PDA

View Full Version : کمک در مورد انتخاب اولین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

cheshmak816
جمعه 04 دی 1394, 01:26 صبح
سلام خدمت دوستان
من چند وقتیه دنبال یادگیری یک زبان برنامه نویسی به صورت کامل هستم،ولی هر کاری میکنم نمیتونم یک زبان رو تا آخر ادامه بدم
رشته من کامپیوتر هست و در مقطع کاردانی هستم
زبان هایی مثل سی پلاس پلاس فکر میکنم واقعا برام سخته با اینکه خیلی ها میگن اول باید این زبان یاد گرفته بشه
ساده ترین زبان و کاربردی ترین زبان چه چیزی هست به نظر شما
برام مهم نیست که بتونم با اون زبان یک برنامه خیلی حرفه ای بسازم و یا اصلا اون برنامه خیلی کاربردی باشه
فقط یک زبان ساده باشه که بتونم اونو درک کنم و اونو به صورت کامل یاد بگیرم و بتونم باهاش یک برنامه خیلی ساده و گرافیکی بسازم
تا بعد بتونم دیگر زبان ها رو یاد بگیرم
حالا چه برای اندروید یا ویندوز
به برنامه های اندروید هم علاقه دارم

abdullah20
جمعه 04 دی 1394, 10:31 صبح
اگر ویندوز اپلیکیشن میخواید کار کنید بهترین گزینه سی شارپ است که زیاد سخت نیست البته خیلی هم راحت نیست و زبان قدرتمندی است و چیزی از جاوا کم نداره

cheshmak816
جمعه 04 دی 1394, 13:11 عصر
اگر ویندوز اپلیکیشن میخواید کار کنید بهترین گزینه سی شارپ است که زیاد سخت نیست البته خیلی هم راحت نیست و زبان قدرتمندی است و چیزی از جاوا کم نداره
ممنون از جوابتون
برای برنامه نویسی اندروید چه زبانی رو پیشنهاد میدهید

SZsXsZS
جمعه 04 دی 1394, 13:20 عصر
بابا از یه جایی شروع کن دیگه.
سی شارپ خوبه، پایتون خوبه، جاوا خوبه، همشون خوبن.
اینکه فک کنی یکی دیگه راهنماییت کنه حالا چی میشه، فکر بیهوده و اتلاف وقته. ضمنا تضمینی نیست واقعا بهترین گزینه رو بهت گفته باشن.
همه چیز بستگی به خودت هم داره.
باید ببینی چی میخوای چی هستی باید چکار کنی.
مث اینکه آدم تا یه کاری رو شروع نکرده همش بره فقط دنبال پرسیدن و تحقیق دنبالش که چیه چجوری باید از کجا شروع کنه.ن
نمیگم تحقیق قبلی مفید نیست لازم نیست، ولی در نهایت نمیشه چیز خیلی زیادی رو با اطمینان زیادی از این روش فهمید. نمیشه تمام ماجرا رو از قبل برنامه ریزی کرد که شانس اشتباه زیادی هم توش نباشه. یعنی هیچ تضمینی نیست. چون یه چیز عملی هست در نهایت و خودت هم توش دخیلی از آدم به آدم و شرایط به شرایط تفاوت میکنه و دیدگاه افراد هم ممکنه متفاوت باشه راجع به درست و نادرست و موفق و ناموفق.
باید بری توی کار خودت یاد بگیری عملی و شروع کنی تا کم کم دستت بیاد. کار دوتا پرسیدن و تحقیق کردن هم نیست، کار یک هفته و یک ماه هم نیست، در طول سالها مدام دانش و بینش آدم زیاد و زیادتر میشه. ره صد ساله رو نمیشه یک شبه رفت! ما خودمون بعد از بیش از 10 سال تازه الان یه دید و تصویر کلی تر که عمق کافی هم داشته باشه پیدا کردیم تازه الان دیدگاه درست و منطقی و عاری از تصورات صرف شخصی و توهم و تعصب روی خیلی چیزا داریم. یه چیزایی رو تازه الان میتونم خوب بفهمم درک کنم که قبلا انگار متوجه نمیشدم.

