ورود

View Full Version : سوال: Linq اتصال به سرور بیرونی

py_dev
جمعه 13 آذر 1394, 21:10 عصر
سلام
من با پایتون به اس کی یو ال وصل میشدم که در یک پروژه باتوجه به تبادلات زیاد با دیتابیس سرعت بشدت کاهش می یابد. قراره کاربر آدرس دیتابیس رو وارد کنه، بعد جدول مورد نظر رو انتخاب کنه و بعد ستون مورد نظر و یک کارهایی روی اون ستون بصورت پیش فرضی که من نوشتم انجام شود.(مثل تبدیل زیر خط به خط تیره، یا حذف فاصله های اضافه در فیلدها)
مجبور به استفاده از سی شارپ شدم. که نزدیکترین چیزی که بدست آوردم ADO.net بود. که خوب هم باهاش کار میکنم. در ادامه نیاز دارم که مقداری پویا تر با دیتابیس در ارتباط باشم و لیست table ها و ستون ها رو در نرم افزار داشته باشم. دوستان پیشنهاد کردن که از Linq استفاده کنم.
Linq رو هم بررسی کردم و الان با mapping نتایج خوبی رو هم میگیرم.اما یک مشکل با linq دارم. اونم اینکه تست های من روی دیتابیس های داخلی انجام شده و خوب هم جواب گرفته اما بلد نیستم به یه دیتابیس بیرونی متصل شوم.
******مشکل اینجاست:
***"در یک textBox آدرس سرور و نام دیتابیس از کاربر دریافت میشود(همیشه sql است) می خوام باتوجه به این موارد که کاربر وارد میکند به دیتابیس متصل بشم و با linq روش کار کنم البته ممکنه گاهی نام کاربر و رمز عبور دیتابیس رو هم دریافت کنم" ***
اگر یک لینک فارسی یا انگلیسی در این مورد هم باشه کافیه برام میرم میخونم. فقط دقیقا همین موضوع رو گفته باشه و حاشیه نرفته باشه.

نکته جالب اینه که یادگرفتم که روی دیتابیسی که وصل هستم کار کنم و در ادامه در یک DropDown به کاربر لیستی از جداول را نشان میدهم، و پس از انتخاب جدول، لیستی از ستون ها استخراج شده و نشون میدم و کاربر انتخاب میکنه و دکمه پردازش رو میزنه و کارها انجام میشه. اما بلد نیستم چجوری به linq بفهمونم که به آدرس و دیتابیسی که کاربر وارد کرده متصل بشه همین.

باتشکر