View Full Version : انتخاب روش برنامه نویسی اندروید مناسب برای من
rezaee2
دوشنبه 23 آذر 1394, 04:04 صبح
سلام دوستان
مقالات و توصیه های دوستان رو مطالعه کردم. هرچی بیشتر میگردم بیشتر سردرگم میشم.
اما خواستم روش مناسب بنده رو پیشنهاد بدید.. پیش پیش ممنونم از اشتراک تجربیات و مهربونیتون
دوستدارم کارم اصولی باشه.
- بنده سی شارپ کار کردم از برنامه های کوچیک گرفته تا بزرگ
- طراحی قالب گرفته تا طراحی سایت(ای اس پی دات نت و... حتی جوملا و..) هم انجام دادم
* از اونجایی که سی شارپ خیلی شبیه جاوا هست ترسی از رفتن به سمت جاوا ندارم ولی میدونم تا کارم از این روش خروجی بیاره خیلی زمان میبره..
* از طرفی یه چیزی به اسم فونگپ دیدم که میشه با html , javascript,css میشه نرم افزار طراحی کرد که خیلی برای من جالبه (روش دیگه ی این سبکی هم به غیر از فونگپ وجود داره؟)
* نکته ی دیگه هم بعضی از این روشها خروجی های متعدد مثلا برای اندروید،اپل و... میدن.
* میخوام نرم افزارهایی طراحی کنم که ارتباط ساده با پایگاه داده داشته باشه... بشه یه چیزی مثل کتاب باش ایجاد کرد... و امکان پرداخت جهت دریافت نسخه کامل تر هم وجود داشته باشه. قفل نرم افزار(اختصاصی بودن برای گوشیه که خریداری کرده)
* زمان برام مهمه
* امکان تولید ظاهر زیبا
با توجه به موارد بالا چه روشی رو به بنده توصیه میکنید.
ممنون
Hossein8867
دوشنبه 23 آذر 1394, 15:46 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز.ببینید روش های مختلفی وجود داره برای ساخت اپلیکیشن ، از همین سی شارپ و فونگپ که گفتید یا vb4android گرفته تا بقیه ی زبان های برنامه نویسی ، منتها به نظر من همونطور که خودتون هم گفتید هر چیزی رو از راه اصولی پیش برید بهتره.سیستم عامل اندروید بر اساس جاوا ساخته شده و اعضای فروم های خارجی هم اکثرا با جاوا کار می کنند پس از نظر پشتیبانی هم بسیار خوب است ، اما این به این معنا نیست که شما #c یا asp یا php یا javascript و ... به دردتون نمیخوره بر عکس خیلی هم کارتون رو راحت میکنه.پیشنهاد من این است حالا که #c را بلد هستید یادگیری جاوا برایتان راحت تر است ، جاوا را یاد بگیرید.اگر نمی خواهید جاوا را حرفه ای ادامه دهید و وقت زیادی صرف کنید فقط جاوای مقدماتی را یاد بگیرید.:چشمک:
rezaee2
سه شنبه 24 آذر 1394, 03:43 صبح
تشکر دوست عزیز
چیزی که من دارم میبینم اینه که اگه از جاوا بخوام وارد این قضیه بشم تا 6ماهی باید فکر نوشتن یه برنامه ی بدردبخور رو از سر بیرون کرد...
خیلی پیچیده به نظر میرسه یا من اینطور فکر میکنم...
ذهنیتی از برنامه نویسی برای موبایل ندارم ولی برنامه نویسی ویندوز و وب انجام دادم...
