ورود

View Full Version : سوال: مشکل در ثبت اعداد فارسی در فیلد های smallint , decimal و ...

jaykob
شنبه 12 دی 1394, 09:19 صبح
سلام و احترام

من در برنامه ام فیلد هایی رو که smallint یا decimal یا عددی تعریف کردم زمانی که کاربر در View اعداد رو به صورت فارسی ( کیبورد فارسی باشد ) وارد کند مقدار صفر در دیتابیس ثبت می شه . ممنون می شم راهنمایی کنید که این مشکل رو حل کنم

با تشکر

mbasirati
شنبه 12 دی 1394, 15:21 عصر
من این مشکل رو داشتم. یه تابع نوشتم که قبل از ثبت عدد رو (البته من برای فیلدهای تاریخ بود) به یه تابع بفرستید تا اعداد فارسی رو با اعداد انگلیسی جایگزین کنه.

jaykob
شنبه 12 دی 1394, 15:56 عصر
من این مشکل رو داشتم. یه تابع نوشتم که قبل از ثبت عدد رو (البته من برای فیلدهای تاریخ بود) به یه تابع بفرستید تا اعداد فارسی رو با اعداد انگلیسی جایگزین کنه.

سلام

ممنون . امکانش هست تابع رو قرار بدید تا بتونم ازش استفاده کنم ایده ای برای نوشتن این تابع ندارم

mbasirati
شنبه 12 دی 1394, 23:30 عصر
همونطور که گفتم من برای تاریخ این کارو میکردم و چون فرمت رشته ای بود از این کد که فکر میکنم توی همین برنامه نویس پیدا کردم استفاده میکردم. شما هم نهایتا میتونید اول عدد رو به رشته تبدیل کنید و اعداد رو جایگزین کنید و بعد دوباره تبدیل به عدد کنید.

date = date.Replace("۰", "0").Replace("۱", "1").Replace("۲", "2").Replace("۳", "3").Replace("۴", "4").Replace("۵", "5").Replace("۶", "6").Replace("۷", "7").Replace("۸", "8").Replace("۹", "9");

salar IT man
یک شنبه 13 دی 1394, 00:22 صبح
سلام و احترام

من در برنامه ام فیلد هایی رو که smallint یا decimal یا عددی تعریف کردم زمانی که کاربر در View اعداد رو به صورت فارسی ( کیبورد فارسی باشد ) وارد کند مقدار صفر در دیتابیس ثبت می شه . ممنون می شم راهنمایی کنید که این مشکل رو حل کنم

با تشکر
بهترین روش برای این حالات پیاده سازی Model Binder برای نوع داده هایی که مد نظرتون هست .

jaykob
یک شنبه 13 دی 1394, 07:44 صبح
بهترین روش برای این حالات پیاده سازی Model Binder برای نوع داده هایی که مد نظرتون هست .

سلام و تشکر

امکانش هست یک مثال و توضیح بیشتری بدید

salar IT man
دوشنبه 14 دی 1394, 11:51 صبح
سلام و تشکر

امکانش هست یک مثال و توضیح بیشتری بدید

این مقاله (http://www.dotnettips.info/post/1418/modelbinder-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-asp-net-mvc) را مطالعه کنید

یک پیاده سازی هم برای یک کاربرد خاص دیگه هم میتونه این باشه (https://github.com/rabbal/Decision/blob/master/src/Decision.Common/Controller/DecimalModelBinder.cs)