View Full Version : سوال: ثبت هم زمان اطلاعات کاربران در برنامه نویسی چند لایه
soft-c
جمعه 27 آذر 1394, 12:52 عصر
در برنامه ی اتوماسیون وقتی چند تا کاربر بخواهند هم زمان اطلاعاتشان را ثبت کنند مشکلی که پیش می آید این است که فیلد شمارنده من که به ازاء هر نامه باید یکی اضافه شود تکراری می شود . یعنی چون هم زمان با هم اطلاعات را ثبت می کنند (دستور post) بعضی مواقع این فیلد مقدار تکراری می گیرد . برای حل این مشکل در برنامه چند لایه از چه روشی میشه استفاده کرد ؟
در برنامه دو لایه عادی من این مشکل را در سمت SQL حل کردم ولی می خواهم ببنیم در برنامه چند لایه آیا راه کار دیگری وجود دارد یا خیر ؟
Mask
پنج شنبه 03 دی 1394, 11:24 صبح
در برنامه ی اتوماسیون وقتی چند تا کاربر بخواهند هم زمان اطلاعاتشان را ثبت کنند مشکلی که پیش می آید این است که فیلد شمارنده من که به ازاء هر نامه باید یکی اضافه شود تکراری می شود . یعنی چون هم زمان با هم اطلاعات را ثبت می کنند (دستور post) بعضی مواقع این فیلد مقدار تکراری می گیرد . برای حل این مشکل در برنامه چند لایه از چه روشی میشه استفاده کرد ؟
در برنامه دو لایه عادی من این مشکل را در سمت SQL حل کردم ولی می خواهم ببنیم در برنامه چند لایه آیا راه کار دیگری وجود دارد یا خیر ؟
باید از صف استفاده کنید.
برنامتون رو واضح تر توضیح بدید. از چه روشی برای ارتباط استفاده میکنید و ...
RahmanAmiriSh
جمعه 04 دی 1394, 10:58 صبح
من توبرنامه ای به همین مشکل برخوردم اومدم برای شماره نامه جدول جدیدی تشکیل دادم که شماره نامه بلافاصله پس از انتخاب نامه جدید توسط کاربر از اون جدول تعیین و در همون جدول ثبت می شد ، بعد اگه کاربر منصرف می شد موقع بستن برنامه شماره نامه رو از جدول حذف می کرد ،
این روش تا الان (حدود4سال) هیچ اشتباهی نکرده و همین الانم داره به درستی کار می کنه ،
تازه سرعت برنامه هم بالا میره
soft-c
چهارشنبه 16 دی 1394, 21:24 عصر
باید از صف استفاده کنید.
برنامتون رو واضح تر توضیح بدید. از چه روشی برای ارتباط استفاده میکنید و ...
روشی که من استفاده کردم این بود که یک جدول مجزا برای شماره نامه ها ساختم و هنگامی که کاربر روی دکمه نامه جدید کلیک می کرد اخرین شماره را از جدول پیدا می کنه و با دستور insert که در sql نوشتم یک مقدار به به مقدار آخر اضافه می کنه . که این میشه شماره نامه . منتهی مشکلش اینه که چون برنامه شبکه است شماره نامه ها به ترتیب نیست.
میشه روش صف را بیشتر توضیح بدید؟
من توبرنامه ای به همین مشکل برخوردم اومدم برای شماره نامه جدول جدیدی تشکیل دادم که شماره نامه بلافاصله پس از انتخاب نامه جدید توسط کاربر از اون جدول تعیین و در همون جدول ثبت می شد ، بعد اگه کاربر منصرف می شد موقع بستن برنامه شماره نامه رو از جدول حذف می کرد ،
این روش تا الان (حدود4سال) هیچ اشتباهی نکرده و همین الانم داره به درستی کار می کنه ،
تازه سرعت برنامه هم بالا میره
این روش شما تقریب شبیه روش من است .منتهی خوب این روی که شما رفتید یک مشکلی داره و اون اینه که چون برنامه در شبکه است وقتی چند تا کاربر اقدام به درج می کنند و شماره های مجزایی می گیرند وقتی یک نفر منصرف میشه ترتیب شماره نامه ها به هم می خوره . البته اگر درست متوجه شده باشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.