View Full Version : راهنمایی در مورد آپلود سایت
alimaker
سه شنبه 07 شهریور 1385, 09:17 صبح
دوستان عزیز سلام سوالی که داشتم مربوط به توضیح کامل نحوه آپلود صفحات سایت می باشد . لطفا در صورت امکان مرجع مناسبی برای حل مشکلاتم معرفی کنید .مثلا :
چگونگی آدرس دهی که با وارد کردن آدرس سایت صفحه اصلی ظاهر بشه و ....
marvel
سه شنبه 07 شهریور 1385, 10:40 صبح
برای این کار نرم افزار های مختلفی وجود داره. اما از طریق ویندوز هم میتونی این کار را انجام بدی.
تو MyComputer،Address Bar اسم هاستت را با پیشوند ftp تایپ کن. مثلا ftp.MySite.com (ftp://ftp.MySite.com)
(ftp://ftp.mysite.com/)حالا یه Dialog با عنوان Log on As ظاهر میشه. در قسمت UserName اسم هاست (مثلا MySite.com)
و در قسمت Password کلمه عبور هاست را وارد کرده و Logon شوید.
در این قسمت یه Folder به اسم www.root (http://www.root/) وجود داره. داخل این Folder می تونید صفحات سایت را کپی کنید.
صفحه ای که به نام index یا home یا defult باشه به عنوان صفحه اصلی سایت Load میشه.
امیدوارم مفید باشه
m_nejad
سه شنبه 07 شهریور 1385, 11:05 صبح
با نرم افزار cuteFtp کار کردم، خوبه
اخیرا هم با TotalCmd کار کردم
alimaker
سه شنبه 07 شهریور 1385, 15:59 عصر
از راهنمایی شما ممنونم .مشکلم تا حد زیادی حل شد . فقط یه سوال نرم افزارهایی که معرفی کردین به صورت خودکار همه پوشه ها و صفحات سایت رو ایجاد می کنن یا صرفا انتقال دهنده صفحات و فایلهای مربوطه هستن ؟
fdaliry
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 00:53 صبح
سلام
من تو سایت somee ثبت نام کردم ولی وقتی میرم سایتما از طریق نرم افزار اف تی پی آپلود کنم ارور زیر را میده
ممنون میشم کمکم کنید
550Access is denied
smhnaji
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 01:08 صبح
از راهنمایی شما ممنونم .مشکلم تا حد زیادی حل شد . فقط یه سوال نرم افزارهایی که معرفی کردین به صورت خودکار همه پوشه ها و صفحات سایت رو ایجاد می کنن یا صرفا انتقال دهنده صفحات و فایلهای مربوطه هستن ؟
CuteFTP رو که خودم باش کار کردم و میدونم که زیرشاخهها رو هم میسازه.
اون یکی نرمافزار رو من امتحان نکردم اما به احتمال 125.23% اونم زیرشاخهها رو مطابق با زیرشاخههایی که تو شاخهی اصلی وجود داره، درست میکنه و فایلها رو با همون ترتیب آپلود میکنه.
درضمن درمورد برنامههای FTP client، میتونی از Fireftp برای فایرفاکس استفاده کنی. خیلی عالیه.
من فقط با همون FireFTP استفاده میکنم. عالیه :)
http://fireftp.mozdev.org/
موفق باشی دوست خوبم
majidgbox
دوشنبه 05 اسفند 1387, 15:00 عصر
برای این کار نرم افزار های مختلفی وجود داره. اما از طریق ویندوز هم میتونی این کار را انجام بدی.
تو MyComputer،Address Bar اسم هاستت را با پیشوند ftp تایپ کن. مثلا ftp.MySite.com (ftp://ftp.MySite.com)
(ftp://ftp.mysite.com/)حالا یه Dialog با عنوان Log on As ظاهر میشه. در قسمت UserName اسم هاست (مثلا MySite.com)
و در قسمت Password کلمه عبور هاست را وارد کرده و Logon شوید.
در این قسمت یه Folder به اسم www.root (http://www.root/) وجود داره. داخل این Folder می تونید صفحات سایت را کپی کنید.
صفحه ای که به نام index یا home یا defult باشه به عنوان صفحه اصلی سایت Load میشه.
امیدوارم مفید باشه
سلام من اسم سایت مو بعد از ftp در مای کامپیوتر در قسمت ادرس باز تایپ کردم و زدم این ارور رو داد
میشه کمکم کنید
اینم عکسش
http://marmolak.net/images/m9w9nsfcch9a6b5zepe.jpg
نسیم 96
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 11:16 صبح
با سلام
من تمام سفحات سایت رو با cuteftp آپلود کردم.در ضمن دیتابیس هم دارم.
اولا:دیتابیس رو باید چه طوری آپلود کرد؟
ثانیا:وقتی اسم سایت رو تایپ می کنم این ارور رو می ده؟Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed
ممنونم.
kashaneh
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 12:43 عصر
من تمام سفحات سایت رو با cuteftp آپلود کردم.در ضمن دیتابیس هم دارم.
اولا:دیتابیس رو باید چه طوری آپلود کرد؟
ثانیا:وقتی اسم سایت رو تایپ می کنم این ارور رو می ده؟
دوست عزیز
1 - دیتابیس خود را هم از طریق همان CuteFtp می توانید به هاست خود منتقل کنید... فقط چنانچه هاست شما دارای پوشه مخصوصی برای دیتابیس هست، حتما بانک اطلاعاتی خود را به آن پوشه منتقل کنید...
2 - خطای پیش آمده هنگامی ظاهر می شود که شما در آن پوشه فایلی با نام های index یا Default (با هر پسوند و کدنویسی که باشد) وجود نداشته باشد... در اینصورت لیستی از فایل های درون پوشه نمایش داده می شود که جهت امنیت، اکثر سرورها این امکان را غیر فعال می کنند.
موفق باشی
mojniknam
جمعه 21 فروردین 1388, 17:32 عصر
من با 3D FTP كار كردم كه خيلي عاليه
mojtaba00
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 11:58 صبح
من از FileZila استفاده می کنم. فوق العادست.
حتما امتحان کنید.
AhoO-sh
یک شنبه 11 بهمن 1388, 10:04 صبح
میشه نحوه کار با filezilla رو توضیح بدین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.