View Full Version : مشکل با لایه UV در چاپ کارت PVC با استفاده از فست ریپورت
ariobarzan
جمعه 06 آذر 1394, 11:16 صبح
با سلام خدمت همه دوستان
من از فست ریپورت برای طراحی و چاپ کارت PVC استفاده می کنم
در حالت عادی چاپ کارت بدون مشکل هست ولی وقتی کاربر لایه UV را فعال میکنه چیدمان پشت کارت به هم میریزه و مطالب پشت کارت جابجا میشه
دلیل این اتفاق چی میتونه باشه؟
جایی برای تنظیم توی فست ریپورت هست که صفحه دوم مطلقا کاری به اطلاعات صفحه اول نداشته باشه؟ یا برعکس
من جلوی کارت را روی Page1 و پشت کارت را روی Page2 طراحی کردم و پرینتر هم پشت و رو پرینت میکنه (دوطرفه هست)
ممنون میشم اگه کمک کنید
hamid-nic
جمعه 06 آذر 1394, 17:13 عصر
میشه با تصویر توضیح بدید . سوالتون را بهتر نشون بدید
ariobarzan
جمعه 06 آذر 1394, 19:01 عصر
فرض کنید که جلوی کارت شامل عکس و مشخصاتی مثل نام و نام خانوادگی شماره دانشجویی و نام دانشگاه باشه
و پشت کارت هم شماره ملی و یک سری توضیحات درباره رعایت موارد انضباطی
بدون لایه UV خوبه و کارت خوب چاپ میشه
وقتی کاربر تیک استفاده از لایه UV توی چاپگر را میزنه روی کارت خوبه ولی پشت کارت نوشته ها شیفت پیدا میکنه به پایین و آخر توضیحات درباره رعایت موارد انضباطی هم چاپ نمیشه :ناراحت:
با وجود اینکه توی PrintPreview هم همه چیز عادیه و سر جای خودشه :متفکر:
hamid-nic
جمعه 06 آذر 1394, 20:29 عصر
این لایه UV دقیقا کجاست ؟ منظورتون را متوجه نمیشم!
ariobarzan
جمعه 06 آذر 1394, 23:31 عصر
ریبون پرینتر PVC شامل 3 رنگ هست بعلاوه لایه UV که شکل ظاهریش هم مثل نوار چسب پهن میمونه و جنسش هم شبیه پلاستیک خیلی نازک هست
وقتی که کارت چاپ میشه طی سه مرحله سه تا رنگ بستگی به مطالب روی کارت با حرارت روی کارت چاپ میشه حالا در صورتی که لایه امنیتی از نوع UV هم تنظیم بشه اون هم روی کل کارت چاپ میشه طوری که وقتی با چراغ قوه مخصوص نور روی کارت بتابه مثلا آرم شرکت یا ... ظاهر میشه مثل اسکناس
برای تعیین اینکه UV چاپ بشه یا نه فکر نکنم که کاری به فست ریپورت داشته باشیم
مسئله اینه که بنظر میاد بخشی از اطلاعات صفحه اول به صفحه بعد یا بعبارتی پشت کارت منتقل میشه که باعث جابجایی مطالب پشت کارت میشه اینجا دیگه به فست ریپورت مرتبط میشه
من میخوام که هر نوع ارتباطی بین صفحه اول و دوم بطور کامل قطع باشه . اینطوری فکر میکنم که مشکل حل بشه
hadisalahi2
شنبه 07 آذر 1394, 09:29 صبح
خوب این الان چه ربطی داره به فست ریپورت؟
مشکل توی پرینتر هستش نه توی فست ریپورت
hamid-nic
شنبه 07 آذر 1394, 09:40 صبح
ریبون پرینتر PVC شامل 3 رنگ هست بعلاوه لایه UV که شکل ظاهریش هم مثل نوار چسب پهن میمونه و جنسش هم شبیه پلاستیک خیلی نازک هست
وقتی که کارت چاپ میشه طی سه مرحله سه تا رنگ بستگی به مطالب روی کارت با حرارت روی کارت چاپ میشه حالا در صورتی که لایه امنیتی از نوع UV هم تنظیم بشه اون هم روی کل کارت چاپ میشه طوری که وقتی با چراغ قوه مخصوص نور روی کارت بتابه مثلا آرم شرکت یا ... ظاهر میشه مثل اسکناس
برای تعیین اینکه UV چاپ بشه یا نه فکر نکنم که کاری به فست ریپورت داشته باشیم
مسئله اینه که بنظر میاد بخشی از اطلاعات صفحه اول به صفحه بعد یا بعبارتی پشت کارت منتقل میشه که باعث جابجایی مطالب پشت کارت میشه اینجا دیگه به فست ریپورت مرتبط میشه
من میخوام که هر نوع ارتباطی بین صفحه اول و دوم بطور کامل قطع باشه . اینطوری فکر میکنم که مشکل حل بشه
دوست عزیز این مشکل شما همون طور که آقای صالحی فرمودند اصلا ربطی به فست ریپورت نداره !
فقط باید درست طراحی کنید بر اساس نیازتون که چی هست . مثلا میتونید روی کارت ها را توی یک صفحه بیارید و پرینت را انجام بدهید بعد پشت کارت ها را پرینت کنید . میتونید حتی هم پشت و هم روی کارت را روی یک صفحه بیارید همش بستگی به شرایط پروژتون داره
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.