برنامه هایی که جاوا نوشته میشه فقط برای اندروید قابل اجرا هست؟ یعنی همون برنامه رو میتونیم برای اپل و ویندوز فون خروجی گرفت؟
capitan_nemesis
سه شنبه 24 آذر 1394, 11:10 صبح
با سلام
ببینید نرم افزار های خیلی زیادی برنامه نویسی اندروید هستش که شما میتوانید انتخاب کنید
android studio -- java
xamarin studio -- C#
coco2d-x -- c++ or javascript
corona -- lua
basic4android -- basic
ولی دوستمون فرمودند زبان اصلی اندروید جاواست
جاوا همه چیش مثل سی شارپ نیست فرقهایی هم داره اگه مثل هم بود که جاوا نمیشد
شما در سارپ میگین textbox.text ولی در جاوا میگیم textbox.settext یا gettext بستگی به ورودی و خروجی داره
جاوا زبانی هستش که خروجی اون توی همه سیستم ها اجرا میشه و dot jar هستش و کد های مخصوص به خودش رو داره
اگه میخوای برنامه نویسی تحت ویندوز کنی باید بری java se رو یاد بگیری
اگه میخوای برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیری java ee
و اگر موبایل اندروید java me
و اما برای خروجی گرفتن تحت ویندوز فون حتما با سی شارپ این کارو کنید
واگر برای اپل ios حتما برین سراغ مک تحت زبان objective c اگه درست نوشته باشم
---------------------------------------------
وحالا پیشنهاد من
شما چون سی شارپ کار کردین
همون بهتره برین سراغ xamarin
هم تحت انددروید داره و هم اپل
خود xamarin stusio نه پلاگین زامارین برای visual studio
اینجوری هر سه سیستم عامل موبایل رو هم دارین
capitan_nemesis
سه شنبه 24 آذر 1394, 11:30 صبح
اوه
ببخشین یه نرم افزار رو جا انداختم
نرم افزاری هست برای شرکت ادوبی تحت زبان اکشن اسکریپت actionscript
adobe flash pro
adobe flash builder
با اینا هم میتونی برای وب و دکستاپ و موبایل بنویسی و حتی اپل
pro
انیمیشن داره تایم لاین داره کلا برای ساخت انیمیشن مناسبه
ولی اما builder
بیشتر کد نویسی داره با این که به pro هم وصل میشه از اون میتونی وارد کنی
با کد های
mxml
css
برای طراحی قالب
وبرای کد پشت
actionscript 3
ghasem110deh
سه شنبه 24 آذر 1394, 13:09 عصر
با سلام
ببینید نرم افزار های خیلی زیادی برنامه نویسی اندروید هستش که شما میتوانید انتخاب کنید
android studio -- java
xamarin studio -- C#
coco2d-x -- C++ or javascript
corona -- lua
basic4android -- basic
ولی دوستمون فرمودند زبان اصلی اندروید جاواست
جاوا همه چیش مثل سی شارپ نیست فرقهایی هم داره اگه مثل هم بود که جاوا نمیشد
شما در سارپ میگین textbox.text ولی در جاوا میگیم textbox.settext یا gettext بستگی به ورودی و خروجی داره
جاوا زبانی هستش که خروجی اون توی همه سیستم ها اجرا میشه و dot jar هستش و کد های مخصوص به خودش رو داره
اگه میخوای برنامه نویسی تحت ویندوز کنی باید بری java se رو یاد بگیری
اگه میخوای برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیری java ee
و اگر موبایل اندروید java me
و اما برای خروجی گرفتن تحت ویندوز فون حتما با سی شارپ این کارو کنید
واگر برای اپل ios حتما برین سراغ مک تحت زبان objective c اگه درست نوشته باشم
---------------------------------------------
وحالا پیشنهاد من
شما چون سی شارپ کار کردین
همون بهتره برین سراغ xamarin
هم تحت انددروید داره و هم اپل
خود xamarin stusio نه پلاگین زامارین برای visual studio
اینجوری هر سه سیستم عامل موبایل رو هم دارین
سلام به همه ...
با این زامارین استادیو میشه برنامه های بدردبخور هم باش نوشت ؟ چون من چند جا خوندم در حد فال حافظ و این حرفاست
و چند جای دیگه بر عکس گفتن هر چی با جاوا نوشتن با زامارین هم نوشتن !!
بعد استادیو ش نیازی به نصب ویژوال استادیو نداره ...
capitan_nemesis
سه شنبه 24 آذر 1394, 13:26 عصر
من دوستی دارم ارمنی ارمنستان هستش
با زامارین استودیو تحت مک مینویسه خیلی هم خفن مینویسه
هر کاری که تحت جاواش میکنه تحت سی شارپشم همونو میکنه
وحتی اینم بگم بعضی از کداش شبیه همن
بقولی بیس برنامه نویسیش شبیه همن
-----------------------
خوب ما دو تا زامارین داریم
یکی خود نرم افزارشه :
که تمامی کلاس نویسی و فولدهاش شبیه به اکلیپسه و کلاس نویسی خودش روداره
که تحت مکش برنامه نویسی ios هم داره و اندروید و تحت مک و تحت asp.net
و تحت ویندوزش
خوب تحت ویندوز و تحت اندروید و asp.net
یکی پلاگینه
خوب روی ویژوال استودیو نصب میشه و خوب احتیاج به توضیح تداره
کلاس نویسیش مثل ماکروسافت کلا همه چیش ماکروسافتی میشه
و فولدر های ورودیش فرق داره با خود زامارین
------------------------------------------------
خوب راستی
مثلا مگن با زامارین نرم افزار مثلا حساب داری رستوران نمیشه به sqlite وصل نمیشه
دروغ کامله
هر کاری که جاوا میکنه سی شارپشم میکنه
فقط بدی اینا اینه که با هر زبانی غیر جاوا برنامه بنویسی آخرش تبدیل میکنه به جاوا ولی فرق داره با هر چی دوست داری کار کن
Hossein8867
سه شنبه 24 آذر 1394, 15:58 عصر
تشکر دوست عزیز
چیزی که من دارم میبینم اینه که اگه از جاوا بخوام وارد این قضیه بشم تا 6ماهی باید فکر نوشتن یه برنامه ی بدردبخور رو از سر بیرون کرد...
