ورود

View Full Version : سوال: مشکل با نمایش جدول

ghamgin
یک شنبه 29 آذر 1394, 08:14 صبح
سلام دوستان من توی طراحی سایت از Li ul خیلی ساده جعبه های شبیه جدول ساختم مشکل اینه که وقتی محتوای این جعبه ها طولانی میشه خط رو نمیشکنه وارد سطر بعد بشه و همین طور اندازه سطر طولانی مشه و عرض جعبه رو بهم میزنه از خود جدول استفاده کردم اونم همین مشکل رو داره و سطرها و ستون ها اندازه هاشون متغیر میشه از پنل هم استفاده کردم همین بساطه یا نصف متن رو نشون ميده و سه تا نقطه میزاره..! کسی ميدونه چکار کنم متن بشکنه و اندازه جعبه و ستون یا پنل ثابت بشه؟ ممنون میشم کمک کنید css رو تقریبا میدونم ولی نميدونم الان چی باید بنویسم..
(کد خاصی ننوشتم که بذارم فقط جدول ساده و پنل ساده و با li و ul جعبه ساختم)

tamafi6
دوشنبه 30 آذر 1394, 01:09 صبح
سلام دوستان من توی طراحی سایت از Li ul خیلی ساده جعبه های شبیه جدول ساختم مشکل اینه که وقتی محتوای این جعبه ها طولانی میشه خط رو نمیشکنه وارد سطر بعد بشه و همین طور اندازه سطر طولانی مشه و عرض جعبه رو بهم میزنه از خود جدول استفاده کردم اونم همین مشکل رو داره و سطرها و ستون ها اندازه هاشون متغیر میشه از پنل هم استفاده کردم همین بساطه یا نصف متن رو نشون ميده و سه تا نقطه میزاره..! کسی ميدونه چکار کنم متن بشکنه و اندازه جعبه و ستون یا پنل ثابت بشه؟ ممنون میشم کمک کنید css رو تقریبا میدونم ولی نميدونم الان چی باید بنویسم..
(کد خاصی ننوشتم که بذارم فقط جدول ساده و پنل ساده و با li و ul جعبه ساختم)

عزیز کسی تاحالا ندیده با استفاده ازبرچسب های لیست جدول بسازه -لطفانمونه کدقراربدید.

ghamgin
دوشنبه 30 آذر 1394, 07:32 صبح
سلام چکار کنم دیدم با جدول نميشه از ul استفاده کردم. اما بالاخره با کلی مکافات جدول واکنشها شد اما با یک ایراد در یک ستون تگ مارکیو استفاده کردم موقع تغیر سایز صفحه نمایش این تگ کوچک نميشه و بزرگ باقی میمون و رسپانسیو بودن رو بهم میریزد عرض رو تغیر میدم اثری نداره کد خاصی ندارم یه جدول بوت استرپ و به تگ مارکیو داخلش کسی ميدونه چکار کنم؟ راستی توی نت گفته بود صفت colspn برا جدول و ایجاد به ستون پوشش دار هست توی vs نتونستم ازش استفاده کنم معادلش چیه همون column-span هست؟ چه مقادیری میگیره؟
ممنون