View Full Version : کار با stringgrid
NINA_G
سه شنبه 01 دی 1394, 12:03 عصر
یه جدول با stringgrid ساختم سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:
میخوام یه سلول خاص از fixedrow (تیتر جدولم) رو به دو قسمت جداگانه به صورت افقی وقسمت دوم را به صورت عمودی تقسیم کنم با اندازه هایی که خودم میخوام نمیدونم چه برنامه ایی این کار رو انجام میده
ممنونم جواب بدین خیلی لطف کردین
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 01 دی 1394, 17:17 عصر
1-درکدام قسمت var عمل نمیکنه؟درضمن ورژن دلفی تون رو هم بگید.
2-روی stringgrid دوبار کلیک کنید تا قسمتی باز بشه و شروع به ساخت ردیف جدید کنید تا جایی که ردیف نیاز دارید و بعد میتونید طول و عرضش رو تغییر بدهید.
3-خب شما بهتره از بانک استفاده کنید و از کامپوننت dbgrid چون روش ساخت ردیف راحت تر و همین طور میتونید بانک رو همیشه داشته باشید و وقتی برنامه باز و بسته میشه،جدول ها رو ذخیره داشته باشید.
NINA_G
سه شنبه 01 دی 1394, 21:29 عصر
سلام ممنون از جوابتون
- از دلفی 7 استفاده میکنم. زمانی که متغیرم رو با var تعریف میکنم موقع اجرا از این خط خطا میگیره
- روی stringgrid که دابل کلیک میکنم میره توی برنامه . نیازی به اطلاعات تو جدول ندارم که از dbgrid استفاده کنم . در ضمن درجدولهای db grid سلول هاش قابل تغییر نیست مثلا نمیشه یک سلول خاص رو تقسیم کرد ویا تغییرات روش ایجاد کرد.همچنین میخوام کاربر در زمان اجرا داخل جدول بتونه اطلاعات وارد کنه.
ابوالفضل عباسی
چهارشنبه 02 دی 1394, 09:11 صبح
-شاید متغیری که تعریف کردید قبل تعریف شده.نمیدونم ولی عجیبه.شاید هم همچین متغیر رو نمیشناسه!چه نوع متغیری تعریف میکنید؟
خب روی stringgrid انتخاب کنید و در propertics یک قسمت colcount داره که میتونی تعداد ستون رو تغییر بدهی،و rowcount هم تعداد ردیف ها رو.
اون دابل کلیک رو فکرکردم ورژن دلفی تون xe هست و از فایرمانکی استفاده میکنید.
ولی بنظرم نشه اون کاری رو که سوال پرسیده بودید انجام بشه،باید کامپوننتش رو پیدا کنید.
NINA_G
چهارشنبه 02 دی 1394, 12:28 عصر
نه از قبل تعریف نشده یه برنامه ساده نوشتم توش var گذاشتم ایراد گرفت. وافعا برای من هم عجیبه.
من این کار رو انجام دادم یعنی با colcount و rowcount تعداد سطرو ستون ها رو مشخص کردم ولی مشکل اینجاست که باید یکی از Fixedcols ها رو دوباره نصف کنم.نمی دونم با چه برنامه ایی می شه یه سلول رو نصف کرد. یا راه دیگه ایی شاید باشه من به ذهنم نمی رسه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.