ورود

View Full Version : چگونه میتوان جداول مرتبط با یک جدول را بدست آورد؟

hmahdavi921
یک شنبه 13 دی 1394, 13:39 عصر
سلام دوستان
مشکلی که میدونم خیلی ها در کشورمون با هاش مواجه هستند اینکه در شرکت های نرم افزاری چیزی به نام مستند سازی وجود نداره . حالا یک اپلیکیشن با 300 تا جدول جلومه نهایتا از سورس کدها بفهمم یکی دو تا از جدولهای مربوط به یک بخش رو پیدا کنم . آیا میشه به روشی جداولی که از این جدول کلید خارجی گرفتن و یا به نوعی ارتباطی با این جدول دارند رو پیدا کرد؟ اگر برنامه ای در این مورد باشه یا روشی رو بلدید لطفا معرفی کنید
با تشکر

ASKaffash
دوشنبه 14 دی 1394, 07:11 صبح
سلام
بهترین کار این است که در دیاگرام کلیه 300 جدول را انتخاب کنید تا خودش (امیدوار باشید که ارتباطاتی طراحان قبلی برقرار کرده باشند) ارتباطات را ترسیم و شما به مرور زمان توضیحات فیلدها / ... را تکمیل کنید و به مرور زمان مسلط شوید فرمهای ورود اطلاعات نرم افزار و ... نیز به مرور زمان به تکمیل مستندات بانک اطلاعاتی کمک می کنند من همیشه این روش را میروم از هیچ بهتر است . یک تجربه اینکه مستندات بانک اطلاعاتی خیلی مهم تر از مستندات خود Application است در واقع مثل چراغی است که در یک شب تاریک حدود چند متری را نشان میدهد و می شود قدم قدم جلو رفت

hmahdavi921
دوشنبه 14 دی 1394, 17:13 عصر
من هم تنها راهی که به ذهنم رسید همین بود اما با این روش هم نمیتونیم کاربرد تک تک فیلد های جداول رو پیدا کنیم چون که بعضا نام فیلد های جداول رو دو سه حرفی انتخاب میکنن .

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 17 دی 1394, 13:55 عصر
سلام.
برای پیدا کردن رابطه جداول همون روشی هست که جناب کفاش فرمودن. برای اینکه کارهای جداول و فیلدهارو هم متوجه بشید بهتره یک سیستم تست راه بندازید با یک دیتابیس تست.
بعد روش پروفایلر رو اجرا کنید و هرقسمتی که میرید ببینید در پروفایلر از چه جداول وفیلدهایی داره استفاده میکنه.