خیلی پیچیده به نظر میرسه یا من اینطور فکر میکنم...
ذهنیتی از برنامه نویسی برای موبایل ندارم ولی برنامه نویسی ویندوز و وب انجام دادم...
برنامه هایی که جاوا نوشته میشه فقط برای اندروید قابل اجرا هست؟ یعنی همون برنامه رو میتونیم برای اپل و ویندوز فون خروجی گرفت؟
بله یادگیری جاوا از زبانی مانند #c مشکل تر است و اگر بخواهید خوب آن را یاد بگیرید زمان بر است ، اما برای برنامه نویسی اندروید java se کفایت می کند.اگر می خواهید برای پلتفرم های مختلف برنامه نویسی کنید از طرفی وقت کمتری هم صرف کنید من با دوست عزیزمون capitan_nemesis (http://barnamenevis.org/member.php?306425-capitan_nemesis) موافق هستم ، xamarin بهترین گزینه است.
capitan_nemesis
سه شنبه 24 آذر 1394, 21:24 عصر
java se
الان راحت شده توی اکلیپس پلاگین داره window builder قالب رو طارحی میکنی بدون یه خط کد نویسی و بعد در آخر کد پشت میزنی
دیگه لازم نیست برای طراحی قالب خودتو زجر بدی فقط میری کد پشت یاد میگیری
-------------------------------------
چون این دوستمون سی شارپ بلده من دیگه نخواستم بره سمت کد نویسی دیگه وقتشو از دست بده
همین خوبه فقط باید بلد باید باشه پایه برنامه نویسی اندروید بقیش دیگه کاری نداره
------------------------------------
الان یه مثال میزنم
فرق بین کلیک کردن بین جاوا اندروید و سی شارپ اندروید
این جاوا
Button buttonname;
buttonname = (Button) findViewById(R.id.buttonnameinandroid) ;
buttonname.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View view) {
}
});
این سی شارپ
Button button = FindViewById<Button> (Resource.Id.Button1);
testButton1.TouchUpInside += delegate {
new UIAlertView("Touch1", "TouchUpInside handled", null, "OK", null).Show();
};
ghasem110deh
سه شنبه 24 آذر 1394, 21:56 عصر
ممنون بابت توضیحات :)
--------------------------
الان چه ورژن و نسخه ای از زامارین رو نصب کنم ؟
(ویژوال استادیو 2013 رو سیستم نصب هستش)
capitan_nemesis
سه شنبه 24 آذر 1394, 23:29 عصر
از نظر دید من ورژن مهم نیست
مهم sdk هستش وسپس ndk و سپس jdk
ولی خوب هر چی ورژن زامارین بیشتر باشه ورزن sdk هم بیشتر میشه الان مال من همین مشکل رو داره
زیاد بلد نیستم دارم یاد میگیرم
http://barnamenevis.org/showthread.php?424975-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Mono-Android-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2
ghasem110deh
چهارشنبه 25 آذر 1394, 10:23 صبح
بازم ممنون :)
به این ترتیب که دانلود میشن (ابزارها) ... به همون ترتیب هم باید نصب بشن دیگه ؟ (تصویر ضمیه)
حجم شون هم خیلی زیاد بید !
barnamenevisjavan
چهارشنبه 25 آذر 1394, 10:30 صبح
سلام
دوست عزیز هر زبانی برای هدف خاصی طراحی شده توی اندروید هم به همین منوال هستش شما اول مشخص کنید که چه نوع برنامه هایی می خواید طراحی کنید،اگه هدفتون فقط برنامه های کتاب و دیتابیس هستش بهترین گزینه برای شما Cordova یا همون فونگپ هستش چون بسرعت میتونید ظاهر زیبا و انعطاف پذیر ،قابل نصب روی اکثر پلتفرم ها و کدنویسی ساده و بسیار کم برنامه تون رو بسازید.اگر هدفتون غیر از این هست بهترین گزینه همون جاوا و اندروید استودیو هستش با وجود پروژه های متن باز که مثل نقل و نبات ریخته کمتر از یکی دو هفته میتونید بخوبی پیشرفت کنید و برنامه دلخواهتون رو در سطح بالایی طراحی کنید.در مورد زامارین هم اصلا گزینه مناسبی نیستش سرعت بسیار پایین برنامه ها،عدم وجود منابع کافی،و پیچیدگی کار با اون اصلا طرفش نرید بهتره،بیسیک هم دیگه برای بچه هاست 2 تا عکس با فتوشاپ طراحی میکنن به عنوان لایوت قرار میدن و با کتابخونه هاش یه کتاب میسازن.
