ورود

View Full Version : پیاده سازی Crud در SignalR

RIG000
جمعه 27 آذر 1394, 10:16 صبح
با سلام من میخام در SignalR برای کار باد دیتابیس از طریق EF بیام Crud رو پیاده سازی کنم.
من مثال های SIgnalr رو دیدم و چتش رو پیاده سازی کردم.. . اما تو این مورد موندم که چیکار کنم. اصلا اینکار رو میکنند یا نه ؟
هدفم از اینکار اینه که ajax وwebapi رو استفاده نکنم .
و تماما از SignalR استفاده بشه....
لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم.یا نمونه ای انجام شده هست ادرسی بدهید تا ببینیمش ..
من نتونستم چیز خوبی پیدا کنم. متشکرم

hakim22
جمعه 27 آذر 1394, 21:30 عصر
اول باید در نظر بگیرید که برنامه نویسی Real-Time کار پیچیده ای است. هر چند SignalR خیلی از قسمتهای سخت کار رو برداشته اما همچنان چالش اصلی که نمایش زنده ی اطلاعات به کاربرهاست برقراره و انتظار نداشته باشید راحت انجام بشه.

دوم اینکه هر چیزی کاربر خاص خودش رو داره. در خیلی موارد بهتره از ajax استفاده کنید.
مثلا برای ثبت نظر پیاده سازی SignalR بی معنی است. چرا که اصلا نیازی به اینکه کاربرها زنده همه ی کامنتها رو مشاهده کنند نیست.

شما باید یک انتخاب مهندسی انجام بدید. در نظر بگیرید که برنامه نویسی Real-Time نیاز به منابع بیشتری در سرور و بانک اطلاعاتی دارد و پیاده سازی آن بدون در نظر گرفتن نیازها منجر خواهد شد سرور شما خیلی زود از سرویس دهی خارج شود. منظور من این نیست که SignalR بازدهی پایینی دارد اما به طور کلی Real-Time نیاز به سرورهای قدرتمند تری دارد.

(اینکه استفاده از SignalR چه ربطی به Web Api داره متوجه نشدم.)

RIG000
شنبه 28 آذر 1394, 10:00 صبح
سلام .درود.
ال اینکه من یه سری پیاده سازی انجام دادم و به نتیجه مطلوبی هم رسید... اما همانطور که گفتین پیچیده هست و ادامه کار زیادی دارم. ضمنا اینکه من برای دسترسی به دیتابیس از web api استفاده کردم.
البته فکر میکردم میشه مستقیم با سیگنا آر به یتابیس ارتباط برقرار رد....
شما کاملا درست گفتن مهندس.