View Full Version : سوال: مشکل با کنترل های asp و امنیت سایت
ghamgin
یک شنبه 15 آذر 1394, 08:48 صبح
سلام
توی سایت دوستان گفتن که استفاده از گرید ویو و ریپیتر سرعت سایت رو پایین میاره من باید از هر دو استفاده کنم کسی می دونه چطور باید کنترل دیگر ای جای اونها استفاده کنم و اینکه دوستان گفته بودن باید برای یک سایت performance بانک sql رعایت بشه . یعنی چی باید چکار کنم مثلا محرمانه بانک حفظ بشه؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ممنون
notlikeothers
یک شنبه 15 آذر 1394, 09:23 صبح
درود.سعی کنید گرید سمت کاربر استفاده نشه ینی تو پنل سایت مشکل نداره به نظرم.در مورد رپیتر بهترین کنترل aspهستش فک کنم و خودم همش سمت کاربر هم استفاده میکنم.اون دوستانی که میگن استفاده نکنید راحلی که میدن معمولا کارامد نیس.
در مورد performanceسمت sql هم یه سری نکات تو کوئری نوشتن هستش باید رعایت شه مثلا * استفاده نشه یا تو تیبل سنگین index استفاده شه و ...
http://blog.iranhost.com/5994/%D8%AF%D9%87-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/
aminmousavi
سه شنبه 17 آذر 1394, 05:48 صبح
سلام دوست عزیز . اگر میخواید سرعت خوبی داشته باشه سایت تون باید دیتاگرید رو خودتون بسازید . کار سخت و پیچیده ایم نیست (در ساده ترین حالت البته ) . کافیه سمت سرور تگ ها html رو بریزید توی یک string و اون رو به یک کنترل Literal نسبت بدید . مثلا :
string res="";
res+="<table>";
res+="<tr>";
res+="<td>";
res+="ردیف";
res+="</td>";
res+="</tr>";
res+="</table>";
Literal1.Text=res;
کافیه فیلدهای رکورداتون رو خودتون درون رشته بزارید با استفاده از حلقه .
در خصوص sql موارد زیادی هست که خودمم هنوز چیزهای جدید توش یاد میگریم . اما ساده ترین چیزها اینکه جداولتون افزونگی نداشته باشه توی کوئری نوشتن دقت کنید بهینه ترین کوئری رو برای واکشی اطلاعات استفاده کنید . برای نمایش اطلاعت خیلی زیاد حتما از صفحه بندی sql استفاده کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.