ورود

View Full Version : سوال: نحوه جدا کردن مبالغ به ریال

jaykob
سه شنبه 10 آذر 1394, 09:17 صبح
سلام

من می خوام که مثلا مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰ رو در زمانی که کاربر وارد می کنه به این شکل نمایش بدم ۲,۵۰۰,۰۰۰ ولی در زمان ذخیره همان ۲۵۰۰۰۰۰ ذخیره بشه . ممنون می شم راهنمایی کنید چطور این موضوع رو پیاده کنم ...

با تشکر

Diaoko
سه شنبه 10 آذر 1394, 10:23 صبح
با استفاده از این متد
@String.Format("{0:N0}", 25000000)

jaykob
سه شنبه 10 آذر 1394, 10:58 صبح
با استفاده از این متد @String.Format("{0:N0}", 25000000)

این رو باید در View گذاشت ؟ بعد عدد رو از روی Model بدیم ؟ یعنی جای عدد بنویسیم @Model.price ؟

rezaei_y
سه شنبه 10 آذر 1394, 12:55 عصر
اگه نوع داده تو توی بانک decimal تعریف کنی مشکلی پیش نمیاد که ۲,۵۰۰,۰۰۰ رو ذخبره کنی

با استفاده از string.replace هم میتونی کاراکتر جداکننده رو از بین ببری

jaykob
سه شنبه 10 آذر 1394, 13:03 عصر
اگه نوع داده تو توی بانک decimal تعریف کنی مشکلی پیش نمیاد که ۲,۵۰۰,۰۰۰ رو ذخبره کنی

با استفاده از string.replace هم میتونی کاراکتر جداکننده رو از بین ببری

سلام و تشکر از شما

نوع Decimal رو برای مبالغ آیا بهتره به کار ببریم ؟ در نهایت از این مبالغ می خوام گزارش های مالی بگیرم . ممنون می شم توضیات تجربی بدید در این زمینه

با تشکر

moradian
چهارشنبه 11 آذر 1394, 11:16 صبح
سلام. قضیه اینقدر پیچیده نیست! فقط در View مربوطه فرمت نمایش خودت رو تغییر بده. مثلا بجای:
@Model.price بنویس:
@Model.price.ToString("0,0")
موفق باشی

jaykob
دوشنبه 16 آذر 1394, 17:41 عصر
سلام. قضیه اینقدر پیچیده نیست! فقط در View مربوطه فرمت نمایش خودت رو تغییر بده. مثلا بجای:
@Model.price بنویس:
@Model.price.ToString("0,0")
موفق باشی

‌سلام

تشکر از شما ولی من قصدم زمانی هست که کاربر داره مبلغ رو در @EditorFor وارد می کنه این , نمایش داده بشه ولی در زمان ثبت داده به حالت بدون , برگردد

ممنون می شم دوستان بگن این مورد رو چطور پیاده کنم سرچ کردم هر کدوم رو تست کردم جواب نداد حالتی رو هم مد نظر داشته باشید که Model Binding هست

با تشکر

bahar0011
چهارشنبه 18 آذر 1394, 10:46 صبح
بهترین راه اینه که شما یه html helper برای اینکار داشته باشید تا هر وقت که خواستید ازش استفاده کنید

@Html.MYHelper().TextBoxFor(model => model, TextBoxType.Currency)

برای نوشتن helper راه های زیادی وجود داره ..

راه حل من برای این hepler این طور بوده که input hidden برای ذخیره مقدار اصلی و یه textbox دیگه برای نشان دادن مبلغ به صورت سه رقم سه رقم جدا شده ،عملیات کنترلی که توسط جاوا اسکریپت انجام میشه

mze666
پنج شنبه 19 آذر 1394, 08:11 صبح
https://github.com/customd/jquery-number زمان تایپ سه رقم سه رقم جدا میکنه ولی بدون کاما ذخیره میشه.
لینک مثال زمان تایپ: http://opensource.teamdf.com/number/examples/demo-as-you-type.html