ورود

View Full Version : کار با ns2 در اوبونتو 14.0.4

png_92
جمعه 13 آذر 1394, 12:51 عصر
سلام
کسی درباره شروع از صفر کار با ns2 ، سایتی میشناسه یا مطالب مفیدی داره؟ من نصب کردم ولی نتونستم محیطشو (از طریق ترمینال) باز کنم تا ی تپولوژی رسم کنم.
اگه کمکی دارید ممنونم.

pswin.pooya
جمعه 13 آذر 1394, 13:30 عصر
شما نباید توپولوژی رسم کنید.

باید یه فایل متنی بهش بدید که توپولوژی و ... توش تعریف شده باشه. (فایلهای TCL) بعد از اونم ns بهتون دو تا فایل خروجی که یکیش برای گرافیک هست و یکی ردیابی (tarce) بسته ها رو میده. اگر هم می خوایید پروتکل جدید و ... بسازید باید کامپایلش کنید. با نصب از طریق دستور apt-get نمیشه چنین کاری کرد. (اکثر کسایی هم که میخوان باهاش کار کنن با همین کامپایلش مشکل دارن).

تمامی موارد داخل خود راهنمای ns داخل سایت هست و شما با خودندن چند فصل می تونید خیلی راحت از پروتکلهای مربوطه و ... تست بگیرد.

png_92
یک شنبه 15 آذر 1394, 23:47 عصر
ممنون
میشه از نرم افزارهایی برای رسم گراف استفاده کرد؟ بعد از اون خروجی tcl گرفت ؟؟ یا کلا گرافو باید با نوشتن کد tcl بدست آورد؟
کلا میشه بدون کد کشید گرافو؟
ببخشید که سوالات ابتدایی هستن.

pswin.pooya
دوشنبه 16 آذر 1394, 22:04 عصر
سلام
نه. میشه گفت اکثر نرم افزارهای حرفه ای محیط گرافیکی ندارن که دلایل زیادی براش وجود داره.یکی از اونها NS هست. شما ممکن هست که بتونید یه ادیتور براش پیدا کنید اما اگر هدف اکادمیک دارید (مثل تعریف پروتکول) حتما باید کد بزنید و البته توی کد زنی هم وارد باشید که مشکل اکثر دانشجو ها هست. تعریف متغییر و پارامترهای و ... مخصوصا برای شبکه های حسگر بی سیم یا کلا سیستم هایی که دو تا مک دارن. کار خیلی سختی هست داخل ns.

اگر تجربه کد زنی ندارید بهتره که دور NS رو کلا خط بکشید. مگر اینکه بخوایین از پروتکولهای معمول تست بگیرید.

png_92
سه شنبه 24 آذر 1394, 09:58 صبح
مقدار utilization بین دوتا نود رو با نوشتن ی اسکریپت چطور میشه حساب کرد؟
هم فرمولش هم روند کار هم تو نوشتن اسکریپتش ، ممنون میشم کمکی کنید.