انتخاب با خودتونه
ghasem110deh
چهارشنبه 25 آذر 1394, 10:47 صبح
سلام
دوست عزیز هر زبانی برای هدف خاصی طراحی شده توی اندروید هم به همین منوال هستش شما اول مشخص کنید که چه نوع برنامه هایی می خواید طراحی کنید،اگه هدفتون فقط برنامه های کتاب و دیتابیس هستش بهترین گزینه برای شما Cordova یا همون فونگپ هستش چون بسرعت میتونید ظاهر زیبا و انعطاف پذیر ،قابل نصب روی اکثر پلتفرم ها و کدنویسی ساده و بسیار کم برنامه تون رو بسازید.اگر هدفتون غیر از این هست بهترین گزینه همون جاوا و اندروید استودیو هستش با وجود پروژه های متن باز که مثل نقل و نبات ریخته کمتر از یکی دو هفته میتونید بخوبی پیشرفت کنید و برنامه دلخواهتون رو در سطح بالایی طراحی کنید.در مورد زامارین هم اصلا گزینه مناسبی نیستش سرعت بسیار پایین برنامه ها،عدم وجود منابع کافی،و پیچیدگی کار با اون اصلا طرفش نرید بهتره،بیسیک هم دیگه برای بچه هاست 2 تا عکس با فتوشاپ طراحی میکنن به عنوان لایوت قرار میدن و با کتابخونه هاش یه کتاب میسازن.
انتخاب با خودتونه
سلام و ممنون :)
------------------
دقیقا هدفم همینه : "
کتاب و دیتابیس
"
(در سطح برنامه های ساده ای که تو بازار هست !)
ولی نمیخوام در همین سطح در جا بزنم ... بشه برنامه های بهتری هم نوشت (وقتی راه افتادم:قهقهه:)
فونگپ رو چند جا خوندم که خوبه و اکلیپس ولی چند تا از دوستان گفتن اندروید استودیو مذخرفه (عین کلمه ای که گفتن)
من فقط سی شارپ کار کردم ، رو همین حساب گفتم با زامارین برم جلو ولی اگه بدردبخور نباشه ... که هیچی !
barnamenevisjavan
چهارشنبه 25 آذر 1394, 20:03 عصر
سلام و ممنون :)
------------------
دقیقا هدفم همینه : "
کتاب و دیتابیس
"
(در سطح برنامه های ساده ای که تو بازار هست !)
ولی نمیخوام در همین سطح در جا بزنم ... بشه برنامه های بهتری هم نوشت (وقتی راه افتادم:قهقهه:)
فونگپ رو چند جا خوندم که خوبه و اکلیپس ولی چند تا از دوستان گفتن اندروید استودیو مذخرفه (عین کلمه ای که گفتن)
من فقط سی شارپ کار کردم ، رو همین حساب گفتم با زامارین برم جلو ولی اگه بدردبخور نباشه ... که هیچی !
با فونگپ میتونید بسرعت و خیلی انعطاف پذیر تر و جذاب تر کتاب هاتون رو طراحی کنید.ظاهرشو میتونید با css , html خیلی زود طراحی کنید یا از نمونه های موجود تو نت استفاده کنید.
اکلیپس منقرض شده رفته از 2014 تا الان اپدیت نشده،اندروید استودیو نسخه های اولش بد بود که اونم نسخه نهایی نبودن و پر از باگ!ولی الان فوق العاده هستش کسی میگه مذخرف که بلد نباشه باهاش کار کنه و بصورت افراطی طرفدار یه چیز باشه،تا وقتی یه چیزی رو خودتون امتحان نکردید حرف کسی رو قبول نکنید
ghasem110deh
چهارشنبه 25 آذر 1394, 23:01 عصر
با فونگپ میتونید بسرعت و خیلی انعطاف پذیر تر و جذاب تر کتاب هاتون رو طراحی کنید.ظاهرشو میتونید با css , html خیلی زود طراحی کنید یا از نمونه های موجود تو نت استفاده کنید.
اکلیپس منقرض شده رفته از 2014 تا الان اپدیت نشده،اندروید استودیو نسخه های اولش بد بود که اونم نسخه نهایی نبودن و پر از باگ!ولی الان فوق العاده هستش کسی میگه مذخرف که بلد نباشه باهاش کار کنه و بصورت افراطی طرفدار یه چیز باشه،تا وقتی یه چیزی رو خودتون امتحان نکردید حرف کسی رو قبول نکنید
کاش نمیگفتم ... بنده خدا رفیق ماست و اتفاقا خیلی هم حرفه ای (کاش تاپیک رو نخونه) نظر خودشون رو گفتن !
------------------------------------------
الان دارم زامارین رو دانلود میکنم ... یه کتاب ساده فعلا شروع کنم (اما حتما میرم سراغ جاوا چه واسه اندروید و چه بقیه سیستم عامل ها)
در مورد Netbeans چی ؟
rezaee2
پنج شنبه 26 آذر 1394, 04:21 صبح
سلام
تشکر از همه دوستان بابت مشارکت توی بحث
خیلی ممنونم
rezaee2
پنج شنبه 26 آذر 1394, 04:26 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون که دعوتم رو پذیرفتی..
