View Full Version : خرید سرور
imdeveloper
یک شنبه 06 دی 1394, 14:22 عصر
سلام
خسته نباشید
ما یه استارتاپ هستیم و میخواستیم سرور بگیریم برای کارمون فقط میخواستم اگه میشه یکم راهنمایی کنید که چجوریاس و از کجا بهتره تهیه کنیم؟
mostafae
یک شنبه 06 دی 1394, 14:50 عصر
من خودم از میهن وب هاست خریداری میکنم
imdeveloper
یک شنبه 06 دی 1394, 15:43 عصر
میشه یه توضیحی بدین که چرا باید سرور بگیریم؟؟
و فرق سرور با هاست دقیقا در چیه؟؟
و اینکه کار کردن باهاش سخت نیست؟
پیام حیاتی
یک شنبه 06 دی 1394, 17:02 عصر
سلام
شما بفرمائید چه کاری می خواهید انجام بدید؟
imdeveloper
یک شنبه 06 دی 1394, 18:59 عصر
سایتمون رو بالا بیاریم
اما در کل اون سئوالاتی که پرسیدم رو میخوام اگه امکانش هست جوابش رو بگید چون خیلی کنجکاوم :لبخندساده:
pbm_soy
دوشنبه 07 دی 1394, 00:36 صبح
هاست یک فضایی از یک سرور است که دراختیار شما میگذارند
حالا این فضا فضای هارد دیسک است که برای ذخیره صفحات وب و یا ایمیلها و یا دیتابیس و غیره میتواند باشد
هاستها تنوع زیادی دارند که بسته به نیازتون میتوانید انتخاب کنید
ولی اگر سرور بگیرید یک کامپیوتر در اختیار شما میگذارند بصورت خام معمولا یک سیستم عامل نصب شده و یک نام کاربری و رمز عبور به شما میدهند از این پس به شما بستگی دارد که از آن کامپیوتر چه استفاده ای بکنید از فضای هارد دیسکش و یا از رم و قدرت پردازشش و میزان ترافیک شبکه ای که در اختیار آن دستگاه است میتوانید استفاده کنید حتی میتوانید فضاهایی از هارد دیسک را به افراددیگر اجاره بدهید و غیره در کل در این حالت شما دسترسی کامل به سرور را دارید و محدودیتی ندارید و باید توانایی مدیریت کردن آنرا داشته باشید
البته سرورها هم انواع دارند که دودشته عمده اختصاصی و مجازی دارد حتی این دو دسته هم میتوانند گروه بندی شوند!
حتی میتوانید خودتان یک دستگاه کامپیوتر را در محل شرکت به اینترنت وصل کنید و آنرا سرویس دهنده بکنید تقریبا بیشتر دانشگاهها سیستم انتخاب واحدشون به این شکل است که باز در اینصورت هم شما به دانش و توانایی خاصی نیاز دارید
توجه کنید که سرور فقط با وصل کردن یک کامپیوتر به اینترنت سرور نمیشود به خیلی تمهیدات سخت افزاری و نرم افزاری باید توجه داشته باشید!
بسته به هدف و نیازتون هاست و یا سرور تهیه کنید قبل از اینکار مطالعه وسرچ کنید
اگر فقط یک سایت ساده دارید حتی در حد یک فروشگاه نوپا همان هاست کفایت میکند ولی اگر تعداد کاربران و ترافیک سایت بالاست و همینطور خدمات خاصی ارایه میدهید و یا اینکه برنامه سایت شما طوری است که به منابع خاصی از سرور نیاز دارد میتوانید سرور بگیرید
من سعی کردم خیلی خلاصه چند نکته اصلی را بگم
darknes666
دوشنبه 07 دی 1394, 18:40 عصر
دوست عزیز شما اول باید به تعداد بازدید کننده ها توجه کنین اگر تعداد بازیدد کننده ها زیاده باید cpu سرور متناسب با تعدا بازدیدکنده ها باشه.از طرف دیگه این بازدید کننده ها تو سایت شما چه کارهایی انجام میدن؟مثلا دانلود میکنن؟فقط مطلب میخونن؟...
سایتتون چه مقدار اطلاعاتی رودر خودش در بر میگیره؟اینها موضوعاتی هستن که باید مشخص بشه و بعد ramوcpu رو متناسب با اون انتخاب کنین.
aaligoli
دوشنبه 07 دی 1394, 19:38 عصر
سلام
خسته نباشید
ما یه استارتاپ هستیم و میخواستیم سرور بگیریم برای کارمون فقط میخواستم اگه میشه یکم راهنمایی کنید که چجوریاس و از کجا بهتره تهیه کنیم؟
بنده شرکت هاستینگ دارم، اگر بیشتر مورد نیازتون رو بفرمایید میتونم کامل راهنماییتون کنم که از چه مشخصات سروری و چه کانفیگی باید استفاده کنید.
imdeveloper
دوشنبه 07 دی 1394, 22:00 عصر
ممنون از راهنمایی هاتون
بعد کار با سرور چطوره؟؟
mehdiomnia
چهارشنبه 09 دی 1394, 10:51 صبح
بچه ها
سرور پارس بگیرم یا هاست ایران برای 1 گیگ ؟ (داخل ایران)
سرور پارس قیمت سرورهای داخل ایرانش خیلی پایینه
A.Ordibehesht
یک شنبه 20 دی 1394, 23:46 عصر
سایتمون رو بالا بیاریم
اما در کل اون سئوالاتی که پرسیدم رو میخوام اگه امکانش هست جوابش رو بگید چون خیلی کنجکاوم :لبخندساده:
سلام
دوستان تا حدی پاسخ دادن اما اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید دو لینک زیر را مطالعه کنید:
سرور چیست ؟ (http://www.rastana.com/71/what-is-server/)
آشنایی با مفهوم هاستینگ و میزبانی وب (http://www.rastana.com/81/what-is-web-hosting/)
A.Ordibehesht
یک شنبه 20 دی 1394, 23:49 عصر
بچه ها
سرور پارس بگیرم یا هاست ایران برای 1 گیگ ؟ (داخل ایران)
سرور پارس قیمت سرورهای داخل ایرانش خیلی پایینه
توصیه می کنم نگاهی هم به قیمت های فراسو بندازین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.