اکثریت افراد هم از پایه دچار ضعف و نقص هستن و میخوان فوری شروع کنن برن توی دنیای شیرین برنامه نویسی و اپلیکیشن بنویسن. ولی اون سوادهای پایه خیلی مهم هستن و اگر ناقص و ضعیف بری دنبال برنامه نویسی، اونوقت کارت سخت تر میشه و در مسیر اینقدر به مشکلات و کم آوردن گیر میکنی اینقدر مجبوری وصله پینه و ماست مالی کار کنی، و حیطهء یادگیری و توانایی هاست محدود میشه، که شاید زده بشی خسته بشی یا اینکه بعد از چند سال فکر کنی دیگه به آخر خط رسیدی و دیگه حوصله یادگیری و برنامه نویسی نداری.
پس نمیگم حتما از قبل به تمام دانش و توانایی های پایه احاطه داشته باشی، ولی حداقلش همون موقع هرچی میبینی کم و کسر داری باید جدی شروع کنی و براش وقت و انرژی کافی بذاری که بتونی در طول یکی دو سال یا چند سال به جایی برسی پخی بشی نیای بعد از چند سال هنوز نتونی مثلا از منابع اصلی و انگلیسی که توی نت ریخته استفاده کنی و مجبور باشی چندتا سوال مبتدی رو توی فرومهای فارسی بپرسی هنوز توی مسائل تکراری و پیش پا افتاده که به شکل های مختلف نمود میکنن گیر کنی.
الان من تالار اندروید رو نگاه کردم مثلا بالای 90% چنین آدمهایی و چنین مشکلات و سوالات پیش پا افتاده ای هست که یه سرچ توی گوگل بزنن براش ده تا منبع و سوال و جواب و مقاله میریزه.
کسی که نمیتونه از منابع اصلی این رشته استفاده کنه چرا میپره میخواد برنامه نویسی کنه از همون اول و خیلی زود برنامه بسازه؟
برید یادگیری برنامه نویسی رو شروع کنید، بجای سوال کردن و دست دست کردن، و در جریان هرچیزی دیدید مشکل دارید خب اول برید اون مشکل پایه رو روش کار کنید! بدون طی کردن پله های قبلی هیچوقت نمیتونید برنامه نویس واقعا درست و حسابی بشید و حیطهء دانش و بینش و توانایی شما خیلی محدود میشه کارتون در حد بازیهای سطحی بچه هاست در قیاس با اونچه که واقعا گسترهء این علم و فن هست. دلتون به یه مشت بازیچه و اعمال سطحی خوش میشه.
والا خیلی از اینا که شروع میکنن مثلا میخوان برنامه نویسی کنن بنظر من هنوز توی دانش و پایهء کارشون در ویندوز و لینوکس هم مشکل دارن باید اول برن اصول و دانش و مهارت کار کردن با سیستم عامل رو یاد بگیرن!
اشکال کار ملت ما همین سطحی و عجول بودنه و دست کم گرفتن چیزها همینطوری روی هوا. دوتا کد هم مینویسن کار میکنه فکر میکنن دیگه شدن برنامه نویس و همه چیز همینطوری به همین راحتی حله!
حقیقت اینکه این رشته از پایه از دکمهء پاور کامپیوتر و از ویندوز و لینوکس و خط فرمان شروع میشه و تا آخرش همه چیزش به هم ربط داره هر زمانی شما ممکنه به هر جزیی از هر گوشهء اون نیاز داشته باشی. از اولش هم همه چیز رو باید اصولی و با جدیت یاد گرفت به شکل علمی و درست و حسابی.

