ورود

View Full Version : تاپیک درخواست برسی سریعتر برنامه ها توسط کافه بازار

keyhan.taktaz
دوشنبه 16 آذر 1394, 13:34 عصر
سلام و خسته نباشید
این تاپیک به کافه بازار ارسال خواهد شد.
همانطور که میدونید زمان برسی برنامه ها در کافه بازار بسیار زیاد هست( 5روز طول میکشه تا برنامه تایید بشه تازه اگه مشکلی نداشته باشه) و این باعث میشه که اگر برنامه مشکلی داشته باشه برنامه نویس نتونه سریع مشکلش رو برطرف کنه چون کار از دستش در میره تو این 5-10 روز.همچنین سرعت برنامه نویسی پایین میاد و در کل تمرکز برنامه نویس خراب میشه اگه بخواد هفته ای چند برنامه بیرون بده.
ما از کافه بازار تقاضا داریم این زمان برسی را به حداقل برساند.
همانطور که در جریان هستید گوگل نهایتا 2 ساعت طول میکشه تا برنامه رو برسی کنه و جواب بده.

Pam.goudarzi
دوشنبه 16 آذر 1394, 14:51 عصر
مدت 5 روزه خیلی خوبه و نسبت به مدت عموما 1 ماهه بررسی برنامه ها در اپ استور بسیار مناسبه. باید هم در نظر بگیرین که گوگل بررسی آنچنانی روی برنامه و محتوای اون انجام نمیده و فقط برای وجود بدافزار و بعضی از محتوا ها بررسی انجام میده که اونم بعضی مواقع از زیر دستش در میره.

keyhan.taktaz
دوشنبه 16 آذر 1394, 14:57 عصر
1 ماه تو کدوم اپ استور هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
جوک نگید خواهشا

Nevercom
دوشنبه 16 آذر 1394, 18:02 عصر
بنده شخصاً با سیاست کافه بازار کاملاً موافقم.

اینکه اپ ها بررسی میشن و اتوماتیک تایید نمیشن خوبه.

اینکه آپدیت ها اگر تغییر در مجوزهاشون صورت نگرفته باشه در عرض چند ساعت منتشر میشن خیلی خوبه.

بازه ی زمانی ۴-۵ روزه، معقول هست. همونطور که دوستمون اشاره کردن تایید شدن برنامه ها در اپ استور اپل هم میتونه در همین حدود زمان ببره، گرچه اپ استور مدت زمان مشخصی رو تعیین نکرده و در عوض ذکر کرده که مدت زمان بررسی برنامه ها بسته به هر اپ میتونه متفاوت باشه.(http://appreviewtimes.com)

r.miri19
دوشنبه 16 آذر 1394, 19:43 عصر
مدت 5 روزه خیلی خوبه و نسبت به مدت عموما 1 ماهه بررسی برنامه ها در اپ استور بسیار مناسبه. باید هم در نظر بگیرین که گوگل بررسی آنچنانی روی برنامه و محتوای اون انجام نمیده و فقط برای وجود بدافزار و بعضی از محتوا ها بررسی انجام میده که اونم بعضی مواقع از زیر دستش در میره.

کدوم اپ استور؟ جوک میگی هان، کلا اسم چنتا اپ استور بگو ؟ بلدی بچه جون؟

r.miri19
دوشنبه 16 آذر 1394, 19:44 عصر
بنده شخصاً با سیاست کافه بازار کاملاً موافقم.

اینکه اپ ها بررسی میشن و اتوماتیک تایید نمیشن خوبه.

اینکه آپدیت ها اگر تغییر در مجوزهاشون صورت نگرفته باشه در عرض چند ساعت منتشر میشن خیلی خوبه.

بازه ی زمانی ۴-۵ روزه، معقول هست. همونطور که دوستمون اشاره کردن تایید شدن برنامه ها در اپ استور اپل هم میتونه در همین حدود زمان ببره، گرچه اپ استور مدت زمان مشخصی رو تعیین نکرده و در عوض ذکر کرده که مدت زمان بررسی برنامه ها بسته به هر اپ میتونه متفاوت باشه.(http://appreviewtimes.com)

این اپ استور جهانی است، نه کافه بازاری که کلا 3000 برنامه نویس نداره

golsa21
پنج شنبه 26 آذر 1394, 21:11 عصر
سلام
5روز خیلی زیاده باید حداقل امکان در 3 روزه کاری باشه که برنامه نویس بتونه توی یک هفته برنامه رو آپ کنه
ما به اپ استور های خارجی کاری نداریم همین مایکت و کندو و ... بین 1تا 3 روز برنامه رو بررسی میکنند

keyhan.taktaz
جمعه 27 آذر 1394, 00:59 صبح
منم معتقد هستم که باید 3 روز باشه حد اکثر.
من خودم یک بار اسکرین شات یادم رفته بود بهم ایمیل زدن که اسکرین شات بذار.گذاشتم.5 روز دیگه دوباره برسی کردئند.چرا باید برای اسکرین شات 5 روز دیگر معطلمان کنند

konkoroid
جمعه 27 آذر 1394, 16:27 عصر
بابا الان خوبه که
پارسال تابستون انقد شلوغ بود 10 روز طول می کشید
2 بار از برنامه من ایراد گرفت بعد از 1 ماه موفق شدم برنامه رو منتشر کنم