PDA

View Full Version : سوال: ساخت دیتابیس از مدل

oracle_dba
دوشنبه 16 آذر 1394, 20:23 عصر
سلام
من تازه ام وی سی رو شروع کردم و حدود سه ماهه دارم کار می کنم . یه ابهام برام هست که از فیلم های آموزشی و رفرنس ها نتونستم جوابم رو بگیرم .
ساخت دیتا بیس از مدل : خیلی روش جالب و جذابیه برای من فقط ابهامم اینه که کدوم حالت تو DataBaseContext باید در نظر بگیریم برای پروژه ی عملیاتی و پروژه ای که می خواهیم روی هاست بارگذاری کنیم ؟؟؟
یکی از حالات حذف دیتابیس در صورت وجود و ساخت دوباره
یکی از حالات در صورت تغییر مدل دیتابیس رو تغییر بده
و حالات سوم رو فراموش کردم
تکلیف پروژه ای که می خواد تو هاست بارگذاری بشه چیه ؟؟ مثلا اگه حالت اول باشه آیا دوباره دیتابیس رو میسازه خودش ؟؟؟؟
اگه بعدا من دوباره تغییراتی تو مدل بدم و بخوام پروژه رو روی هاست بارگذاری کنم تکلیف جداول و اطلاعاتی که ممکنع توش باشع چی میشه ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

یه سئوال دیگه :
من توی یه فیلم آموزشی ساخت مدل از روی دیتابیس رو دیدم . . آیا ساخت دیتابیس از روی مدل هم به همین صورته ؟؟؟

r4hgozar
سه شنبه 17 آذر 1394, 10:18 صبح
سلام.
شما وقتی می خوام تو هاست بزاری باید حالت createtabaseifnotexist رو استفاده کنی.
واسه تغییرات هم باید از migration استفاده کنی.برو و مبحثش رو یاد بگیر منبع زیاده.
وقتی هم دیتابیست تغییر کرد اول میای تو local کار هات رو انجام میدی و بعد دیتابیس جدید میزاری رو هاست.
موفق باشی.

oracle_dba
سه شنبه 17 آذر 1394, 18:43 عصر
سلام . ممنون از پاسختون . با سرچ تو نت و یوتیوپ مبحث میگریشن رو تقریبا یاد گرفتم و پیاده کردم . اتفاقا فقط دنبال سر نخ بودم که همون میگریشن بود .
مشکلی که دارم اینه که پروژه اجرا میشه و فرم ثبت من ارسال میشه ولی دیتابیسی ساخته نمیشه تو اس کیو ال سرور 2014 . آیا توی وب دات کانفیگ باید کدی نوشته بشه ؟ مثل همون دات نت وب اپلیکیشن کانکشن استرینگ رو باید تو وب دات کانفیگ قرار بدیم ؟؟؟
ممنون میشم اگه نمونه ای از فایل وب دات کانفیگ رو برای حالتی که از انتیتی فریمورک استفاده میشه بذارید

r4hgozar
چهارشنبه 18 آذر 1394, 09:18 صبح
سلام

<connectionStrings>
<add name="DataBaseName" providerName="System.Data.SqlClient" connectionString="Data Source=(LocalDb)\v11.0;Initial Catalog=DataBaseName;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|\Dat aBaseName.mdf" />
</connectionStrings>

oracle_dba
جمعه 20 آذر 1394, 22:11 عصر
سلام . ممنون بابت پاسخ همه دوستان . من اشتباها روشی که داشتم پیش میرفتم رو مدل به دیتابیس می دونستم ولی در اصل کد فرست بود .
ممنون از همه دوستان