ورود

View Full Version : ایجاد مخاطره در شبکه (مسدود کردن پهنای باند و ترافیک شبکه ) توسط نقل و انتقال بسته

arian_pro
شنبه 21 آذر 1394, 22:13 عصر
با سلام خدمت دوستان
من میخوام کاری کنم که حجم انتقال داده در شبکه اینقدر بالا برده که بعد یه مدت زمان حجم بالای ترافیک داده باعث از کار افتادن شبکه بشه و در واقع شبکه به حالت هنگ در بیاد تا بتونم یک سری پارامتر مثله این که سیستم(شبکه) طی چه زمان هنگ کرده ،چه میزان حجم داده باعث از کار افتادن و در واقع مسدود شدن پهنای باند شده یا از این مدل پارامتر ها رو اندازه گیری کنم .
در صورت امکان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
با تشکر فراوان .

Mask
یک شنبه 22 آذر 1394, 01:12 صبح
شدن که میشه. اما ممکنه برای مقاصد تخریب باشه. من که صلاح نمیدونم این ابزارها معرفی بشه.

arian_pro
یک شنبه 22 آذر 1394, 22:51 عصر
سلام دوست عزیز .
نخیر اتفاقا برای جلوگیری از تخریب قرار هست استفاده بشه . یعنی زمانی که این اتفاق بیفته شبکه یک مجموعه عملا مختل می شه. این بخشی از کار تحقیقاتی من هست .در واقع عوامل و منابع مختلفی مثل شبکه بررسی میشه (Cpu, RAM,I/Oو ...) در نهایت با شناسایی پارامتر های لازم و معیار ها و بدست آوردن یک الگو مناسب قبل اتفاق افتادن و مختل شدن میشه ازش جلوگیری کرد .
بنا به همین دلیل مطرح کردم .
به هر حال در صورت اطلاع اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم .

cybercoder
دوشنبه 23 آذر 1394, 02:17 صبح
با udp می تونید flood کنید (چون udp ذاتاً ConnectionLess است).

از برنامه ای به نام Sprut for DDOS می توانید در ماشین های ویندوزی استفاده کنید. بسیار ساده است.
از BW Tester هایی که توان کار با udp رو دارند هم تونید برای این منظور استفاده کنید.

من که صلاح نمیدونم این ابزارها معرفی بشه.

شبکه ای که مدیرش نتونه این چیزها رو مدیریت کنه همون بهتر که بخوابه.

موفق باشید.

pbm_soy
دوشنبه 23 آذر 1394, 12:26 عصر
قبلا که سایت. Packetstormsecurity.org تو این زمینه خیلی خوب بود ابزارهای مختلف را معرفی میکرد و حتی سورس برنامه های مختلف را هم میگذاشتند به عنوان منبع مطالعات بدنبود الان نمیدونم مطالبش درچه حدی است

Identifier
چهارشنبه 25 آذر 1394, 16:52 عصر
IPerf و یا Jperf