View Full Version : سوال: معادل سازی کد (یک کلمه)
cmsdqq2
جمعه 20 آذر 1394, 14:27 عصر
معادل کد تردینگ زیر در WPF چی هست؟
منظورم بخش Invoke هست.
بنده الان تصحیح کردم و فقط کد Method Invoker رو میخوام
137397
Mani_rf
یک شنبه 22 آذر 1394, 09:35 صبح
Dispatcher.Invoke()
cmsdqq2
یک شنبه 22 آذر 1394, 19:07 عصر
ممون معادل کل کد رو پیدا کردم.
اما متاسفانه جواب نمیده.
سوال من این هست که
فرضاً اکر یک دیتا گرید داشته باشیم و 16 هزار رکورد. اگر بخوایم این رکورد ها رو لود کنیم، رو یک سیستمی که CPU celeron داره، خیلی طول میکشه. اگر بخوام رکورد جدید ثبت، حذف یا ویرایش هم کنیم باز هم همینجوره. حالا میخوام اون مدت زمانی که طول میکشه، به جای اینکه برنامه هنگ کنه، فرم انتظار رو نشون بده. مثل عکسی که گذاشتم (این عکس توی ویندوز فرم پیدا کردم اما کد جدید رو برای WPF میخوام)
137433
متاسفانه روش خوبی رو پیدا نکردم، با تردها و ... هم کار کردم اما نتونستم کاملاً درست کنم.
الان باید چیکار کنم؟ از Task استفاده کنم؟ نمونه کدی دارین؟
Mani_rf
دوشنبه 23 آذر 1394, 10:02 صبح
ممون معادل کل کد رو پیدا کردم.
اما متاسفانه جواب نمیده.
سوال من این هست که
فرضاً اکر یک دیتا گرید داشته باشیم و 16 هزار رکورد. اگر بخوایم این رکورد ها رو لود کنیم، رو یک سیستمی که CPU celeron داره، خیلی طول میکشه. اگر بخوام رکورد جدید ثبت، حذف یا ویرایش هم کنیم باز هم همینجوره. حالا میخوام اون مدت زمانی که طول میکشه، به جای اینکه برنامه هنگ کنه، فرم انتظار رو نشون بده. مثل عکسی که گذاشتم (این عکس توی ویندوز فرم پیدا کردم اما کد جدید رو برای WPF میخوام)
137433
متاسفانه روش خوبی رو پیدا نکردم، با تردها و ... هم کار کردم اما نتونستم کاملاً درست کنم.
الان باید چیکار کنم؟ از Task استفاده کنم؟ نمونه کدی دارین؟
16 هزار رکورد رو نباید لود کنید خب. با این کار میزان رم مصرفی برنامه به شدت بالا میره و حتی UI هم کند میشه. هیچ کاربری به اینهمه رکورد یک جا نیازی نداره!
یک از روش های پیجینگ استفاده کنید و یا اطلاعات رو با فیلتر های خاص به کاربر نشون بدید.
cmsdqq2
سه شنبه 24 آذر 1394, 20:20 عصر
بنده نیاز دارم. برای سیستم من مشکلی پیش نمیاره ولی برای سیستمی که Cpu Celeron باشه، واقعا شرایط بدی میشه. حالا برای تردینگ چیکار کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.