ورود

View Full Version : سوال: سوال access

mohsenvaezy
جمعه 11 دی 1394, 19:08 عصر
با سلام
یه نرم افزار جامع میخوام درست کنم شامل بخش های اتوماسیون اداری ،ارسال پیامک،حسابداری حرفه ای، انبارداری ، دفترچه تلفن،حقوق و دست مزد،اماکن ورزشی،حضور و غیاب و .... که تحت شبکه باشه
آیا میشه تو access هر کدوم از این بخش هارو درست کنم و با هم مرتبط باشند و ایا access امکانات کامل برای داشتن این بخش ها با جزییات کامل رو داره یا باید از برنامه نویسی با c# , delfi , غیره استفاده کنم
ضمنن میخوام کاربران مختلف سطوح دسترسی مختلف داشته باشند

alirezabahrami
جمعه 11 دی 1394, 19:44 عصر
با سلام
یه نرم افزار جامع میخوام درست کنم شامل بخش حسابداری حرفه ای، انبارداری ، دفترچه تلفن،حقوق و دست مزد،اماکن ورزشی،حضور و غیاب و .... که تحت شبکه باشه
آیا میشه تو access هر کدوم از این بخش هارو درست کنم و با هم مرتبط باشند و ایا access امکانات کامل برای داشتن این بخش ها با جزییات کامل رو داره
ضمنن میخوام کاربران مختلف سطوح دسترسی مختلف داشته باشند
سلام
شدنش که میشه ، ولی شرطش این است که 1- از تسلط و اشراف بالائی در زمینه برنامه نویسی در محیط اکسس برخوردار باشید و 2 - بسته به تعداد رکوردها و تعداد کاربران ، باید یکی از گزینه های اکسس یا اسکیوال سرور بعنوان بانک اطلاعاتی انتخاب نمائید .
یا علی

mohsenvaezy
جمعه 11 دی 1394, 19:53 عصر
سلام
شدنش که میشه ، ولی شرطش این است که 1- از تسلط و اشراف بالائی در زمینه برنامه نویسی در محیط اکسس برخوردار باشید و 2 - بسته به تعداد رکوردها و تعداد کاربران ، باید یکی از گزینه های اکسس یا اسکیوال سرور بعنوان بانک اطلاعاتی انتخاب نمائید .
یا علی

اکسس حدودا چند رکورد و کاربر رو ساپورت میکنه؟

mohsenvaezy
جمعه 11 دی 1394, 19:56 عصر
اکسس حدودا چند رکورد و کاربر رو ساپورت میکنه؟

درمورد اسکیوال ینی باید بانک اطلاعاتی شو تو اسکیوال درست کنم و به اکسس متصل کنم؟

saeed28541
جمعه 11 دی 1394, 21:01 عصر
سلام.
اون جور که بیان میشه بانک اطلاعاتی اکسس تاحدود100.000رکورد را خوب پشتیبانی می کنه و به بالاتر مشکل پیدا میکنه.ولی اسکیو ال این محدودیت را نداره.
نکته بعدی اینکه کار و کد نویسی با اکسس نسبت به دلفی و سی شارپ راحتره ولی به طبع این راحتی محدودیت هایی را براتون ایجاد می کنه.
از نظر قدرت،دقت و امنیت و کیفیت به نظر بنده سی شارپ بهتره.

mohsenvaezy
جمعه 11 دی 1394, 21:03 عصر
سلام.
اون جور که بیان میشه بانک اطلاعاتی اکسس تاحدود100.000رکورد را خوب پشتیبانی می کنه و به بالاتر مشکل پیدا میکنه.ولی اسکیو ال این محدودیت را نداره.
نکته بعدی اینکه کار و کد نویسی با اکسس نسبت به دلفی و سی شارپ راحتره ولی به طبع این راحتی محدودیت هایی را براتون ایجاد می کنه.
از نظر قدرت،دقت و امنیت و کیفیت به نظر بنده سی شارپ بهتره.

ممنون از راهنماییتون