ورود

View Full Version : به دست آوردن مشخصات گوشی کاربر

nargesjooon
شنبه 05 دی 1394, 11:24 صبح
سلام خدمت اساتید محترم :لبخندساده:
بنده ی سوالی ذهنم را درگیر کرده ک ممنون میشم اگ کمکم کنید :افسرده:
هرچی تو اینترنت دنبالش گشتم چیزی ک متوجه کدها بشم پیدا نکردم :عصبانی++:
سوال؟ :اشتباه:
میخام توی برنامه م وقتی ک کاربر روی دکمه "کلیک" کلیک کرد مشخصات گوشی کاربر
مثلا مدل گوشی و ... برای من به صورت پیامک ارسال بشه :متفکر:
کسی میتونه در این موضوع بنده را راهنمایی کنه
با تشکر

pbm_soy
شنبه 05 دی 1394, 23:39 عصر
String manufacturer = Build.MANUFACTURER;
String model = Build.MODEL;

از پکیج android.os.build است

nargesjooon
یک شنبه 06 دی 1394, 17:30 عصر
String manufacturer = Build.MANUFACTURER;
String model = Build.MODEL;

از پکیج android.os.build است

میشه ی خرده واضح تر بگی
ممنون میشم

pbm_soy
یک شنبه 06 دی 1394, 23:39 عصر
واقعا سرچ کردید؟!
چطوری سرچ کردید؟!

در ضمن فکر میکنم واضح گفتم دو خطی که نوشتم مقادیری را در متغییرهای string ذخیره میکنند شما فقط این دوخط را مینوشتید و سپس مقادیر اون دو متغییر را جایی نمایش میدادید مثلا تو textview و خروجی آنها را بررسی میکردید
داخل متغییر اول نوع و مدل گوشی داخلش هست و متغییر دوم نام گوشی که کاربر داده!
در ضمن برای اطلاعات بیشتر به android.os.build نگاهی بیاندازید و ببینید داخلش چیاهست؟ میتوانید در محیط برنامه نویسی با زدن یک نقطه در ادامه build ببینید چه امکاناتی را میدهد ؟ ویا اینکه به صفحه راهنمای build در سایت android مراجعه کنید تا اطلاعات کاملی در مورد آن بدهد!
اگه سرچ میکردید کلاس زیرا از github پیدا میکردید که یک کلاس کامل تو این زمینه است!
امیدوارم که بلد باشید از این کلاس استفاده کنید!!!
https://github.com/amplitude/Amplitude-Android/blob/master/src/com/amplitude/api/DeviceInfo.java

nargesjooon
دوشنبه 07 دی 1394, 17:42 عصر
واقعا سرچ کردید؟!
چطوری سرچ کردید؟!

در ضمن فکر میکنم واضح گفتم دو خطی که نوشتم مقادیری را در متغییرهای string ذخیره میکنند شما فقط این دوخط را مینوشتید و سپس مقادیر اون دو متغییر را جایی نمایش میدادید مثلا تو textview و خروجی آنها را بررسی میکردید
داخل متغییر اول نوع و مدل گوشی داخلش هست و متغییر دوم نام گوشی که کاربر داده!
در ضمن برای اطلاعات بیشتر به android.os.build نگاهی بیاندازید و ببینید داخلش چیاهست؟ میتوانید در محیط برنامه نویسی با زدن یک نقطه در ادامه build ببینید چه امکاناتی را میدهد ؟ ویا اینکه به صفحه راهنمای build در سایت android مراجعه کنید تا اطلاعات کاملی در مورد آن بدهد!
اگه سرچ میکردید کلاس زیرا از github پیدا میکردید که یک کلاس کامل تو این زمینه است!
امیدوارم که بلد باشید از این کلاس استفاده کنید!!!
https://github.com/amplitude/Amplitude-Android/blob/master/src/com/amplitude/api/DeviceInfo.java

سلام ممنون بابت توضیح تون :لبخندساده: