PDA

View Full Version : خبر: سیستم تصمیم یار

salar IT man
پنج شنبه 10 دی 1394, 13:39 عصر
از این قسمت برای دریافت آن میتوانید اقدام کنید (http://www.dotnettips.info/projects/details/27)

این سیستم جهت نگهداری سوابق آموزشی و پژوهشی اساتید مراکز آموزشی و دانشگاهها و نیز نگهداری ارزیابی مقالات و مصاحبه‌های کیفی جهت انجام امور استخدامی و ارتقاء شغلی ایشان است .لازم به ذکر است که در این سیستم می‌توان در اکثر موارد از الصاق فایلهای ضمیمه نیز بصورت مستقیم یا از طریق اسکن اسناد مربوط بهره برد .

امکانات

مدیریت کاربران
مدیریت گروه‌های کاربری با دسترسی داینامیک
یکپارچه شده با سیستم لاگ گیری Elmah به صورت مپ شده به یک اکشن
سیستم پیغام خصوصی با امکان افزودن فایل
مدیریت مراکز کارآموزی و دوره‌ها برگزار شده آن
مدیریت عنوان ها
مدیریت ارزش گذاران
مدیریت مراکز آموزش عالی
مدیریت سوالات با امکان ساخت سوالات به صورت داینامیک
مدیریت اساتید و امکان جستجو و صفحه بندی به صورت ajax ای
سیستم ارجاع اساتید به اپراتور‌ها برای کار بر روی اطلاعات آنها
قابلیت ردیابی درج کننده و آخرین تغییر دهنده اطلاعات
فرم مشخصات استاد
مدیریت آدرس‌های استاد
مدیریت اولویت‌های تصویب شده استاد
مدیریت سوابق تحصیلی استاد
مدیریت موضوعات مورد علاقه استاد
مدیریت مصاحبه‌های انجام شده با استاد
مدیریت سوابق تدریس علمی استاد
مدیریت سوابق تدریس سازمانی استاد
مدیریت سوابق پژوهشی استاد
مدیریت سوابق کاری استاد
ارزیابی از استاد و مدیریت آنها
مدیریت دوره‌های ضمن خدمت استاد
ارزیابی از مقالات استاد و استفاده از سوالات داینامیک ایجاد شده در این قسمت
سیستم ورود
مدیریت لیست ارجاع‌های اپراتور‌ها در ازطریق منو کاربری (در صورتی که این کاربری به گروه کاربری سیستمی اپراتور‌ها اضافه شده باشد)
سیستم لاگ آماری از تغییرات داده‌های یک سری جداول خاص
سیستم لاگ عملیات کاربران
نمایش بنچ مارک‌ها در صفحه اول مدیریت
طراحی انواع سوال امتیازی پاسخ کوتاه پاسخ بلند چند گزینه ای چند انتخابی چند گزینه ای تک انتخابی
امکان اختصاص ضرایت وزنی برای سوالات به منظور محاسبه امتیاز برای استاد
UX و UI مورد قبول
قابلیت Inline Editing
یکپارچه سازی Filestream با EF Code First
قالب واکنشگرا (شخصی سازی شده)
چینش تمامی منو‌ها بر اساس دسترسی ها
قابلیت اسکن فایل

138063

138064138066138067138065

sg.programmer
شنبه 12 دی 1394, 18:34 عصر
سلام خطا میده؟

GILAS_MVC
شنبه 12 دی 1394, 21:59 عصر
پروژه رو در VS2015 باز کنید
روی سولوشن کلیک راست کنید و EnableNuGetPackageRestore و انتخاب کنید
پروزه رو بیلد کنید

sg.programmer
شنبه 12 دی 1394, 22:17 عصر
آیا با VS2013 امکان پذیر نیست؟؟؟

GILAS_MVC
شنبه 12 دی 1394, 22:32 عصر
آیا با VS2013 امکان پذیر نیست؟؟؟

فکر نکنم
من هم تو دیتا موندم پیداش نمی کنم
Code First هست این پروژه؟

moradian
یک شنبه 13 دی 1394, 22:54 عصر
سلام دوستان. بنده هم تو vs2015 بازش کردم تو فایل web.config هم تنظیمات رشته اتصال رو انجام دادم ولی خطای میده:
Cannot open database "DicisionDB" requested by the login. The login failed.
Login failed for user 'MyPC\MyUser'.
اگه به روش یوزرپس اسکیوئل هم لاگین بشم بازم خطا میده.
دوستان کسی اکی کرده؟ ورژن اسکیوئل سرورم 2008 R2 هست

salar IT man
دوشنبه 14 دی 1394, 11:56 صبح
نکته تکمیلی :

لطفا بازخورد های خود را در سایت دات نت تیپس (http://www.dotnettips.info/projectissues/project/27) مطرح کنید.
لازم است ساخت دیتابیس را با code migration انجام دهید. برای این کار در کنسول نیوگت ، پروژه Decision.DataLayer را انتخاب کرده و پروژه Decision.Web را هم Set As startup project انتخاب کنید و سپس رشته اتصال را تنظیم کرده و لازم است تنظیمات Filestream بر روی نمونه Sql server شما کانفیگ شده باشد ؛ سپس دستور update-database را اجرا کنید.

