View Full Version : نحوه چیدمان محتوای اتوماتیک لایوت با توجه به تعداد آنها
pbm_soy
پنج شنبه 12 آذر 1394, 20:42 عصر
چطوری میتوان محتوای داخل لایوت خطی را که direction آن بصورت افقی تنطیم شده است را تنظیم کرد؟
با این شرط که اگر تعداد محتوای لایوت زیاد باشد مثلا 10تا باتن داخل لایوت باشد 6 تای اول را در سطر اول قرار دهد و در سطر دوم هم 4 تا باتن قرار دهد
ویا اینکه امکان scrollbar دار کردن لایوت وجود دارد؟
pbm_soy
یک شنبه 15 آذر 1394, 00:54 صبح
میشه با اسکرول بار گذاشتن تا حدودی کار را راه انداخت ولی میخواستم طراحی تو مایه های bootstrap در وب انجام دهم البته با توجه به اینکه محتوا معلوم نیست چندتا باشد ولی اندازه تک تک موارد موجود در محتوا ثابت است
مثلا در یک لایوت شاید 10 تا ویا شاید 25تا باتن اضافه شود با توجه به اینکه اندازه باتنها ثابت است احتمال دارد دریک دستگاه در هر سطر 5تا جاشود و در دستگاه دیگر 7تا جا شود
البته روشی که خودم درحال پیاده سازی آن هستم بسته به عرض لایوت و عرض باتنها تعداد قابل نمایش در هر سطر را تعیین میکنم و به همان تعداد در هرسطر اضافه میکنم
Ruhallah.Ahmadian
دوشنبه 16 آذر 1394, 23:12 عصر
میشه با اسکرول بار گذاشتن تا حدودی کار را راه انداخت ولی میخواستم طراحی تو مایه های bootstrap در وب انجام دهم البته با توجه به اینکه محتوا معلوم نیست چندتا باشد ولی اندازه تک تک موارد موجود در محتوا ثابت است
مثلا در یک لایوت شاید 10 تا ویا شاید 25تا باتن اضافه شود با توجه به اینکه اندازه باتنها ثابت است احتمال دارد دریک دستگاه در هر سطر 5تا جاشود و در دستگاه دیگر 7تا جا شود
البته روشی که خودم درحال پیاده سازی آن هستم بسته به عرض لایوت و عرض باتنها تعداد قابل نمایش در هر سطر را تعیین میکنم و به همان تعداد در هرسطر اضافه میکنم
سلام وقتتون بخیر
بهترین کار اینکه از GradeView استفاده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.