View Full Version : برنامه نویسی اندروید با c++ ( روشی ساده برای اجرای یک معادله )
Wizard VB6
پنج شنبه 03 دی 1394, 14:15 عصر
سلام
من c++ و visual basic 6 و php را بلدم .
اینا رو گفتم که یعنی با برنامه نویسی اشنایی دارم
الان نیاز پیدا کردم که برنامه ای بنویسم دوتا عدد بگیره بزرگترین عدد رو مشخص کنه .
برنامه سادس ولی نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم ؟ اصلا جاوا بلد نیستم !
قطعا قصد ادامه دادن اندروید رو ندارم و فقط این کار ضرروی پیش اومده .
نوشتن این برنامه با c++ کار ساده ای هست ولی خوب من نیاز دارم روی گوشیم نصب باشه و در مواقع نیاز ازش استفاده کنم .
تایپک مبتدی رو کامل خوندم SDK و JDK گفتن دانلود کنید که 4.5 گیگ حجمشه :متفکر::لبخند:
دوستان میانبری چیزی نیست ؟ :افسرده:
Sina.iRoid
پنج شنبه 03 دی 1394, 16:10 عصر
سلام
من برنامه نویس اندروید نیستم. جاوا کار می کنم. اما برنامه ای که می خواین بنویسین فوق العاده ساده ست. تازه کی گفته که حجم SDK و JDK چهار و نیم گیگ هست؟:متعجب: برای برنامه نویسی اندروید شما هم می تونید از اکلیپس استفاده کنید و هم از اندروید استدیو. با توجه به اینکه باید بر روی اکلیپس SDK و خودتون نصب کنید، بهتره که همون اندروید استدیو رو دانلود کنید. برای دانلود هر دوی اینها ( SDK و JDK) به سایت فارسی سافت گذر (http://www.softgozar.com/) برید و اندروید استدیو و JDK و سرچ کنید و دانلود کنید. (کلا شاید حجمش 1 گیگ بشه). این مراحل اولیه رو انجام بدین، بعد بیان کدش هم بتون میگم چیه.
Wizard VB6
پنج شنبه 03 دی 1394, 18:29 عصر
سلام
اول از همه تشکر میکنم بابت پاسخی که بهم دادید .
ساده بودن برنامه رو میدونم دوتا شرط میخوام مثلا توی سی پلاس پلاس میشه این :
main() {
int x,y;
cin >> x >> y ;
if(x > y) {
cout << x ;
}
elseif(y > x) {
cout << y;
}
}
من اندروید استدیو نصب کنم دیگه نیاز به SDK نیست ؟
و سئوال بعدیم اینه یادگیری جاوا چقدر دشواره ؟ برای کسی قبلا سی کار کرده ؟
من این public ها رو نمیفهمم چین ؟
import java.applet.*;import java.awt.*;import java.awt.event.*; public class d extends Applet implements MouseListener { public void init() { this.addMouseListener(this); } public void paint(Graphics g) { g.drawString("Click here", 10,10); } public void mousePressed(MouseEvent e) {} public void mouseReleased(MouseEvent e) {} public void mouseEntered(MouseEvent e) {} public void mouseExited(MouseEvent e) {} public void mouseClicked(MouseEvent e) { System.out.println ( "Click at (" + e.getX() + ":" + e.getY() + ")" ); if (e.getClickCount() == 2) System.out.println( " and it's a double click!"); else System.out.println( " and it's a simple click!"); }}
capitan_nemesis
پنج شنبه 03 دی 1394, 20:49 عصر
نمیدونم چرا هوس کردم اینو بنویسم و شرمنده سی++ بلد نیستم با جاوا نوشتم:لبخند::لبخند:
ولی
package src;
import java.util.Scanner;
public class main
{
public static void main(String[] args)
{
int x = 0;
int y = 0;
Scanner scn = new Scanner(System.in);
System.out.println("Number on: ");
x = scn.nextInt();
System.out.println("Number two: ");
y = scn.nextInt();
if (x > y)
{
System.out.println("number is :"+x);
}
if (y > x)
{
System.out.println("number is :"+y);
}
}
}
Sina.iRoid
پنج شنبه 03 دی 1394, 21:17 عصر
سلام
اول از همه تشکر میکنم بابت پاسخی که بهم دادید .
ساده بودن برنامه رو میدونم دوتا شرط میخوام مثلا توی سی پلاس پلاس میشه این :
main() {
int x,y;
cin >> x >> y ;
if(x > y) {
cout << x ;
}
elseif(y > x) {
cout << y;
}
}
من اندروید استدیو نصب کنم دیگه نیاز به SDK نیست ؟
و سئوال بعدیم اینه یادگیری جاوا چقدر دشواره ؟ برای کسی قبلا سی کار کرده ؟
من این public ها رو نمیفهمم چین ؟
import java.applet.*;import java.awt.*;import java.awt.event.*; public class d extends Applet implements MouseListener { public void init() { this.addMouseListener(this); } public void paint(Graphics g) { g.drawString("Click here", 10,10); } public void mousePressed(MouseEvent e) {} public void mouseReleased(MouseEvent e) {} public void mouseEntered(MouseEvent e) {} public void mouseExited(MouseEvent e) {} public void mouseClicked(MouseEvent e) { System.out.println ( "Click at (" + e.getX() + ":" + e.getY() + ")" ); if (e.getClickCount() == 2) System.out.println( " and it's a double click!"); else System.out.println( " and it's a simple click!"); }}
اگه اندروید استدیو نصب کنید دیگه نیازی به SDK نیست.
جاوا زبان راحتیه. (البته نسخه استانداردش). مثل همه زبان های دیگه. البته نسبت به سی پلاس پلاس مدل شی گرایی راحت تری داره. اون public ها هم حق دسترسی هست. این ها در مفاهیم شی گرایی مطرح میشه. نیازی نیست که باش سر و کله بزنید. بذارید همین public بمونه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.