- اگه اشتباه نکنم شما توصیه کرده بودید که cordova رو با روش typescript با ویژوال استادیو انجام میدید... میتونی بیشتر راهنمایی کنی... چطور نصبش کنم... نمونه ای هست؟ آموزشی هست؟
- کدنویسی داخل اندروید استادیو با کدنویسی داخل اکلیپس فرقی نداره....؟ منظورم اینه که سبک برنامه نویسی تغییری نمیکنه و توی هردو جاوا کد نوشته میشه؟؟
barnamenevisjavan
پنج شنبه 26 آذر 1394, 08:52 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون که دعوتم رو پذیرفتی..
- اگه اشتباه نکنم شما توصیه کرده بودید که cordova رو با روش typescript با ویژوال استادیو انجام میدید... میتونی بیشتر راهنمایی کنی... چطور نصبش کنم... نمونه ای هست؟ آموزشی هست؟
- کدنویسی داخل اندروید استادیو با کدنویسی داخل اکلیپس فرقی نداره....؟ منظورم اینه که سبک برنامه نویسی تغییری نمیکنه و توی هردو جاوا کد نوشته میشه؟؟
سلام بله کوردوا بصورت پیشفرض تو ویژوال استودیو پشتیبانی میشه شما ویژوال رو نصب کنید توش نصب هست چیز دیگه ای نیاز ندارید،یه سری آموزش فوق العاده عالی هم توی سایت احسان ای وی ار هستش میتونید دانلود کنید(زبانشم فارسی هست)،کد نویسی تو اکلیپس و اندروید استودیو دقیقا یکی هست کد نویسی فرق نداره منتها اندروید استودیو امکانات بیشتری ارائه میده و IDE قدرتمند تری برای کد نویسی داره و کار شمارو راحت میکنه،به عنوان مثال توی طراحی لایوت شما میتونید بصورت زنده تغییرات رو Preview کنید،یا مثلا بصورت پیشفرض اخیرا توی نسخه جدیدش پروژه جدید که می سازید بصورت متریال دیزاین طراحی میشه
golbafan
پنج شنبه 26 آذر 1394, 10:17 صبح
سلام
یکی از بهترین IDE ها برای اندروید در حال حاظر intelliJ هست
https://dzone.com/articles/android-studio-vs-intellij
ghasem110deh
پنج شنبه 26 آذر 1394, 10:56 صبح
سلام
یکی از بهترین IDE ها برای اندروید در حال حاظر intelliJ هست
https://dzone.com/articles/android-studio-vs-intellij
سلام آقای گلبافان :)
----------------------
از دیشب تا الان نتونستم این زامارین رو بدون خطا نصب و اجرا کنم ...
آقا گلبافان واسه اندورید نویسی با intelliJ آموزش درست و درمون داریم !؟
ظاهرا که خیلی نصب ش آسون و بدون مشکله :)
http://iact.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-intellij-idea-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA/
barnamenevisjavan
پنج شنبه 26 آذر 1394, 11:33 صبح
سلام آقای گلبافان :)
----------------------
از دیشب تا الان نتونستم این زامارین رو بدون خطا نصب و اجرا کنم ...
آقا گلبافان واسه اندورید نویسی با intelliJ آموزش درست و درمون داریم !؟
ظاهرا که خیلی نصب ش آسون و بدون مشکله :)
http://iact.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-intellij-idea-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA/
اندروید استودیو از همون intelliJ استفاده میکنه،شما اگه بخای از خود اینتلی جی خالص استفاده کنی احتمالا باید یسری پلاگین برای ساپورت اندروید دانلود و نصب کنی روش ولی اندروید استودیو بصورت پیشفرض همه چیش پیکربندی شده
http://developer.android.com/tools/studio/index.html
Android Studio is the official IDE for Android application development, based on IntelliJ IDEA. On top of the capabilities you expect from IntelliJ, Android Studio offers:
barnamenevisjavan
پنج شنبه 26 آذر 1394, 11:35 صبح
کاش نمیگفتم ... بنده خدا رفیق ماست و اتفاقا خیلی هم حرفه ای (کاش تاپیک رو نخونه) نظر خودشون رو گفتن !
