزی عایدم نشد :گریه:
من مبتدی هستم میشه دقیق تر توضیح بدید؟

Mani_rf
شنبه 07 آذر 1394, 11:05 صبح

کنترل ContextMenu برای همین کار ساخته شده. فقط کافیه از اون استفاده کنی و آیتم های مورد نظرت رو توی اون بچینی.
تو این سایت (http://www.wpf-tutorial.com/common-interface-controls/contextmenu/) مثال از نحوه استفاده اون زده شده.

aliramazani
پنج شنبه 26 فروردین 1395, 11:18 صبح
ContextMenu که مال راست کلیکه

Mani_rf
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395, 04:38 صبح
ContextMenu که مال راست کلیکه

هیچ ابزاری برای جای خاصی . نیست شما از هر ابزاری هرجایی که لازم داری میتونی استفاده کنی. این که کجا استفاده بشه و چطوری عمل کنه دیگه به تشخیص برنامه نویس برمیگرده

aliramazani
شنبه 11 اردیبهشت 1395, 10:27 صبح
اتفاقا هر ابزاری برای جای خاصی و مشخصیه و استفاده درست و بهینه از ابزارها در سر جای خودش دانش و سلیقه برنامه نویس را نشون میده.

birtemp
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395, 17:05 عصر
اگه خودمون رو به استانداردها محدود کنیم و طبق اون چیزی که شرکت هایی مثل مایکی و گوگل و ... میخوان و تعیین کردن عمل کنیم، خلاقیتمون از بین میره.
هیچ کنترلی به جای مشخصی بند نیست و هیچ محدودیتی در استفاده از کنترلها در جاهای مختلف وجود نداره. ممکنه کنترلی باشه که به ظاهر مناسب استفاده تو یه قسمت از برنامه نباشه. ولی احتمال داره بهینه تر از کنترل استاندارد اون قسمت عمل کنه.