View Full Version : بدست آوردن سرعت اینترنت
Mojgan110
شنبه 04 شهریور 1385, 22:58 عصر
با عرض سلام خدمت سایت برنامه نویس و بخش دلفی
من میخواهم که بتوانم سرعت کانکشن اینترنت که وصل هستیم Dial Up را از طریق دلفی بدست بیاورم .
چه کاری باید کرد ؟
خیلی ممنون از راهنماییهای شما
Inprise
یک شنبه 05 شهریور 1385, 00:04 صبح
"سرعت" یک متغیر وابسته به رسانه - Media - و پروتکلهای Framing هست ، نمیشه بدست آوردش ، محدوده و مقدارش در مستندات استانداردهای مربوطه درج شده ، و تولید کنندگان از اون تبعیت میکنن . توضیح بیشتر از این به بخش دلفی مربوط نمیشه ؛ احتمالا" چیزی که دنبالش هستی پهنای باند اتصال فعلی ات هست ، که قاعدتا" باید با یک نقطه ثابت ، مثلا" یک سرویس دهنده قابل اعتماد مبادله اطلاعات کنی ، و کمیت عبور بسته ها در ثانیه رو محاسبه کنی .
Mojgan110
یک شنبه 05 شهریور 1385, 00:24 صبح
"سرعت" یک متغیر وابسته به رسانه - Media - و پروتکلهای Framing هست ، نمیشه بدست آوردش ، محدوده و مقدارش در مستندات استانداردهای مربوطه درج شده ، و تولید کنندگان از اون تبعیت میکنن . توضیح بیشتر از این به بخش دلفی مربوط نمیشه ؛ احتمالا" چیزی که دنبالش هستی پهنای باند اتصال فعلی ات هست ، که قاعدتا" باید با یک نقطه ثابت ، مثلا" یک سرویس دهنده قابل اعتماد مبادله اطلاعات کنی ، و کمیت عبور بسته ها در ثانیه رو محاسبه کنی .
ضمن تشکر از شما .
http://www.jorgecerda.info/sistema/data/emoticons/sad.gif در واقع میخواهم که بتوانم مقادیر Send , Receive را بدست بیاورم.
اگر در بخش مناسبی سوال را مطرح نکرده ام عذر میخواهم ، ولی آخه من دنبال روشی در دلفی برای این کار هستم .
متشکرم
Mojgan110
دوشنبه 06 شهریور 1385, 10:15 صبح
ببخشید ، در جای دیگری ، من را اینطور راهنمایی کردند که از RasGetLinkStatistics باید استفاده کنم ، آیا شما تجربه ای دراستفاده از آن دارید ؟
خیلی ممنون.
SoftDevCo
دوشنبه 06 شهریور 1385, 13:31 عصر
وقتی که فایلی رو دارید دانلود می کنید، حجم فایل اولیه - حجم فایل دومی میشه سرعت دانلود
برای Send هم فکر کنم نیازی به توضیح نباشه.
Inprise
دوشنبه 06 شهریور 1385, 17:55 عصر
تابع مذکور ساختار RAS_STATS رو برمیگردونه که محتوی "وضعیت" فعلی ارسال و دریافت ( و اطلاعاتی از این قبیل ) برای رابط مذکور هست ؛ این اطلاعات با "پهنای باند" متفاوته . چون مقداری که تو "میتوانی" مبادله کنی ، لزوما" مساوی مقداری که تا بحال مبادله کردی نیست . به عنوان مثال ممکنه به دلیل به خصوصی و بعد از یک دقیقه از ابتدای تماس بطور متوسط 30 کیلوبیت در ثانیه مبادله کرده باشی ، اما با توجه به نوع لینک و اتصال و سرویس دهنده ، شاید بتوانی 40 کیلوبیت مبادله کنی ، که این مقدار پهنای باند واقعی است که در اختیار لینک هست . بستگی داره منظورت از سوالی که پرسیدی کسب اطلاعات از وضعیت فعلی است ، یا پهنای باند واقعی و موجود .
vesal
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 01:02 صبح
فکر کنم این بتونه کمکت کنه
ftp://delphi-jedi.org/api/IPHlpAPI.zip
Mojgan110
جمعه 14 مهر 1385, 12:31 عصر
فکر کنم این بتونه کمکت کنه
ftp://delphi-jedi.org/api/IPHlpAPI.zip
سلام آقای vesal و تشکر از شما.
متاسفانه نتونستم از لینکتون دانلود کنم .
میشه لطفا بررسی کنید.
dkhatibi
شنبه 15 مهر 1385, 13:34 عصر
وقتی که فایلی رو دارید دانلود می کنید، حجم فایل اولیه - حجم فایل دومی میشه سرعت دانلود
احتمال نباید بر زمان هم تقسیم بشه؟!
SoftDevCo
شنبه 15 مهر 1385, 13:38 عصر
احتمال نباید بر زمان هم تقسیم بشه؟!
اگر هر یک ثانیه یک بار چک بشه احتیاجی به تقسیم نیست.
dkhatibi
شنبه 15 مهر 1385, 19:44 عصر
اونوقت سرعت رو به طور لحظه ای به دست می آری که اعداد متفاوتی ممکن است باشد!
بهتر آن است که بر زمان کل دانلود برای تشخیص سرعت نسبی دانلود تقسیم شود!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.