PDA

View Full Version : CRM



miimii
دوشنبه 06 شهریور 1385, 10:07 صبح
با سلام.
من Microsoft Dynamic CRM 3.0 را گرفتم.2 عد CD داشت.یکی CRM Server که فقطدر
win server می توان نصب کرد.یکی CRM client مخصوص laptopو desktop .من نمی فهمم که laptop و desktop آن چه فرقی با هم دارند.
در ضمن من هردو را روی desktop نصب کردم. ولی نتوانستم با آن کار کنم.چون هنگام نصب احتیاج به یک Server name دارد و من نمی دانم که از کجا باید آن را پیدا کنم.هرچه در google هم search کردم نتیجه ای نداشت.بعد از نصب هم نه exe داشت نه چیزه دیگه.
لطفا اگر کسی با CRM کار کرده است به من کمک کند.
با تشکر

Identifier
دوشنبه 06 شهریور 1385, 10:31 صبح
به Requirement های سیستم توجه داشته باشید. در لینک زیر توضیحات لازم در این زمینه ارائه شده است.
Microsoft Dynamics CRM 3.0 hardware and software requirements (http://www.microsoft.com/dynamics/crm/product/systemrequirements.mspx)

موفق باشید.

miimii
دوشنبه 06 شهریور 1385, 14:55 عصر
سلام.
من link که شما فرستادین را چک کردم.
Microsoft .NET Framework 1.1
Windows XP Professional with SP1
Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine
Microsoft Office 2003 Editions with SP1

و همه موارد بالا را هم نصب کردم.
اما بعد از نصب CRM Client فقط یکسری DLL نصب کرده است. من احتمال می دهم که مشکل مال Server Name باشد که در زمان نصب می پرسد.
در زمان نصب نام server را می پرسد .
لطفا کمک کنید.

Identifier
دوشنبه 06 شهریور 1385, 15:11 عصر
در زمان نصب نام server را می پرسد .
مسلما CRM Client نیاز به CRM Server خواهد داست ، CRM Server نیز بر روی Windows 2000 Server و یا 2003 سرور نصب می شود.

Installing a new Microsoft CRM deployment (http://www.microsoft.com/dynamics/crm/using/deploy/clusteringsqlservers.mspx#EXC)

موفق باشید.

miimii
یک شنبه 12 شهریور 1385, 17:08 عصر
جناب آقای ذولقدری من در هنگام نصب CRM نیاز به نصب MSDE(SQL desktop engin دارم. اما در همان اول نصب با یک Error مواجه شده و از حالت نصب خارج می شوم.می توانی به من کمکی کنید؟
: A strong SA password is required for security reasons.Please use SAPWD switch to supply the same. Refer to readme for more details

Identifier
یک شنبه 12 شهریور 1385, 18:23 عصر
شما باید یا از طریق Command Line اقدام کنید و یا Setup.ini را پیکر بندی کنید. در لینک زیر توضیحات لازم ارائه شده.
Customizing Desktop Engine Setup.exe (http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/distsql/distsql_84xl.asp)

موفق باشید.

miimii
دوشنبه 20 شهریور 1385, 11:27 صبح
با سلام.
من از طریق فایل setup.ini پارامترهای لازم را Set ردم.ولی پس از اجرای Setup.exe به من error میدهد : Instance name is not valid درصورتیکه instance name یک نام دلخواه هست و هرچه می تواند باشد.با این حساب من هنوز نتوانسته امMSDE را نصب کنم.
اگر MSDE نصب نشود در کار با CRM Client/Server با مشکل مواجه خواهم شد؟
یک سوال دیگه: اگر من دو Windows داشته باشم، یکی Server و دیگری Home Edition و هردو بر روی یک Desktop PC و در دو Partion مختلف نصب شده باشد آیا می توانم CRM CLient و Server را بر روی PC داشته باشم و اجراشود؟

با تشکر

miimii
سه شنبه 11 مهر 1385, 14:34 عصر
با سلام.بنا به فرموده جناب آقای ذولقدری، من windows Advance Server 2000 نصب کردم.فکر نمی کنم که مهم باشد Windows Server از چه نوعی باشد
اما به من اجازه نصب CRM Sever را نمی دهد و می گوید :
Operating system running on this machine is not supported by the installed product
من خیلی نا امید شده ام.چون هنوز نتوانسته ام این نرم افزار Client/ Server را نصب کنم.
دوستان لطفا کمک کنید.

nasr
دوشنبه 21 آبان 1386, 12:35 عصر
کسی مقاله ای در مورد Microsoft Dynamics نداره؟

miimii
سه شنبه 22 آبان 1386, 09:47 صبح
آیا منظورتان از Microsoft Dynamic،
Microsoft Dynamic CRM است یا منظور دیگری دارید ؟
اگر می خواهید مختصر نویسی کنید حداقل CRM بنویسید که منظورتان دقیقا مشخص شود.

nasr
سه شنبه 22 آبان 1386, 16:00 عصر
منظورم Microsoft Dynamics است