View Full Version : نمایش مقادیر مختلف یک edittext در یک textview
Hossein8867
پنج شنبه 19 آذر 1394, 16:56 عصر
سلام دوستان عزیز.من میخوام مقدارهای مختلف یک edittext رو در یک textview نمایش بدم.بهتر بگم منظورم اینه میخوام وقتی برای بار اول روی button کلیک کردم مقدار اول edittext در textview چاپ بشه و وقتی برای بار دوم کلیک کردم مقدار اول باقی باشه و مقدار دوم در خط بعدی چاپ بشه و به همین ترتیب ادامه داشته باشه.
منظورم کد زیر نیست
textView.setText(editText.getText().toString());
چون این کد هر بار مقدار رو تغییر میده ، من میخوام باقی بمونه و مقدار بعدی مربوط به همین edittext زیرش در خط بعدی چاپ بشه.
diapason
پنج شنبه 19 آذر 1394, 19:37 عصر
textView.setText(textView.getText().toString() + "\n" + editText.getText().toString())
؟؟
Hossein8867
جمعه 20 آذر 1394, 16:48 عصر
textView.setText(textView.getText().toString() + "\n" + editText.getText().toString())
؟؟
با سلام و سپاس.اگر بخوام متن textview ای که حالا دارای چند خط از مقادیر edittext می باشد رو پس از کلیک روی هر خط برگردونم داخل edittext باید چی کار کنم؟میخوام وقتی روی خط اول کلیک شد ، فقط خط اول و وقتی روی خط دوم کلیک شد فقط خط دوم اضافه بشه.
msroid
شنبه 21 آذر 1394, 18:01 عصر
با سلام و سپاس.اگر بخوام متن textview ای که حالا دارای چند خط از مقادیر edittext می باشد رو پس از کلیک روی هر خط برگردونم داخل edittext باید چی کار کنم؟میخوام وقتی روی خط اول کلیک شد ، فقط خط اول و وقتی روی خط دوم کلیک شد فقط خط دوم اضافه بشه.
برای اون کار باید از چند TextView استفاده کنید چون هر TextView فقط یه بار قابل کلیک شدنه و براش فرقی نمیکنه کجاش کلیک بشه.
Hossein8867
یک شنبه 22 آذر 1394, 15:25 عصر
برای اون کار باید از چند TextView استفاده کنید چون هر TextView فقط یه بار قابل کلیک شدنه و براش فرقی نمیکنه کجاش کلیک بشه.
اگر بخوام طبق سوال اولی که پرسیدم
مقدارهای مختلف یک edittext رو به جای textview تو listview نمایش بدم باید چی کار کنم تا هر بار که یک واژه اضافه شد اون رو یه item در نظر بگیره؟و این امکان که گفتم با
کلیک روی هر خط متنش برگرده داخل edittext با listview امکان پذیره؟اگر بله ، چگونه؟
msroid
سه شنبه 24 آذر 1394, 18:11 عصر
اگر بخوام طبق سوال اولی که پرسیدم
مقدارهای مختلف یک edittext رو به جای textview تو listview نمایش بدم باید چی کار کنم تا هر بار که یک واژه اضافه شد اون رو یه item در نظر بگیره؟و این امکان که گفتم با
کلیک روی هر خط متنش برگرده داخل edittext با listview امکان پذیره؟اگر بله ، چگونه؟
بله شدنیه.
شما یه ArrayList از نوع String ایجاد میکنی:
ArrayList<String> listItems = new ArrayList<String>();
حالا زمانی که میخوای با کلیک روی دکمه متن اضافه بشه این کد رو استفاده میکنی:
listItems.add(editText.getText.toString());
adapter.notifyDataSetChanged();
البته مستقیم هم میتونی اینکارو بکنی:
adapter.add(item);
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.