------------------------------------------
الان دارم زامارین رو دانلود میکنم ... یه کتاب ساده فعلا شروع کنم (اما حتما میرم سراغ جاوا چه واسه اندروید و چه بقیه سیستم عامل ها)
در مورد Netbeans چی ؟
نت بینز هم یه محیط توسعه دیگه هستش برخلاف اکلیپس فک نکنم متن باز باشه،کلا اکلیپس و نت بینز اکثرا برای خانواده زبان جاوا طراحی شدن
golbafan
پنج شنبه 26 آذر 1394, 15:29 عصر
مشکلی که اندروید استودیو داره مربوط به عدم توانایی لازم برای مدیریت بهینه حافطه هست برای همین هم موقع کامپایل و هم موقع اجرا نیاز به گوشی هایی با پردازنده قوی و حافظه بالادارید همچنین زامارین به علت برنامه نویسی با C# باعث میشه کدهای شما 2 بار تبدیل بشن تا برنامه قابل اجرا برای اندروید بشه
اگر میخواهید حرفه ای کارکنید و نرم افزارهایی با سرعت بالا بنوییسد باید سراغ ide هایی برید که کدهای خالصتری تولید میکنن که میشه اکلیپس و netbeans و اینتلی جی رو نام برد و اگر میخواهید برنامه های سیستمی قوی برای انروید بنویسید باید از C++ استفاده کنین که بتونید به هسته اندروید دسترسی داشته باشید. (منظورم توابع api نیست بلکه خود کرنل هست) بهترین نمونه برای سی++ برای اندروید الان QT هست که قابلیت های بالایی داره
اما اگر برنامه های در سطح متوسط مینویسید میتونید از اندروید استودیو هم استفاده کنید
netbeans محصول اوراکل و qt محصول نوکیا است
در مورد اکلیپس هم بعید میدونم از دور خارج شده باشه چون امسال نسخه مارس رو داده بیرون و قراره 2016 نسخه نئون رو بده و بخاطر تکنولوژی osgi هنوز یک سر و گردن از امثال اندروید استودیو بالاتره چون هسته سریع تری رو در اختیار قرار میده
و نکته آخر اینکه هنوز اندروید استودیو به عنوان یک ide استاندارد در سایت wikipedia مطرح نشده
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_integrated_development_environments
barnamenevisjavan
پنج شنبه 26 آذر 1394, 16:15 عصر
مشکلی که اندروید استودیو داره مربوط به عدم توانایی لازم برای مدیریت بهینه حافطه هست برای همین هم موقع کامپایل و هم موقع اجرا نیاز به گوشی هایی با پردازنده قوی و حافظه بالادارید همچنین زامارین به علت برنامه نویسی با C# باعث میشه کدهای شما 2 بار تبدیل بشن تا برنامه قابل اجرا برای اندروید بشه
اگر میخواهید حرفه ای کارکنید و نرم افزارهایی با سرعت بالا بنوییسد باید سراغ ide هایی برید که کدهای خالصتری تولید میکنن که میشه اکلیپس و netbeans و اینتلی جی رو نام برد و اگر میخواهید برنامه های سیستمی قوی برای انروید بنویسید باید از C++ استفاده کنین که بتونید به هسته اندروید دسترسی داشته باشید. (منظورم توابع api نیست بلکه خود کرنل هست) بهترین نمونه برای سی++ برای اندروید الان QT هست که قابلیت های بالایی داره
اما اگر برنامه های در سطح متوسط مینویسید میتونید از اندروید استودیو هم استفاده کنید
netbeans محصول اوراکل و qt محصول نوکیا است
در مورد اکلیپس هم بعید میدونم از دور خارج شده باشه چون امسال نسخه مارس رو داده بیرون و قراره 2016 نسخه نئون رو بده و بخاطر تکنولوژی osgi هنوز یک سر و گردن از امثال اندروید استودیو بالاتره چون هسته سریع تری رو در اختیار قرار میده
و نکته آخر اینکه هنوز اندروید استودیو به عنوان یک ide استاندارد در سایت wikipedia مطرح نشده
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_integrated_development_environments
این که میگید عدم توانایی مدیریت بهینه حافظه کاملا بی اساس و اشتباه هستش!از رو چه حسابی شما این حرف رو میزنید؟یعنی خود گوگل و شرکت های نرم افزاری بزرگ این رو نمیدونن و نرم افزار هاشون رو با AS میدن؟در مورد اکلیپس هم ما در مورد نسخه مخصوص اندروید صحبت می کنیم،خوشبختانه از سال 2014 به بعد گوگل پشتیبانی از این IDE رو قطع کرد و هر نسخه جدیدی هم که برای اکلیپس این روزا بیاد چه نسخه مارس بیاد چه نسخه نئون بیاد شما مجبوری از همون پلاگین ADT که ماله ساله 2014 هستش استفاده کنید.
در مورد این لینکی هم که دادید فقط یک مقاله هستش که برخی از زبان های برنامه نویسی رو انتخاب و IDE های معروف اون رو معرفی کرده، واقعا از شما بعیده شما که برنامه نویسی دیگه باید بدونید که اندروید یک زبان برنامه نویسی نیست!!! اندروید فقط یک پلتفرمه و زبانی که باهاش برنامه میسازن جاوا هستش،و دلیل اینکه اندروید استودیو تو لیست جاوا نیست خیلی مشخصه چون این IDE مخصوص پلتفرم اندروید هستش و شما نمیتونید برنامه های مبتنی بر جاوا و پلتفرم های دیگه مثل وب و دسکتاپ بنویسید.