SZsXsZS
جمعه 04 دی 1394, 13:37 عصر
اصلا خود زبان برنامه نویسی که چیزی نیست.
کسی صرفا با یاد گرفتن هر چندتا زبان برنامه نویسی، برنامه نویس واقعی نمیشه.
وگرنه در حد Hello world نوشتن و یخورده بیشترش رو، چه خط فرمان چه گرافیکی، که یه بچه هم میتونه حفظ کنه انجام بده!
کد سرهم کردن و وصله و پینه با کمک و پرسش از این ور و اونور هم، که خیلی از برنامه نویسان حتی بعد از چند سال در این حد از سواد و توانایی هستن، بازم تعریف یه برنامه نویس واقعی نیست.
الان سایتها و نرم افزارهایی هستن بدون نوشتن یک خط کد واسه شما اپلیکیشن های کلیشه ای با جنگولک منگولک هم درست میکنن! حالا به یکی بعنوان نمونه کار ارائه بدید خبر نداشته باشه فکر میکنه اوه شما چقدر واقعا باسوادی توانایی برنامه نویسی داری!!
یه خانم خانه دار با همین روش یه اپلیکیشن موبایل درست کرده بود نوشته بود ازش 1800 هم پول درآورده!!

cheshmak816
جمعه 04 دی 1394, 22:28 عصر
ممنون از جوابتون دوستان
من با زبان سی پلاس پلاس کمی اشنایی دارم،مثلا ساختن برنامه ای که چند عدد رو جمع کنه و میانگینشون رو بگیره،فقط نمیدونم اینا اصلا چه فایده ای برای من داره؟!!!:بامزه:
برای ساخت یک برنامه ساده مثلا با زبان سی پلاس پلاس باید چیکار کنم
واقعا گیج شدم

پیام حیاتی
شنبه 05 دی 1394, 01:27 صبح
سلام شما اول حوزه ای را که علاقه دارید در آن فعالیت کنید مشخص کنید و تصمیم به یادگیری کنید بعد پرسش رو بدین شکل مطرح کنید که بر فرض برای طراحی وب سایت چه تخصص هایی باید پیدا کنم.(نخواین که در مورد همه زمینه ها توضیح داده بشه که خودش یک کتاب میشه).موفق باشید.

reza_noei
شنبه 05 دی 1394, 14:44 عصر
سلام

دوست عزیز به نظر من شما اول باید تکلیفتون با خودتون رو مشخص کنید و با خودتون دو دو تا چارتا کنید که چقدر به برنامه نویسی علاقمندید و حاضرید چقدر برای این علاقه زمان بگذارید.

طبعاً زبان های برنامه نویسی ++C و #C ، جاوا و زبان هایی از این دست جزو خانواده C محسوب میشوند و از نظر شکل دستوری بسیار نزدیک به هم هستند.
و دامنه ی وسیعی از برنامه های تحت ویندوز و لینوکس و مک، IOS و آندروید رو پوشش میدهند پس حتماً دشواری های خاص خودشون رو هم دارند.

اما مسئله ی اصلی درک شما از برنامه نویسی اینکه شما با این ابزارها تا چه میزان قدرت بیان ایده های خود را دارید. یعنی اینکه تا چه میزان میتوانید الگوریتم های مورد نظرتان را به کد تبدیل کنید.

اگر در این بخش مشکل دارید از زبان های ساده تر مثل basic و پایتون که هزینه یادگیری کمتری دارند را آغاز کنید.

در پروسه یاد گیری سعی کنید هر چند وقت یکبار به یک مقوله ناخنک بزنید مثلا ببینید برنامه نویسی تحت وب چطوره، شبکه چطوره و ... تا به تدریج بتوانید زمینه ای ایجاد کنید که در آن امکان تصمیم گیری آگاهانه برای شما فراهم شود.

از یادگیری نترسید همه ی ما این سختی ها را تجربه کرده ایم و مرتب با آن دست و پنجه نرم میکنیم.
مولا علی (ع) میفرمایند : "انسان از آن چه که نمیداند می هراسد"
پس این خاص شما نیست و همه ی ما باید بهای آنچه را که میخواهیم بپردازیم.