ورود

View Full Version : گذاشتن عکس برای هرآیتم از لیست ویو

nargesjooon
یک شنبه 06 دی 1394, 21:06 عصر
سلام دوستان :لبخندساده:
یه سوال؟؟!
آیا میشه برای هر آیتم از یک لیست ویو ساده یا سفارشی شده یک بک گراند جدا گذاشت؟ :متفکر:

msroid
یک شنبه 06 دی 1394, 22:15 عصر
بله میشه اما توصیه نمیشه اینکارو بکنین...!!

nargesjooon
دوشنبه 07 دی 1394, 18:56 عصر
بله میشه اما توصیه نمیشه اینکارو بکنین...!!

چجوری میشه گذاشت؟! راهنمایی؟
و
براچی ؟!
پس از چ روشی استفاده کنم؟

msroid
دوشنبه 07 دی 1394, 21:10 عصر
چونکه باید از Custom ListView و Custom Adapter استفاده کنی و وقتی ما از اینها استفاده میکنیم یه الگویی هست به نام ViewHolder که ازش برای افزایش سرعت استفاده میکنیم. این الگو هر سطر ListView رو که ساخته میشه تا زمانی که در قاب گوشی قابل نمایش باشه در خودش نگه میداره و وقتی ListView تعداد سطرهاش زیاد شد و اسکرول خورد از اون سطرهاس ساخته شده قبلی استفاده میکنه و دیگه سطر نمیسازه. در واقع اگه ListView دارای 100 تا سطر باشه بسته به اندازه صفحه گوشی مثلا 10 تا سطر میسازه و برای 90 سطر دیگه از همین 10 سطر استفاه میکنه فقط اطلاعات جدید رو بهش میده.
حالا اگر بخوایم هر سطر یه رنگ داشته باشه یعنی باید همه اون 100 تا سطر رو بسازیم...!! اگر به اپلیکیشن های معتبر نگاه کنی تقریبا محاله ببینی همچین کاری کرده باشن اتفاقا خیلی ساده هستن و همه سطرها هم یک رنگ هستند چون سرعت اجرا رو بسیار افزایش میده.

nargesjooon
سه شنبه 08 دی 1394, 21:03 عصر
چونکه باید از Custom ListView و Custom Adapter استفاده کنی و وقتی ما از اینها استفاده میکنیم یه الگویی هست به نام ViewHolder که ازش برای افزایش سرعت استفاده میکنیم. این الگو هر سطر ListView رو که ساخته میشه تا زمانی که در قاب گوشی قابل نمایش باشه در خودش نگه میداره و وقتی ListView تعداد سطرهاش زیاد شد و اسکرول خورد از اون سطرهاس ساخته شده قبلی استفاده میکنه و دیگه سطر نمیسازه. در واقع اگه ListView دارای 100 تا سطر باشه بسته به اندازه صفحه گوشی مثلا 10 تا سطر میسازه و برای 90 سطر دیگه از همین 10 سطر استفاه میکنه فقط اطلاعات جدید رو بهش میده.
حالا اگر بخوایم هر سطر یه رنگ داشته باشه یعنی باید همه اون 100 تا سطر رو بسازیم...!! اگر به اپلیکیشن های معتبر نگاه کنی تقریبا محاله ببینی همچین کاری کرده باشن اتفاقا خیلی ساده هستن و همه سطرها هم یک رنگ هستند چون سرعت اجرا رو بسیار افزایش میده.
حقیقتش منظورتونو متوجه نشدم دوست گرامی :افسرده:

Mohadi
چهارشنبه 09 دی 1394, 13:51 عصر
حقیقتش منظورتونو متوجه نشدم دوست گرامی :افسرده:
میفرماین که میشه اما کند میشه چون نمیتونی ویوهلدر استفاده کنی. که استانداردم نیست کلا.

هرچند تو لیستهای با آیتم های زیاد خودش رو نشون میده اگر عناصر داخل لیستت تعدادشون کمه استفاده کن, با سوییچ و if و else ای چیزی که اگر فلان سطر بود ست کن این عکس و اگر اون بود فلان عکسو.
باید کلاس آداپتر جدید بنویسی برای لیست ویوت که بتونی کاستومایزش کنی. یک سرچ بزن نمونه اش زیاده تو نت, یک کپی پیست ساده و کارت حل میشه.

nargesjooon
چهارشنبه 09 دی 1394, 15:45 عصر
میفرماین که میشه اما کند میشه چون نمیتونی ویوهلدر استفاده کنی. که استانداردم نیست کلا.

هرچند تو لیستهای با آیتم های زیاد خودش رو نشون میده اگر عناصر داخل لیستت تعدادشون کمه استفاده کن, با سوییچ و if و else ای چیزی که اگر فلان سطر بود ست کن این عکس و اگر اون بود فلان عکسو.
باید کلاس آداپتر جدید بنویسی برای لیست ویوت که بتونی کاستومایزش کنی. یک سرچ بزن نمونه اش زیاده تو نت, یک کپی پیست ساده و کارت حل میشه.
تعداد آیتم های لیست من ب 20 تا هم نمیرسه :لبخندساده:

MansoorJ
پنج شنبه 10 دی 1394, 09:14 صبح
سلام
به نظر من استفاده از RecyclerView بهتر از لیست ویوو هست و به گفته گوگل مشکلات لیست یوو رو تا حدودی برطرف کرده.

nargesjooon
پنج شنبه 10 دی 1394, 12:50 عصر
سلام
به نظر من استفاده از RecyclerView بهتر از لیست ویوو هست و به گفته گوگل مشکلات لیست یوو رو تا حدودی برطرف کرده.
من تا الان همچین اسمی ب گوشم نخورده:لبخندساده:
نمیدونم طریقه کارکردن باهاش چیه؟

MansoorJ
پنج شنبه 10 دی 1394, 12:57 عصر
لایبرری تقریبا جدید گوگل هست و فوق العاده انعطاف پذیر هست.

توی اینترنت سرچ کنید میتونید آموزشای خوبی ازش پیدا کنید.

nargesjooon
پنج شنبه 10 دی 1394, 13:02 عصر
لایبرری تقریبا جدید گوگل هست و فوق العاده انعطاف پذیر هست.

توی اینترنت سرچ کنید میتونید آموزشای خوبی ازش پیدا کنید.
بله حق با شما است
الان سرچ کردم دیدم چجوریه
ممنون