موفق باشید
ghasem110deh
پنج شنبه 26 آذر 1394, 17:54 عصر
آقا شرمنده ... ما بی سوادا (خودم رو میگم) طوری سوال میپرسیم که باعث بحث و بعضی و وقتا جدل میشه !
حالا این اینتلی جی رو چند تا دیگه خوندم خوشم اومد (ندیده :لبخند:)
فقط روش نصب همین چیزی که تو این دو تا تاپیک گفته درسته ... با ویندوزها مشکلی ندارن ؟
ویندوز 8.1 رو سیستم نصبه !
http://androidcode.ir/post/install-package-android-SDK-platform
barnamenevisjavan
جمعه 27 آذر 1394, 10:20 صبح
آقا شرمنده ... ما بی سوادا (خودم رو میگم) طوری سوال میپرسیم که باعث بحث و بعضی و وقتا جدل میشه !
حالا این اینتلی جی رو چند تا دیگه خوندم خوشم اومد (ندیده :لبخند:)
فقط روش نصب همین چیزی که تو این دو تا تاپیک گفته درسته ... با ویندوزها مشکلی ندارن ؟
ویندوز 8.1 رو سیستم نصبه !
http://androidcode.ir/post/install-package-android-SDK-platform
شما کجاش مشکل داری؟روش نصب خاصی نداره ،فقط مطمئن بشید که jdk و jre روی سیستمتون نصب باشه
ghasem110deh
جمعه 27 آذر 1394, 10:34 صبح
شما کجاش مشکل داری؟روش نصب خاصی نداره ،فقط مطمئن بشید که jdk و jre روی سیستمتون نصب باشه
نصب شد :)
فقط فارسی رو ساپورت نمیکنه !؟
من الان تکست کلید رو که یه اسم فارسی می نویسم نمایش نمیده ! تنظیماتی ، چیزی داره ؟
capitan_nemesis
جمعه 27 آذر 1394, 11:02 صبح
اینتلجی و ویژوال استودیو هر دو نرم افزار های بسته هستند و آینده ندارن هیچ وقت نمیرم یاد بگیرم اینارو
پس از نظر دید من از دور خارج هستش و آینده نداره
چون برای ارمنستان برنامه مینویسم اونا اجازه کار ای این نرم افزار ها رو ندادن به جز اینکه خریداری کرده باشم
اکلیپس که برنامه خیلی عالی هستش فقط اندرویدش پشتیبانی نیمیشه
دلیلش هم گوگل نرم افزار خودش رو معرفی کرده اندروید استودیو و کاملا متن باز
----------------------------------------------------------------------------------------
زامارین هم چون ویندووزش سخته نصب من کلا قبول ندارم مخصوصا پلاگین ویزوال استویو اون
فقط متن بازش که بتونه خوده شرکت زامارین پشتتو بگیره
توی ایران خانوم آرمسیان این کارو میکنه
خیلی هم سخت میگره لول اول باید مک داشته باشی و زامارین
لول های بعدی هم که خدا میدونه چه بلایی سرت میاره
با جاوا هم اندروید استودیو فقط
capitan_nemesis
جمعه 27 آذر 1394, 11:03 صبح
نصب شد :)
فقط فارسی رو ساپورت نمیکنه !؟
من الان تکست کلید رو که یه اسم فارسی می نویسم نمایش نمیده ! تنظیماتی ، چیزی داره ؟
از چه api استفاده میکنی ؟؟؟؟؟
من خودم از api پایین استفاده میکنم اینجوری میشه
ولی توی تست که روی موبایل هستش نه درسته
ghasem110deh
شنبه 28 آذر 1394, 10:42 صبح
api منم 7 رو انتخاب کردم که روی اندروید 2.1 / 2.2 و بالاتر نصب بشه
ولی آموزش ها هم بیشتر بالا اکلیپس هستن ... به مشکل نمیخورم اگه با آموزش های تحت اکلیپس برم جلو
ولی برنامه های خودم تحت اینتلی جی باشن ؟
زبان که جاوا هست ، فکر نکونم مشکل داشته باشه :متفکر:
CsharpNevisi
شنبه 28 آذر 1394, 12:34 عصر
سلام دوستان
مقالات و توصیه های دوستان رو مطالعه کردم. هرچی بیشتر میگردم بیشتر سردرگم میشم.
اما خواستم روش مناسب بنده رو پیشنهاد بدید.. پیش پیش ممنونم از اشتراک تجربیات و مهربونیتون
دوستدارم کارم اصولی باشه.
- بنده سی شارپ کار کردم از برنامه های کوچیک گرفته تا بزرگ
- طراحی قالب گرفته تا طراحی سایت(ای اس پی دات نت و... حتی جوملا و..) هم انجام دادم
* از اونجایی که سی شارپ خیلی شبیه جاوا هست ترسی از رفتن به سمت جاوا ندارم ولی میدونم تا کارم از این روش خروجی بیاره خیلی زمان میبره..
