View Full Version : بازگشت اطلاعات در یک جدول
fatimah
سه شنبه 07 شهریور 1385, 14:00 عصر
سلام دوستان
توی فایلی که ضمیمه کردم ، وقتی که کلید تحول رو می زنم از لیست کتابها وقتی یه کتاب رو برای یه نفر ثبت می کنی برای دفعه ی بعد اون کتاب از لیست کتب حذف میشه تا به شخص دیگه ای داده نشه . حالا برای برگشتش می خوام وقتی که کلید "بازگشت" رو زدم ، و بعد چک باکس "بازگشت" توی ساب فرم رو برای یه کتاب خاص فعال ( تیکدار) کردم اون کتاب به لیست کتابهام برگرده . ولی نمی دونم چه طوری این کار رو انجام بدم . میشه خواهشا راهنمائی کنین؟
samaneh_h
سه شنبه 07 شهریور 1385, 14:09 عصر
یه پیشنهاد
اول یه فیلدی توی تیبل لیست کتابهات ایجاد کن به نام موجودیت (از نوع Boolean- Yes/NO) که اگه تو کتابخونه موجود بود بایدtrue باشه.
خوب وقتی کتاب رو به کسی دادی این وضعیت رو False کن و وقتی برگشت دوباره True کن
موقع گزارش گیری از کتابهای موجودت هم باید شرط اینو بذاری که موجودیت شون true باشه.اینجوری فقط کتابهایی رو نشون میده که امانت ندادی
اگه از کتابهایی که امانت دادی هم بخوای لیست بگیری باید شرط اینو بذاری که موجودیت شون False باشه
fatimah
سه شنبه 07 شهریور 1385, 14:12 عصر
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت ولی نمیشه همین بالائی رو یه کاریش کرد ؟
samaneh_h
سه شنبه 07 شهریور 1385, 14:18 عصر
بیبن همه کاری میشه تو اکسس کرد ولی من دارم این پیشنهاد رو میدم که بعداً به مشکل دیگه ای بر نخوری من فکر میکنم بد نیست بعضی قسمتهای برنامه تو تغییر بدیاینجوری برنامه نوشتن برای خودتم راحت تر می شه.برنامه تو نگاه میکنم اگه راهشو پیدا کردم میگم
fatimah
سه شنبه 07 شهریور 1385, 15:18 عصر
ممنون دوست عزیز
ولی چون من فرصتی برای دوباره درست کردن این برنامه ندارم ، میگم که همین طوری یه کاریش بکنیم
samaneh_h
سه شنبه 07 شهریور 1385, 16:08 عصر
ببین من ساب فرمت و دوباره درست کردم
یه نگاه هم به کوئریت بنداز
اون دوتا دکمه بازگشت و تحویل که کاری انجام نمیدن جز دسترسی بگیرن و بدن
شاید من باز درست نفهمیدم اگه بازم اون چیزی نبود که میخواستی برام پیغام بذار فردا صبح روش برات کار کنم
fatimah
سه شنبه 07 شهریور 1385, 18:42 عصر
سلا دوست عزیز
ازت خیلی خیلی ممنونم . تا اینجاش که درسته ولی کاش یه کم بیشتر توضیح می دادی که چی کار کردی درست شده تا من هم می فهمیدم .
ولی یه دنیا ازت ممنونم
samaneh_h
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 07:57 صبح
ببین توی کوئری هات من یک مورد اضافه کردم..بعلاوه رکوردهایی که تو کوئریت خواسته بودی نشون بده من اون رکورد هایی که بازگشت شون توی تیبل امانت -1 (تیک خورده) رو هم گفتم نشون بده
از ساب فرمت هم allow edit و allow Entry رو باید true میکردی
بهمین راحتی.موفق باشی
fatimah
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 11:42 صبح
ممنون دوست عزیز .
حالا یه چیز دیگه . آیا میشه دستوراتی رو اضافه کرد که بعد وقتی یه کتابی تیکدار شد یعنی برگشت داده شد دیگه توی جدول امانت نامش نمونه . یعنی از لست جدول امانت هم اسمش حذفش بشه . چون دیگه نمیشه اون کتاب رو به همون شخص امانت داد .
مثال : من کتاب "با خاتم عشق" با کد "100" رو به شخصی با کد "101" امانت می دوم . بعد برگشت می زنم براش . یعنی "بازگشت" رو تیکدار می کنم .
برای دفعه ی بعد که خواستم همین کتاب رو به اون شخص امانت بدم دیگه این اجازه رو به من نمی ده .
حالا میشه اسم این کتاب رو که فیلد بازگشتش تیک خورده رو از جدول امانت حذفش کرد ؟
اگه اینو هم بگین ممنون میشم .
موفق باشین ...
samaneh_h
چهارشنبه 08 شهریور 1385, 11:58 صبح
ببین یادته تو یه پست دیگه بهت گفتم طراحی تیبلات اشتباه هست و یه تیبل باید اطلاعات امانت رو نگهداره و یه تیبل باید اطلاعات اعضای کتابخونه رو...خب اون اینجا نشون میده که باید اینکارو میکردی
تو اگه تو تیبل امانت فیلد تحویل و بازگشت رو می ذاشتی دیگه هیچ مشکلی پیش نمیومد
الان میشه یه کاری کرد که با زدن تیک بازگشت اون رکورد از تیبل حذف شه ولی اینکار منطقی ای نیست می دونی اینجوری نمیتونی گزارش از روند چرخش یک کتاب بگیری.یا اطلاعات امانت قبلی که برگشته همه پاک میشه.ببین جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته.من میگم هنوز که اینقدر پیش نرفتی بیا و تیبل هاتو نرمالیزه کن بعدا به مشکل بر میخوری هاااا.الان اون تیبل پرسنل خیلی مشکل داره یعنی فقط داره یه تحویل و بازگشت رو نگه میداره. حالا اگه یکسی چند تا کتاب که دستش بود رو تو چند روز مختلف برگردوند چی؟؟؟
اگه تو نرمالیزه کردن کمک خواستی خبرم کن
fatimah
شنبه 11 شهریور 1385, 19:13 عصر
سلام دوستان
توی فایل ضمیمه تا حدی اشکالی که مطرح کردم به کمک دوست خوبم Samaneh حل شده ولی یه ایرادی داره که خواهش می کنم اگه کسی می تونه درستش کنه چون هر کاریش کردم درست نشد که نشد و شدیدا به جوابش نیاز دارم .
ایرادش اینه : وقتی که نام کتابی رو وارد می کنی ( شماره کتاب خودکار وارد فیلد مربوطه میشه ) در صورتی که کتاب مثلا "قرآن کریم" رو به یکی امانت بدی دیگه اسم اون کتاب توی لیست کتب وجود نداره که به یکی دیگه هم بدی . تا اینجاش درست . وقتی که برگشت می زنی ( یعنی چک باکش "بازگشت" رو تیکدار می کنی اسم اون کتاب به لیست بر می گرده . تا اینجاش هم درست . باز می خوای همون کتاب رو به یکی دیگه بدی . باید بازم اسم کتاب از لیست حذف بشه ولی دیگه این اتفاق نمی افته یعنی فقط برای بار اول که کتاب رو امانت می دی اسمش از لیست حذف میشه و دیگه این اتفاق نمی افته .
از دوستان خواهش می کنم کمک کنن .
موفق باشین ...
mohsenna30ri
یک شنبه 12 شهریور 1385, 06:40 صبح
وقتی از فرم اصلی گزینه امانت رو انتخاب می کنی فرم امانت باز می شه
حالا چرا گزینه اضافه کردن یک امانت نداره؟
ثانیا ببخشید این برنامه از پایه خراب است یعنی جداول درست طراحی نشده اند واسه همین در مراحل بعدی یعنی همین مراحل که الان رسیدی به مشکلات اساسی برخورد کردید حالا چکار کنم به فرمتون اضافه کردن امانت رو اضافه کنم یا خیر؟
--------------------
ببینید شما اطلاعات فرمتون رو از یک کوئری گرفتید که قابل اضافه کردن نیست
می تونیم سریع جداول رو اصلاح کنیم
mohsenna30ri
یک شنبه 12 شهریور 1385, 06:47 صبح
تو ویندوز ایکس پی هستی؟
--------------------
فونت ها به هم ریخته
mohsenna30ri
یک شنبه 12 شهریور 1385, 07:04 صبح
ارتباط جداول به نظر من اشتباه است
mohsenna30ri
یک شنبه 12 شهریور 1385, 08:38 صبح
جدول و فرم های تصحیح شده به پیوست ارسال می شود
اگر فونتی ناشناخته است انرا تغییر دهید
در تغییرات از فونت B Nazanin استفاده کردم
4862
fatimah
یک شنبه 12 شهریور 1385, 20:55 عصر
سلام
ممنون از شما آقای نصیری .
بله توی ویندوز ایکس پی هستم
ارتباط جداول به نظر خودم درسته
فرمی که پیوست هست نمونه ای از برنامه ی منه .
برنامه پیوستتون برای من باز نمیشه و اجازه ی ورود بهش رو به من نمیده
ممنون ...
Ali_Fallah
یک شنبه 12 شهریور 1385, 21:29 عصر
سلام
من برنامه شما رو اصلاح کردم ولی متاسفانه آنقدر سیستم من کند هست که برای نوشتن همین چند خط هم کلی وقت صرف کردم تا صفحه کاملا باز بشه
چه برسه باینکه فایل رو ضمیمه کنم...
mohsenna30ri
دوشنبه 13 شهریور 1385, 06:47 صبح
برنامه پیوستتون برای من باز نمیشه و اجازه ی ورود بهش رو به من نمیده
ممنون ...
