View Full Version : سوال: تفاوت بین کنترل پنلی که خودمون طراحی می کنیم با کنترل پنل هاست یا نرم افزاری مثه cute ftp
پروگرامنویس
سه شنبه 08 دی 1394, 14:22 عصر
درود
توی آموزش های برنامه نویسی وب یه پخش به طراحی کنترل پنل تارنما می پردازه که وظیفش بارگزاری و مدیریت نوشته ها و فرتورها و ... توی تارنمامون هست.
اماو قتی هم که میخوایم یه فضا(هاست) برای بارگزاری تارنمامون بگیریم بسیاری شون دارای گزینه کنترل پنل هستند.حالا پرسشم اینکه این کنترل پنل هاست ها با کنترل پنلی که خودمون طراحی کردیم چیه و وقتی هاست دارای کنترل پنله چه نیازی که ما هم ی کنترل پنل سفارشی برای تارنمامون طراحی کنیم. و حتی اصلا با وجود نرم افزاری مثه cute ftp بازم چه نیازی به کنترل پنل کدنویسی شدست؟
دانیال دزفولی
سه شنبه 08 دی 1394, 19:15 عصر
سوالتون خیلی عجیبه !
از طریق cpanel میشه مطلب ارسال کرد ؟
میشه یه وبلاگ راه انداخت و اونو مدیریت کرد ؟
پروگرامنویس
سه شنبه 08 دی 1394, 20:19 عصر
ببین من تا الان وبسایت زیاد نوشتم اما راستش تاهلا هیچ کدوم رو توی نت آپ نکردم! :لبخندساده: بعبارتی فقط واسه تمرین نوشتم.می دونم پرسشم عجیبه و حتما اگه آپ کنم به پاسخم میرسم.ولی بهرحال منظور من اینه .موقع طراحی وبسایت بجزء برگهای اصلی "برگه نخست،درباره ما ،اخبار و..." یه سری برگه هم طراحی میکنیم که از طریقشون مدیر یا نویسنده سایت مطالب رو درج میکنه و توی همین بخش گزینه هایی مثه کمبوباکس و ... برای آپ کردن عکس و فایل و ... از هارد رایانه به روت سایت قرار میدیم درسته؟
پس با این حساب سی پنل فقط برای آپ کردن خود محتوی اصلی سایت(برگه های اصلی و کنترل پنل) باید بدرد بخوره دیگه چون بعدش با لاگین شدن تو بخش مدیریت سایتمون می تونیم فایل ها و عکسها و... رو از هارد دیسک تو سایتمون آپ کینم .
پروگرامنویس
سه شنبه 08 دی 1394, 20:21 عصر
آقا بی خودی مطلب رو کش دادم و پیچیده کردم بزار ساده تر بپرسم!وقتییکه من یه سایت رو می نویسم و آپش میکنم توی هاست برای قرار دادن فایل و عکس و... از کنترل پنلی که خودم نوشتم باید استفاده کنم یا از سی پنل خود هاست یا نرم افزارهای اف تی پی
پیام حیاتی
سه شنبه 08 دی 1394, 22:51 عصر
سلام
اگر برای سایت پنل مدیریت همانند cms ها ایجاد کرده باشید می تونید این کارو انجام بدید از طریق پنل مدیریت هاستینگ هم می توانید این کار را انجام بدید اما پنل مدیریت هاستینگ فقط جهت آپلود فایل ها نیست امکاناتی مثل ایجاد زیر دامنه ، ایجاد ایمیل info و ... را شامل می شود که نمی توان از طریق پنل مدیریتی سایت ایجاد شده به آنها دسترسی داشته باشیم و مدیریت کنیم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.