ورود

View Full Version : squid 3.5.11

neda_91
جمعه 13 آذر 1394, 16:26 عصر
با سلام خدمت دوستان من squid 3.5.11 را برای ویندوز دانلود کردم چند تا سوال داشتم:

1-آیا ویندوز سرور 2008 r2 و ویندوز 8 ـنرا ساپورت میکنه؟
2-آیاا مرجع مناسبی برا یآموزش استفاده از squid تحت ویندوز دارید؟
3-من چطور میتونم میزان سرعت دانلود را در sqiud تنظیم کنم

ممنون میشم اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارند راهنمایی بفرمایید خیلی فوری نیاز دارم

با سپاس فراوان

cybercoder
شنبه 14 آذر 1394, 14:03 عصر
1- کلا دیگر سرویس دهنده ها از Proxy Cache معمولا استفاده نمی کنند جز در موارد خاص
2- Squid در محیط ویندوز؟ نمی دانم نمی دانم. عملا فکر نکنم در محیط ویندوزی کارکرد مناسبی عایدتان بشود.
3- برای محدود کردن دانلود می توانید از delay-pool استفاده کنید.
https://www.howtoforge.com/squid-delay-pools-bandwidth-management

Mask
شنبه 14 آذر 1394, 14:35 عصر
اسکوید روی ویندوز رو گرفتم و کانفیگ کردم. واقعا کار مضحکیه. برنامه لینوکس بیس رو روی ویندوز استارت کنیم. هی هنگ میکنه و از مدار خارج میشه.
برای مدیریت پهنای باند روی ویندوز خیلی نرم افزارهای جالب و کار امدی موجوده که میتونید ازشون استفاده کنید.
مثلا:
https://www.softperfect.com/download/

pbm_soy
شنبه 14 آذر 1394, 19:24 عصر
اسکویید عملکردش در سیستمهای لینوکسی خیلی بهتر عمل میکند نسخه تحت ویندوزش هم آمده بود!
برای تنظیماتش مخصوصا پهنای باند شاید حدود ۱۰ سال پیش چندتا مطلب و تاپیک تو سایت persiannetworks نوشته بودم و دوستان زیادی هم نکات مفیدی را عنوان کرده بودند بدنیست به اون سایت مراجعه کنید
حالا هدف شما چیست؟ وب پراکسی ویا وب کش و یا فیلترینگ و یا مدیزیت پهنای باند ویا غیره؟!

البته تمام موارد فوق راisa server تحت ویندوز انجام میدهد و شاید ساده تر از squid باشد ولی من خودم هنوزهم squid را استفاده میکنم ودوست دارم
دلیلی که زیاد اسکویید را استفاده نمیکنند تحت لینوکس بودنش و شاید پیچیدگی تنظیمات باشد ولی بروی سیستمهای خیلی قدیمی و کند هم قایل راه اندازی است ودلیل دیگه تمام این امکانات با هزینه کم شاید حدود ۵۰۰ تومان با میکروتیک بشه راه انداخت برای همین خیلیها بجای لینوکس میرن سراغ میکروتیک روتر و یا سخت افزارهای دیگر!
ولی به این نکته توجه داشته باشید که اگر خارج از ایران میبودید شاید اولین انتخاب شما هنوزهم squid تحت لینوکس باشد
میکروتیک پولی است و ویندوز سرور و isa server هم پولی است

cybercoder
یک شنبه 15 آذر 1394, 13:31 عصر
حالا هدف شما چیست؟ وب پراکسی ویا وب کش و یا فیلترینگ و یا مدیزیت پهنای باند ویا غیره؟!

3-من چطور میتونم میزان سرعت دانلود را در sqiud تنظیم کنم؟

:لبخندساده:

البته تمام موارد فوق راisa server تحت ویندوز انجام میدهد و شاید ساده تر از squid باشد

مثل Transparent proxy که ISA می توانست بدون استفاده از secure NAT client انجام دهد!! (البته Firewall mode ... )
یا Dynamic bandwidth shaping بدون Bandwidth splitter. (حالا بماند که خود BW Splitter ... )

با میکروتیک بشه راه انداخت برای همین خیلیها بجای لینوکس میرن سراغ میکروتیک

خوب شما با استفاده از یک ROS ساخت شرکت Mikrotik (که ROS هم از کرنل لینوکس استفاده می کند! و تا نسخه 1 و چند که حضور ذهن ندارم از Squid نسخه Customize شده به عنوان Proxy استفاده میکرد و بعدها بازنویسی شد!) به بنده یاد بدید که چطور تبلیغ ها و لوگوها و تصاویر سایت ها رو با تصاویر و تبلیفات مد نظر خودم در شبکه ای که از پراکسی من استفاده می کنه تغییر بدم.

