View Full Version : ارتباط در فیلد های فرم ثبت نام
AreF.95
یک شنبه 15 آذر 1394, 23:20 عصر
سلام دوستان
یک فرم ثبت نام خوابگاه طراحی کردم برای پروژه آخر ترمه میخوام وقتی از بین چند تا خوابگاهی که دارم وقتی هر کدوم رو ک انتخاب میکنم متناسب با همون خوابگاه برام ظرفیت اتاق مشخص بشه بعد اینکه ظرفیت مشخص شد اتاق های ک اون ظرفیت رو دارن مشخص بشه چجوری امکان پذیره این موضوع؟؟
blue.web9
دوشنبه 16 آذر 1394, 09:22 صبح
نمیدونم با ajax آشنا هستی یا نه.کافیه بعد از انتخاب خوابگاه یه درخواست ajax ارسال کنی و بعد از محاسبه نتیجه رو تو اتاق ها نشون میدی و برای انتخاب اتاق و ظرفیت هم باید درخواست ajax ارسال کنی.
AreF.95
دوشنبه 16 آذر 1394, 10:44 صبح
نمیدونم با ajax آشنا هستی یا نه.کافیه بعد از انتخاب خوابگاه یه درخواست ajax ارسال کنی و بعد از محاسبه نتیجه رو تو اتاق ها نشون میدی و برای انتخاب اتاق و ظرفیت هم باید درخواست ajax ارسال کنی.
مرسی دوست عزیز نه آشنا نیستم ولی خوب میریم یاد میگیرم مجبورم :لبخند: نگا کن خوابگاه هامو با یه select نوشتم که هر خوابگاه تو یه option هست ظرفیت اتاق و شماره اتاق رو هم به همین صورت نوشتم,برای اینکار درخواست ajax باید ارسال کنم مطمن؟؟
blue.web9
دوشنبه 16 آذر 1394, 23:04 عصر
مرسی دوست عزیز نه آشنا نیستم ولی خوب میریم یاد میگیرم مجبورم :لبخند: نگا کن خوابگاه هامو با یه select نوشتم که هر خوابگاه تو یه option هست ظرفیت اتاق و شماره اتاق رو هم به همین صورت نوشتم,برای اینکار درخواست ajax باید ارسال کنم مطمن؟؟
یادش بخیر منم اینطوری یاد گرفتم ولی اجباری روم نبود ..
فرض کن این خوابگاه باشه :
تو رویداد onchange میگیم هر وقت خوابگاه تغییر کرد فانکشن selectOtagh اجرا بشه.this.value یعنی مقدار value انتخاب شده رو به فانکشن میفرستیم.
<div id="khabgah-div">
<select name="khabgah" onchange="selectOtagh(this.value)">
<option value="1">khabgah 1 </option>
<option value="2">khabgah 2 </option>
</select>
</div>
<div id="otagh-div">
<select name="otagh">
<option value="1">otagh 1 </option>
<option value="2">otagh 2 </option>
</select>
</div>
این فانکشن selectOtagh :
مقدار value انتخاب شده داخل id_khabgah میزاریم.
function selectOtagh( id_khabgah )
{
$.ajax({
type: 'POST',
url: 'select_khabgah.php',
data: { 'id_khabgah':id_khabgah },
success: function (data) {
$('#otagh-div').html(data);
}
});
}
حالا تنظیمات ajax انجام میدیم.
type مشخص کننده نوع ارساله (POST,GET)
data اطلاعاتی هست که به صفحه مقصد ارسال میکنیم.اینجا به صورت آرایه تعریف کردم.تو صفحه مقصد میتونی با $_POST['id_khabgah'] مقدار دریافت کنی.
url آدرس صفحه مقصد که باید محاسبات اونجا انجام بدی.مقدار $_POST['id_khabgah'] میگیری از دیتابیس اتاق های این خوابگاهگاه سلکت میکنی بعد داخل تگ (<select name="otagh">
..</select>) میزاری و echo میکنی.
success اطلاعات دریافتی که همون تگ سلکت باشه داخل div اتاق ها میزاره.
این ajax با jquery بود که ساده تر از ajax با جاوااسکریپت هست.پارامترهای دیگه هم داره که بعد میتونی یاد بگیری.
یادت باشه فایل jquery به صفحه اضافه کنی.
AreF.95
چهارشنبه 18 آذر 1394, 15:40 عصر
یادش بخیر منم اینطوری یاد گرفتم ولی اجباری روم نبود ..
فرض کن این خوابگاه باشه :
تو رویداد onchange میگیم هر وقت خوابگاه تغییر کرد فانکشن selectOtagh اجرا بشه.this.value یعنی مقدار value انتخاب شده رو به فانکشن میفرستیم.
<div id="khabgah-div">
<select name="khabgah" onchange="selectOtagh(this.value)">
<option value="1">khabgah 1 </option>
<option value="2">khabgah 2 </option>
</select>
</div>
<div id="otagh-div">
<select name="otagh">
<option value="1">otagh 1 </option>
<option value="2">otagh 2 </option>
</select>
</div>
این فانکشن selectOtagh :
مقدار value انتخاب شده داخل id_khabgah میزاریم.
function selectOtagh( id_khabgah )
{
$.ajax({
type: 'POST',
url: 'select_khabgah.php',
data: { 'id_khabgah':id_khabgah },
success: function (data) {
$('#otagh-div').html(data);
}
});
}
حالا تنظیمات ajax انجام میدیم.
type مشخص کننده نوع ارساله (POST,GET)
data اطلاعاتی هست که به صفحه مقصد ارسال میکنیم.اینجا به صورت آرایه تعریف کردم.تو صفحه مقصد میتونی با $_POST['id_khabgah'] مقدار دریافت کنی.
url آدرس صفحه مقصد که باید محاسبات اونجا انجام بدی.مقدار $_POST['id_khabgah'] میگیری از دیتابیس اتاق های این خوابگاهگاه سلکت میکنی بعد داخل تگ (<select name="otagh">
..</select>) میزاری و echo میکنی.
success اطلاعات دریافتی که همون تگ سلکت باشه داخل div اتاق ها میزاره.
این ajax با jquery بود که ساده تر از ajax با جاوااسکریپت هست.پارامترهای دیگه هم داره که بعد میتونی یاد بگیری.
یادت باشه فایل jquery به صفحه اضافه کنی.
خیلیییییییییییییی ممنون <3
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.