View Full Version : امان از آدمهاي بي فرهنگ
reza_web
یک شنبه 13 دی 1394, 08:01 صبح
من چند برنامه روي بازار گذاشته ام نسبتا هم استقبال خوب بوده ولي نميدونم چرا برخي از آدمها اينقدر بي ادب و بي فرهنگ هستند كه بخاطر نارضايتي از يك برنامه 2000 توماني بجاي انتقاد و حتي درخواست پس گرفتن پول، نظرات بسيار زشت و سخيفي مي نويسند.
اگه از برنامه راضي نيستيد بگيد تا پولتون برگشت بدم آخه اين چيه براي 2000 تومن پول كه نوشتي:
138159
من چي بگم به اين شخص؟؟
capitan_nemesis
یک شنبه 13 دی 1394, 09:58 صبح
اینا همین طورین تو جامعه مجازی
حتی اگر یه نرم افزار خیلی قوی بنویسی با قیمت 500 تومن همینم باز میدی
این جور آدم ها خودشون به جایی نرسیدن
زیاد خودتو ناراحت نکن اینجا ایران است مرکز بی فرهنگی و بی تمدنی
منم زیاد دیدم ولی از وقتی که همه چی رو با خانم آرمسیان دادم و دیگه با اون کار میکنم دیگه این چیز ها رو نمیبینم
گزارششو بده تنها کاری که میتونی بکنی
c0mmander
یک شنبه 13 دی 1394, 11:11 صبح
عادیه عزیز.. شما هر برنامه ای که بزاری یه چندتا از این نظرات برات میاد. درحد خیلی کم عادیه.. پولت حلاله نوش جونت.
NeoFighT
یک شنبه 13 دی 1394, 11:21 صبح
از اینا توقع فرهنگ نباید داشته باشی ،
اگه فرهنگ داشتن باید تعجب کنی ،
به قوله دوستمون ، اینجا ایرانه...
joker
یک شنبه 13 دی 1394, 11:41 صبح
زیاد خودتو ناراحت نکن اینجا ایران است مرکز بی فرهنگی و بی تمدنی
این یک نمونه اش :)
reza_web
یک شنبه 13 دی 1394, 11:43 صبح
عادیه عزیز.. شما هر برنامه ای که بزاری یه چندتا از این نظرات برات میاد. درحد خیلی کم عادیه.. پولت حلاله نوش جونت.
من براي هركسي كه در نظرات نوشته كه برنامه هامو دوست نداشته ايميل ميزنم كه شماره كارت بده تا پولتو بدم. ولي تاحالا كسي جواب نداده(احتمالا خجالت كشيدن براي 2000 تومن شماره كارت بدن)
keyhan.taktaz
یک شنبه 13 دی 1394, 15:04 عصر
من براي هركسي كه در نظرات نوشته كه برنامه هامو دوست نداشته ايميل ميزنم كه شماره كارت بده تا پولتو بدم. ولي تاحالا كسي جواب نداده(احتمالا خجالت كشيدن براي 2000 تومن شماره كارت بدن)
خجالت؟هه.
چه خجالتی . اینا میترسن شماره کارت بدن، بحث خجالت نیست.
capitan_nemesis
یک شنبه 13 دی 1394, 15:42 عصر
این یک نمونه اش :)
اگه دروغه بگو دروغ میگی
من همه جور آدم تو این ایران دیدم خوب فقط 5% تو ایران هستش بقیه یه جوری دارن سر آدمو کلاه میزارن
همون بهتره که دارم با خارجی ها دارم کار میکنم
برای تک خط من ارزش دارن
من هیچی تو این مارکت ها نزاشتم و نمیزارم میدونم
چون میدونم چطور موجوداتی توشن
این بنده خدا گیر اینا افتاد
capitan_nemesis
یک شنبه 13 دی 1394, 15:44 عصر
خجالت؟هه.
چه خجالتی . اینا میترسن شماره کارت بدن، بحث خجالت نیست.
تا 100000 سال دیگه هم نه شماره کارت میده نه خودش رو نشون میده
اینا فقط تو نت لاتن تو بیرون بزنی تو سرشون صداشون در نمیاد
گوش نکن به اینا
فقط گزاارش کن
موفق باشی
vahid03
یک شنبه 13 دی 1394, 15:44 عصر
برادر پولت حلالته نوش جان
دیدی یکی داره پیشرفت میکنه اون یکی که کمبود داره میاد کاری که شما میکنید رو مورد تمسخر قرار میده؟ شنیدی میگن باید در زندگی پیشرفت کنی و موانع سخت زندگی رو باید پشت سر بزاری؟ این افراد همان موانع زندگی هستند جلو رات سنگ اندازی میکنند تا دل سرد بشی و کارتو ول کنی شک نکن اگه اون برنامه شما رو یه خارجی میزاشت این فرد الان اون برنامه رو ستایش میکرد.
خلاصه داداش دل سرد نشو تمرکزتو فقط بده به کارت امیدوارم پیشرفت کنی و باعث افتخار ما بشی...
capitan_nemesis
یک شنبه 13 دی 1394, 16:52 عصر
برادر پولت حلالته نوش جان
دیدی یکی داره پیشرفت میکنه اون یکی که کمبود داره میاد کاری که شما میکنید رو مورد تمسخر قرار میده؟ شنیدی میگن باید در زندگی پیشرفت کنی و موانع سخت زندگی رو باید پشت سر بزاری؟ این افراد همان موانع زندگی هستند جلو رات سنگ اندازی میکنند تا دل سرد بشی و کارتو ول کنی شک نکن اگه اون برنامه شما رو یه خارجی میزاشت این فرد الان اون برنامه رو ستایش میکرد.
خلاصه داداش دل سرد نشو تمرکزتو فقط بده به کارت امیدوارم پیشرفت کنی و باعث افتخار ما بشی...
کاملا موافقم
پیشرفت کنی ما خوشحال میشیم پس ادامه بده
Salar Ashgi
یک شنبه 13 دی 1394, 21:08 عصر
هنوز اینا خوبه ، طرف میاد واسه برنامه رایگان یه فوشی میده باید واسه معنیش 3 روز فرهنگ لغت رو بگردی !!! بنظرم بازار هم باید مدیریت قویتری رو نظرات ارسالی داشته باشه./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.