احتمالا بخاطر فونته یا اسم فارسی یا مشکل دانلود یا ...
اما تو سیستم خودم که خیلی راحت باز می شه دوباره اپلود میکنم4873
samaneh_h
دوشنبه 13 شهریور 1385, 08:18 صبح
ببین درست شد.....
mohsenna30ri
دوشنبه 13 شهریور 1385, 09:15 صبح
دستتون درد نکنه اما فکر کنم از رابطه بین جداول خبری نیست؟!!
یک سری به relationShip دیتا بیس تان بزنید!
داخل فرم امانت اگر کد یک کتاب وارد شد باید کتاب معادل آن نمایش داده شود ولی با این فرم شما می توانید یک کد با عنوان کتاب دیگر را در یک رکورد به فرد امانت گیرنده تحویل دهید چرا نمی خواهید باور کنید که جدول این بانک مشکل دارد!
samaneh_h
دوشنبه 13 شهریور 1385, 10:59 صبح
من به طراح بانک گفتم ولی ایشون چون خیلی از کارهای طراحی رو انجام دادن و فرصتشون کم بود خواستند که به همین صورت ادامه داده بشه.در ضمن میخواستند که با انتخاب نام کتاب کد متناظر اون بیفته نه بر عکس
fatimah
دوشنبه 13 شهریور 1385, 11:13 صبح
سلام .
ممنون از راهنمائی هاتون .
من توی طراحی فرم خودم فیلدی که شماره کتاب وارد اون میشه رو غیر فعال کردم یعنی ENABLE اون رو false کردم پس کاربر امکان اینکه بخواد شماره رو دستی وارد کنه نداره
fatimah
دوشنبه 13 شهریور 1385, 11:18 صبح
اینکه من نام کتاب رو وارد میکنم به جای شماره کتاب خواسته و اصرار کاربره .
samaneh_h
دوشنبه 13 شهریور 1385, 11:22 صبح
اخر درست شد یا نه؟!
fatimah
دوشنبه 13 شهریور 1385, 11:45 صبح
سلام سمانه جان دستت درد نکنه ولی فرقی نکرده بود .
این هم فرمی که برای امانت هست می ذارم تا آقای نصیری ببینن .
راستی ... از یکی از اساتید اکسس در باره ی این مشکل سئوال کردم گفته شاید بتونه کمکم کنه . اگه مشکل حل شد می ذارم اینجا شاید به درد خورد
موفق باشین ..
mohsenna30ri
دوشنبه 13 شهریور 1385, 12:54 عصر
حالا یک جورهایی فرمتون اصلاح شده اما جدول نه!
موفق باشید
fatimah
دوشنبه 13 شهریور 1385, 15:40 عصر
سلام دوستان
برنامه رو تا حدی درستش کردم فقط یه ایرادی داره . خواهش میکنم اگه میتونین درستش کنین چون من دیگه مخم به هیچ جا قطع نمیده من یه delet query ایجاد کردم و اون رو برای کلیک کلید ذخیره ی بازگشتم قرار دادم .
توی فرمی که پیوست کردم دیده میشه که اگه گزینه ی بازگشت رو بزنیم چک باکس "بازگشت" فعال میشه . که باید اون رو تیکدار کنیم همچنین گزینه ی "بازگشت کتاب " به "ذخیره" تغییر نام میده وقتی که چک باکس"بازگشت" رو تیکدار کردیم باید برای ذخیره ی تغییرات "ذخیره" رو بزنیم که توی رویداد کلیک این delet query من اجرا میشه . با اجرای این کوئری از جدول امانت لیست کتابهائی که بر گشت داده شدند حذف میشه که با این کار مشکلمون حل میشه . حالا فقط یه ایراد کوچیک داره . برای بار اول با زدن گزینه ی ذخیره این عمل انجام نمیشه بلکه وقتی دوباره این گزینه رو بزنم این دفعه پیغام میده که یه سطر رو حذف کردم . چی کارش
کنم که :
1- برای همون بار اول این عمل انجام بشه؟
2- این پیغام هائی که میده رو فارسی بده یعنی من خودم بتونم بهش بگم چه پیغامی بده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
samaneh_h
دوشنبه 13 شهریور 1385, 15:46 عصر
برای پیغام خطای فارسی تو قسمت کد نویسی دکمه برو و دستور زیر رو پیدا کن
MsgBox Err.Description
بعد تغییرش بده به "پیغام خطا" MSGBOX
fatimah
دوشنبه 13 شهریور 1385, 15:58 عصر
پس بقیش؟؟ یعنی راهی نداره ؟؟؟؟؟؟؟
سنبله کار
سه شنبه 14 شهریور 1385, 08:49 صبح
با استفاده از SetWarning قبل از اجرای کوئری می تونید از آمدن پیغام جلوگیری کنید .