* از طرفی یه چیزی به اسم فونگپ دیدم که میشه با html , javascript,css میشه نرم افزار طراحی کرد که خیلی برای من جالبه (روش دیگه ی این سبکی هم به غیر از فونگپ وجود داره؟)
* نکته ی دیگه هم بعضی از این روشها خروجی های متعدد مثلا برای اندروید،اپل و... میدن.
* میخوام نرم افزارهایی طراحی کنم که ارتباط ساده با پایگاه داده داشته باشه... بشه یه چیزی مثل کتاب باش ایجاد کرد... و امکان پرداخت جهت دریافت نسخه کامل تر هم وجود داشته باشه. قفل نرم افزار(اختصاصی بودن برای گوشیه که خریداری کرده)
* زمان برام مهمه
* امکان تولید ظاهر زیبا
با توجه به موارد بالا چه روشی رو به بنده توصیه میکنید.
ممنون
منم برنامه نویس دات نت هستم .. پروژه های بزرگ انجام دادم .. مثل پرونده سلامت .. !!
برنامه نویسی با کردوا رو هم بلدم و میتونم باهاش هر نوع برنامه ای بنویسم .. ولی کردوا اصلا استیبل نیست و به هیچ عنوان به کسی پیشنهاد نمیکنم.. !!
من خودم دارم جاوا یاد میگیرم .. پیشنهاد من جاوا و اندروید استدیو است ...
خود گوگل گفته من فقط اندروید استدیو رو استاندارد میدونم و قبول دارم و بقیه شرکت ها فقط برای نگه داشتن برنامه نویساشون امکان برنامه نویسی اندروید رو هم ارائه میدن ..
تصمیم با خودتون
137528
c0mmander
شنبه 28 آذر 1394, 15:50 عصر
java se
الان راحت شده توی اکلیپس پلاگین داره window builder قالب رو طارحی میکنی بدون یه خط کد نویسی و بعد در آخر کد پشت میزنی
دیگه لازم نیست برای طراحی قالب خودتو زجر بدی فقط میری کد پشت یاد میگیری
-------------------------------------
چون این دوستمون سی شارپ بلده من دیگه نخواستم بره سمت کد نویسی دیگه وقتشو از دست بده
همین خوبه فقط باید بلد باید باشه پایه برنامه نویسی اندروید بقیش دیگه کاری نداره
------------------------------------
الان یه مثال میزنم
فرق بین کلیک کردن بین جاوا اندروید و سی شارپ اندروید
این جاوا
Button buttonname;
buttonname = (Button) findViewById(R.id.buttonnameinandroid) ;
buttonname.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View view) {
}
});
این سی شارپ
testButton1.TouchUpInside += delegate {
new UIAlertView("Touch1", "TouchUpInside handled", null, "OK", null).Show();
};
دوست عزیزم این کدی که از سی شارپ گذاشتید مال اندروید نیست! بلکه مال ios با استفاده از monotouch هست.
ومعادل اون کد در اندروید با استفاده از سی شارپ :
button.Click+= delegate {
// دستورات
};
دلیل ذکر این تذکر هم نه برای نقض حرف های شماست بلکه برای برای اصلاحشون بود. چون دوستانی که این کد رو ببین فکر میکنن برنامه نویس های زامارین چطوری دکمه ای که به نام button تعریف از صفحه Xml مقدار دهی شده رو به عنوان testButton1 استفاده میکنند.
هم جاوا و هم سی شارپ هر دو از sdk استفاده میکنند و در صورتی که نیاز به کد نویسی نیتو داشته باشند هر دو دسترسی به ndk دارند.
همانطور که شما فرمودید کاری نیست که با جاوا بشه انجام داد و در سی شارپ امکان انجام اون نباشه. اما sdk ها و لایبرری های آماده ای که داخل جاوا وجود داره درون سی شارپ نیست. پس اگر کسی میخواد با سی شارپ بصورت پولتی پلتفرم کار کنه باید بقدری نسبت به مواردی که با اونا سرکار داره مهارت داشته باشه که لنگ نمونه.
مطلب بعدی جدیدا شرکت ها دنبال برنامه نویس ها زامارین هستند.(دسته کم من چندتا شون رو دیدم که استخدام کردن بعضی از افرادی که دارای مهارت مناسبی بودند.) به دلیل اینکه دیگه نیازی نیست به دو تیم برنامه سازی پولی پرداخت کنند.
برای برنامه نویسی ios حتما یک مک بوک یا یک سیستم مک لازمه.
نکته آخر اگر هدفتون فقط اندروید هست کار اشتباهیه رفتن به سمت سی شارپ. چون زبان مورد تایید گوگل جاواست و تمامی با کار کردن با زامارین یا هر چیز دیگه ای شما یک قدم عقب تر از جاوا کار ها هستید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.