موفق باشید.

moradian
پنج شنبه 17 دی 1394, 09:20 صبح
نکته تکمیلی :

لطفا بازخورد های خود را در سایت دات نت تیپس (http://www.dotnettips.info/projectissues/project/27) مطرح کنید.
لازم است ساخت دیتابیس را با code migration انجام دهید. برای این کار در کنسول نیوگت ، پروژه Decision.DataLayer را انتخاب کرده و پروژه Decision.Web را هم Set As startup project انتخاب کنید و سپس رشته اتصال را تنظیم کرده و لازم است تنظیمات Filestream بر روی نمونه Sql server شما کانفیگ شده باشد ؛ سپس دستور update-database را اجرا کنید.

موفق باشید.
ممنون از پاسختون. تو سایت DotNetTips قبلا عضو شدم ولی هزار ماشاا... آقای مهندس نصیری تا چشم به هم بزنی بخاطر کم کاریت غیرفعالت می کنه!(اونجا ظاهرا سایت از ما بهترونه :D) برا همین اینجا مطرح کردم. علت اینکه برا این دیتابیس از FileStream استفاده کردین چیه؟ نمیشه نباشه؟ یا اگه باشه تو توزیعش هم باید تو سیستم کاربر کانفیک بشه؟ چون تا حالا من تجربه نداشتم.
البته ناگفته نمونه من دستی Migration نکردم. اومدم یه خط کد تو سازنده کلاس ApplicationDbContext همون DataLayer پروژه گذاشتم و یه بار اجرا کردم دیتابیس ساخته شد:

Database.SetInitializer(new CreateDatabaseIfNotExists<ApplicationDbContext>());

بازم ممنون جناب ربال
یاشاسون ربال (بیر یاخچه کیشه :D)

parsdarab
پنج شنبه 17 دی 1394, 10:33 صبح
سلام
اکانت منم غیر فعال شد.
دوباره با یک اکانت دیگه ثبت نام کردم با اونم نمیشه وارد شد
مثل اینکه علاوه بر ادرس ایمیل ip طرف هم ثبت میشه
یعنی اگه یه شخص با استفاده از هر چند تا نام کاربری بخواد ثبت نام کنه اما ip اون یکی باشه بازم نمی تونه!!!

RIG000
پنج شنبه 17 دی 1394, 13:14 عصر
با فیلتر شکن وارد نشید

salar IT man
پنج شنبه 17 دی 1394, 15:05 عصر
ممنون از پاسختون. تو سایت DotNetTips قبلا عضو شدم ولی هزار ماشاا... آقای مهندس نصیری تا چشم به هم بزنی بخاطر کم کاریت غیرفعالت می کنه!(اونجا ظاهرا سایت از ما بهترونه :D) برا همین اینجا مطرح کردم. علت اینکه برا این دیتابیس از FileStream استفاده کردین چیه؟ نمیشه نباشه؟ یا اگه باشه تو توزیعش هم باید تو سیستم کاربر کانفیک بشه؟ چون تا حالا من تجربه نداشتم.
البته ناگفته نمونه من دستی Migration نکردم. اومدم یه خط کد تو سازنده کلاس ApplicationDbContext همون DataLayer پروژه گذاشتم و یه بار اجرا کردم دیتابیس ساخته شد:

Database.SetInitializer(new CreateDatabaseIfNotExists<ApplicationDbContext>());

بازم ممنون جناب ربال
یاشاسون ربال (بیر یاخچه کیشه :D)

خواهش میکنم.
این سیستم که سورس آن الان در دسترس عموم هست ، تغییر یافته یک پروژه تجاری میباشد ؛ Filestream یا بهتر از اون Filetable مکانیزمی دارند که با Filesystem یکپارچه شده اند و برای فایل های بیشتر از 256 کیلو بایت پیشنهاد میشه استفاد کنید . خلیی مزایا خواهد داشت که پیشنهاد میکنم سری مقالاتی (http://www.dotnettips.info/Post/331) که آقای نصیری منتشر کردند را مطالعه کنید . این کتاب (http://download.red-gate.com/ebooks/SQL/Art_of_SS_Filestream_Sebastian_and_Aelterman.pdf) هم خیلی مفید خواهد بود.
همچنین این پادکست (http://nikamooz.com/binary-data/) هم خیلی خوب است.

parsdarab
جمعه 18 دی 1394, 08:20 صبح
با فیلتر شکن وارد نشید

با فیلتر شکن سایت باز نمیشه
مثل اینکه بر اساس رنج ip ایران محدود شده