ضمنا یک مسئله البته من برنامه رو ندیدم ولی فکر می کنم با حذف کردن اطلاعات قبلی اماناتتون عملا موجب نقص اطلاعاتی شدید در صورتی که با استفاده از یک کوئری و گرفتن آخرین وضعیت هر کتاب توسط Last میتونستید بدون حذف اطلاعات به آخرین وضعیت دست پیدا کنید .
samaneh_h
سه شنبه 14 شهریور 1385, 09:06 صبح
"من یه delet query ایجاد کردم و اون رو برای کلیک کلید ذخیره ی بازگشتم قرار دادم .
...توی رویداد کلیک این delet query من اجرا میشه . با اجرای این کوئری از جدول امانت لیست کتابهائی که بر گشت داده شدند حذف میشه که با این کار مشکلمون حل میشه "
اینجوری که اون تیبل امانتت در نهایت خالیه. تو باید روند رفت وبرگشت یک کتاب رو نگهداری.اینجوری کار رو فقط برای خودت راحت کردی ولی راهت کاملا اشتباهه
mohsenna30ri
سه شنبه 14 شهریور 1385, 12:33 عصر
این موضوع بسیار شبیه کاردکس انبار می باشد که بوسیله ورود و وخروج کالا تنظیم می شه و باید سوابق را نگهداشت
fatimah
سه شنبه 14 شهریور 1385, 13:08 عصر
اگه کاری به سوابق نداشته باشیم چی ؟ چون فکر نمی کنم که یه اداره به سوابق تحویل گیرندگان کتابش نیازی داشته باشه !!!
سنبله کار
سه شنبه 14 شهریور 1385, 13:59 عصر
محاله
فردا مدیر کتابخونه میخواد گزارش عملکرد ارائه بده که چند تا کتاب تحویل داده به چند نفر و هزار چیز دیگه .
مزیت بانک اطلاعات به نگهداری سوابقه و گرنه با یک ورق کاغذ هم می شه کاردکسو نگه داشت .
fatimah
شنبه 25 شهریور 1385, 14:07 عصر
سلام دوستان
ببینین میشه یه کاری کرد یا نه ؟ اینکه ما یه جدول دیگه داشته باشیم مثلا بنام " بایکانی امانت " . بعد تنظیماتی انجام بشه که اطلاعاتی که توی فرم "تحویل کتاب" وارد می کنیم توی اون جدول "بایگانی" هم وارد بشه . بعد وقتی که خواست گزارش بگیره از سابقه کار یک کتاب یا تحویل گیرنده ، از اون جدول بگیره ؟ آیا میشه یه همچین کاری رو کرد ؟ اگه میشه خواهشا یکی بگه چه طوری . چون من نمی دونم چه جوری باید توی فرم ، بهش بفهمونم که وقتی اطلاعات وارد یه جدول شد ، خود بخود وارد جدول دوم هم بشه .
ممنون میشم اگه راهنمائی کنین .
موفق باشین ......
سنبله کار
شنبه 25 شهریور 1385, 14:31 عصر
این کار می شه می تونید درباره insert Query جستجو کنید موارد زیادی خواهید یافت .
اما به نظر من کار مناسبی نیست چون شما می تونید از همون جدول اولیه تمام نیازاتون رو برآورده کنید یعنی یک کوئری بسازید که آخرین وضعیت هر کتاب رو بیاره و ازش تو فرمتون استفاده کنید اینجا (http://www.box.net/public/e90b23u81u) رو کلیک کنید تا نمونه اصلاح شده رو ببینید
fatimah
شنبه 25 شهریور 1385, 14:45 عصر
سلام دوست عزیز
فایلی که گذاشتین رو دانلود کردم ولی با چه برنامه ای اجرا میشه ؟ اکسس ؟ روی سیستم من ناشناخته است . این فایل رو نمیشناسه . میشه بگین چرا ؟ و چی کارش کنم؟
ممنون ....
سنبله کار
شنبه 25 شهریور 1385, 14:48 عصر
با rar کمپرس شده .
fatimah
شنبه 25 شهریور 1385, 14:50 عصر
بله می دونم . ولی بازش نمی کنه . با انتخاب اون کادر open with رو نشون می ده!!!!
سنبله کار
شنبه 25 شهریور 1385, 14:53 عصر
از همینجا برش دارید راحت تره
fatimah
شنبه 25 شهریور 1385, 21:43 عصر
سلام دوست عزیز " سنبله کار"
ممنون . مشکل بزرگ من حل شد . بی نهایت سپاسگذارم .
موفق و پیروز باشین ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.