ورود

View Full Version : یک راهنمایی درباره ادامه راه زندگی ***

comp90
پنج شنبه 03 دی 1394, 08:57 صبح
سلام و احترام:

شاید خیلی این پیام جاش مناسب نباشه اما ممنون میشم نظر بدید.

بنده ترم ۹ نرم افزار کامپیوتر هستم و اگر خدا بخواهد این ترم فارغ از تحصیل میشم. سربازی هم معاف هستم.

الان برای ادامه زندگی ۲ انتخاب دارم یا اینکه در ۳ ماه فرصت از بهمن تا اردیبهشت آینده برای ارشد بخونم یا اینکه بروم سراغ کار و مثلا ۲ یا ۳ سال دیگه ارشد رو مثلا به صورت مجازی بخونم.

کلا می خواستم بدونم دوستانی که تجربه بنده رو داشتن چه راهی و بهتر می دونن؟ به نظرتون میشه با فرض قبولی در دانشگاه دولتی شهر خودمون در کنار ارشد خوندن , کار هم کرد؟

شما اگر به جای من بودید می رفتید سراغ کار و مسیر کاریتون رو مشخص می کردید و بعد ها ارشد می خوندید؟

با اینکه دور کار رو خط می کشیدید و ارشد رو ترجیح می دادید؟

ممنون میشم اگر راهنماییم فرمایید...

مهدی کرامتی
پنج شنبه 03 دی 1394, 11:40 صبح
تحصیلات این روزها فقط حکم ارتقاء پایه شغلی رو این روزها بازی می کنه و داشتنش آورده مادی خاصی برای شما ایجاد نمی کنه. افراد دارای مدرک ارشد که هیچ، من کلی آدم دارای مدرک دکترا می شناسم که بی کارند.

با توجه به اوضاع اقتصادی جاری، بهترین گزینه اینه که کسب مهارت کنید و مشغول کار شوید. برای کار هم دو راه دارید. یا بیزنس خودتون رو راه بیاندازید، یا کارمندی. گزینه دوم برای آدم هایی که آرزوها و هدف های بزرگ دارند مناسب نیست. چون آخرش مثل من بعد از 16 هفده سال کارمندی به این نتیجه می رسید که بروید سراغ گزینه راه اندازی بیزنس شخصی و خودتون صاحب بیزنس شوید.

اگر به ادامه تحصیل علاقه دارید انجامش بدید، اما ترجیحا به صورت مجازی، طوری که مزاحم پیشرفت کاری تون نشه.

hp1361
پنج شنبه 03 دی 1394, 15:32 عصر
با سلام

در تایید صحبت های استاد کرامتی، باید خدمت شما عرض کنم که اگر تصمیمت این شد که بری دنبال کسب مهارت، سعی کن برکه ای باشی به عمق بی نهایت بجای دریایی به عمق چند بند انگشت.

یعنی اینکه یه مهارت خاص رو انتخاب کن و تا انتهای اون پیش برو!

موفق باشیم