PDA

View Full Version : کمک برای طراحی یک دیتابیس برای سایت

elhamm_73
چهارشنبه 18 آذر 1394, 15:24 عصر
سلام خدمت اساتید محترم

من میخوام یک سایت با asp.net به زبان C#‎‎ طراحی کنم این سایت یک سایت مثل فیس بوک ولی نه در اون حد پیشرفته خیلی ابتدایی
حالا میخوام برای این سایت دیتا بیس های زیر رو طراحی کنم
ارسال و دریافت پیام های آنلاین
ارسال و دریافت پیام های آفلاین
یک دیتا بیس برای مشخصات هر کاربر
و ...
ولی نمیدونم چطوری باید طراحی کنم ینی جدولا رو نمیدونم دقیقا باید چی باشه و ایا دیتا بیس دیگه ای هم نیازه
اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمکم کنه خیلی حیاتیه :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه:

Vidico
پنج شنبه 19 آذر 1394, 15:38 عصر
کارربران ، گروه ها، قسمت مدیریت فایل ها شخصی و ثبت اطلاعات آپلود ها، ثبت دوستی ها و...
مدیران و گروه مدیران و سطح دسترسیشون
پیغام ها
به پروژه شما بستگی داره که چی در نظر گرفته باشی

pswin.pooya
جمعه 20 آذر 1394, 17:24 عصر
یه سیستم مثل Word Press با هفت تا جدول کار می کنه. حتما یه نگاهی به دیتا بیس اون بندازید. البته WordPress کند هست اما از نظر دیزاین طراحی فوقالعاده هست و برای سایتهای معمولی به راحتی داره جواب میده.

elhamm_73
دوشنبه 23 آذر 1394, 12:38 عصر
یه سیستم مثل Word Press با هفت تا جدول کار می کنه. حتما یه نگاهی به دیتا بیس اون بندازید. البته WordPress کند هست اما از نظر دیزاین طراحی فوقالعاده هست و برای سایتهای معمولی به راحتی داره جواب میده.

من دیتا بیسشو دیدم ولی زیاد شبیه برنامه ای که من میخواستم نبود من میخوام یه برنامه چت بنویسم

elhamm_73
دوشنبه 23 آذر 1394, 12:40 عصر
من این جدولا به ذهنم رسید

پروفایل
پیام ها ( اینو دقیق نمیدونم فیلداش باید چی باشه )
و یه سوال اگه بخوام واسه کاربر عکس پروفایل بذارم نیازه که تو دیتا بیس ذخیره بشه تصویر و میشه تو دیتا بیس ذخیره کرد؟؟؟؟

elhamm_73
دوشنبه 23 آذر 1394, 12:42 عصر
کارربران ، گروه ها، قسمت مدیریت فایل ها شخصی و ثبت اطلاعات آپلود ها، ثبت دوستی ها و...
مدیران و گروه مدیران و سطح دسترسیشون
پیغام ها
به پروژه شما بستگی داره که چی در نظر گرفته باشی

من این جدولا به ذهنم رسید

پروفایل
پیام ها ( اینو دقیق نمیدونم فیلداش باید چی باشه )
و یه سوال اگه بخوام واسه کاربر عکس پروفایل بذارم نیازه که تو دیتا بیس ذخیره بشه تصویر و میشه تو دیتا بیس ذخیره کرد؟؟؟؟

pswin.pooya
دوشنبه 23 آذر 1394, 14:11 عصر
ذخیره تصویر توی دیتا بیس ایده خوبی نیست. بهتره به صورت فایل ذخیره بشه. همیطور برای ذخیره متن داخل دیتابیس. یه دیتابیس خیلی قوی لازم خواهید داشت حداقل یه چیزی مثل MySQL Cluster و یا اوراکل که هزینه های اینها هم قابل توجه هست. مگر اینکه پروژه شما در سطح دانشجویی باشه. جدول پیام هم مثلا باید مواردی مثل متن پیام، ارسال کننده، تاریخ ارسال و ... داشته باشه. البته اگر بخوای رسیدن و ... ارسال رو هم نشون بدین 100 درصد به جدولهای دیگه هم نیاز دارید.

اگر اینکار رو در سطح تجاری می خوایین بکنید بهتره که کتابهای پیشرفته طراحی دیتابیس. کتابهای پیشرفته برنامه نویسی رو بخونیده و بهترین گزینه برای دیتابیس هم MySQL هست. چون اگر کارتون گرفت می تونید به نسخه های پیشرفته تر سریعا ارتقا بدید که از نظر کارایی خیلی خوبن (مخصوصا از زمانی که ارواکل داره روش کار می کنه. در حقیقت MySQL یه گزینه ارزون تر برای دیتابیسهای اوراکل شده.)