موفق باشید.

neda_91
یک شنبه 15 آذر 1394, 18:02 عصر
اسکویید عملکردش در سیستمهای لینوکسی خیلی بهتر عمل میکند نسخه تحت ویندوزش هم آمده بود!
برای تنظیماتش مخصوصا پهنای باند شاید حدود ۱۰ سال پیش چندتا مطلب و تاپیک تو سایت persiannetworks نوشته بودم و دوستان زیادی هم نکات مفیدی را عنوان کرده بودند بدنیست به اون سایت مراجعه کنید

البته تمام موارد فوق راisa server تحت ویندوز انجام میدهد و شاید ساده تر از squid باشد ولی من خودم هنوزهم squid را استفاده میکنم ودوست دارم
دلیلی که زیاد اسکویید را استفاده نمیکنند تحت لینوکس بودنش و شاید پیچیدگی تنظیمات باشد ولی بروی سیستمهای خیلی قدیمی و کند هم قایل راه اندازی است ودلیل دیگه تمام این امکانات با هزینه کم شاید حدود ۵۰۰ تومان با میکروتیک بشه راه انداخت برای همین خیلیها بجای لینوکس میرن سراغ میکروتیک روتر و یا سخت افزارهای دیگر!
ولی به این نکته توجه داشته باشید که اگر خارج از ایران میبودید شاید اولین انتخاب شما هنوزهم squid تحت لینوکس باشد
میکروتیک پولی است و ویندوز سرور و isa server هم پولی است

ممنون از همه دوستان بابت راهنماییهاشون من vps دارم که یک سایت دانلود روی آن آپلود کردم حالا میخوام تمام IP ها حداکثر با 50KB بتونن دانلود کنند (فقط میخوام سرعت دانلود رو محدود کنم نه پهنای باند) واسه همین خواستم اسکویید تحت ویندوز استفاده کنم حالا اگر شما راه حل دیگه ای در نظر دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و یا اینکه راهنمایی کنید که اینکار رو روی اسکوید چطور می تونم انجام بدم؟
با سپاس

Mask
یک شنبه 15 آذر 1394, 18:14 عصر
ممنون از همه دوستان بابت راهنماییهاشون من vps دارم که یک سایت دانلود روی آن آپلود کردم حالا میخوام تمام IP ها حداکثر با 50KB بتونن دانلود کنند (فقط میخوام سرعت دانلود رو محدود کنم نه پهنای باند) واسه همین خواستم اسکویید تحت ویندوز استفاده کنم حالا اگر شما راه حل دیگه ای در نظر دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و یا اینکه راهنمایی کنید که اینکار رو روی اسکوید چطور می تونم انجام بدم؟
با سپاس
وب سرورتون چیه؟

cybercoder
یک شنبه 15 آذر 1394, 21:42 عصر

شما باید در سورس نرم افزار تحت وبت این سناریو رو پیاده کنی نه با استفاده از Squid. حالا یکی خواست Premium بشه چه می کنی؟ اساساً استفاده از Bandwidth shaper برای چنین سناریو ای کاری بیهوده هست.

من لینک به شما دادم که چطور در dotNet این کار رو انجام بدید، مطالعه نکردید؟

neda_91
دوشنبه 16 آذر 1394, 14:49 عصر
وب سرورتون چیه؟

وب سرورم iis است

neda_91
دوشنبه 16 آذر 1394, 14:51 عصر
شما باید در سورس نرم افزار تحت وبت این سناریو رو پیاده کنی نه با استفاده از Squid. حالا یکی خواست Premium بشه چه می کنی؟ اساساً استفاده از Bandwidth shaper برای چنین سناریو ای کاری بیهوده هست.

من لینک به شما دادم که چطور در dotNet این کار رو انجام بدید، مطالعه نکردید؟
شما فقط یک لینک برای اسکوید دادید برای dotnet لینکی ندادید
با سپاس

Mask
دوشنبه 16 آذر 1394, 15:28 عصر
خوب اگه iis هست. براحتی میتونید مقدار دانلود و اپلود رو با نوشتن پلاگینهای ساده ای مدیریت کتید.

neda_91
دوشنبه 16 آذر 1394, 15:33 عصر
خوب اگه iis هست. براحتی میتونید مقدار دانلود و اپلود رو با نوشتن پلاگینهای ساده ای مدیریت کتید.

چطوری میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید

با سپاس

cybercoder
سه شنبه 17 آذر 1394, 01:16 صبح
شما فقط یک لینک برای اسکوید دادید برای dotnet لینکی ندادید

یک تاپیک دیگه هم زده بودی شما
http://barnamenevis.org/showthread.php?513528-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%B1IP